19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
koudyova napsal(a):
nala jsem to znojemsko,díky,o letoním vandru je rozhodnuto,teď jetě urvat nějaké to volno.
To jsem ráda, e se ti to líbí. Hlavně at vyjde počásko
Není tady
My si teda letos říkali e bychom mohli do ciziny nějakou poznávačku dát....ale to asi leda s cestovkou no uvidíme...ale aspoň na víkend to na nějakej iráček v čachách taky vidím!!
Není tady
misha88 napsal(a):
My si teda letos říkali e bychom mohli do ciziny nějakou poznávačku dát....ale to asi leda s cestovkou no uvidíme...ale aspoň na víkend to na nějakej iráček v čachách taky vidím!!
Jedu taky!!!!!!!!!!!
Není tady
Ahoj kadý rok jedem někam na čundr. Loni jsme jeli s báglama na vlastní pěst do Indie. Letos to vidím na umavu.
Není tady
Texlin napsal(a):
Ahoj kadý rok jedem někam na čundr. Loni jsme jeli s báglama na vlastní pěst do Indie. Letos to vidím na umavu.
Ahoj, tak Indii bych si asi netroufla, ale na umavě jsme se domlouvali včera taky. Je tam krásně, ale na vandru jsem tam jetě nebyla.
Není tady
já na vandru na umavě taky nebyla,ale jinak jsem ji u navtívila. Chtěla bych do okolí Klidy.
Není tady
My jetě nemáme plán, hlavně at u to je.
Jinak to tam taky troku znám, jen v létě. Kolem Prachatic a Volar. Taky jsme jeli vodu z Lenory.
Není tady
Hm, já kdysi za mladích let jezdila se skautama na tábor k prachaticím, kdy mi bylo 10let, tak jsme byli na boubíně a před 7 lety, jsme byli v okoli Klatov a Černého jezera. Ale u se na ten čundřík těím. Snaíme se 4. měsíc o dítě a nic, tak aspoň přijdu na jiné mylenky.
Není tady
Ahojky, já jsem byla minulý léto v Norsku pod stanem... Super, jinak můu spát kdekoli, v hotelu i pod irákem... Jen nesnáím ty snobský hotely, zvedá se mi z nich kufr, přítel v několika z nich pracoval, přetvářka jak blázen!
Není tady
Holky, vy jste fakt dobrý: Indie, Norsko, kamarádka Rumunsko a Ukrajina a já tady machřím se svýma Brdama
Tak napite, jaký to tam bylo, jsme s Mishou zvědavý, to muselo bejt super. Vid, Miko? Večer si písnem.
Není tady
Indie, je moc pěkná země, ale musí ji člověk přijít na chu.člověk si musí ze začátku zvyknout na vudepřítomný bordel(nejsou tam popelnice), smrad(povrchová kanalyzace) a vedro a kouřmo jako v sauně. První tři dny jsem to snáela moc patně.Myslela jsem, e jsem na to připravená, jene reality byla tak krutá.Nejvíc mě ničili ebrající davy.Pak se vak ve mě zlomilo k lepímu a začala jsem tenhle pobyt vnímat pozitivně. V Indii je vude tolik krásných starých chrámů a památek. Lidé jsou tam hrozně milí a nikam nespěchají.Mají na ve dost času, u po týdnu jsme se rádi přizpůsobily zpomalenému tempu. Vlak má půl dne zpodění.Nic se nedějě, tam je to normální.Vichni na tebe volají Hello, a od kud jsi.Máme od tam tud moc krásných vzpomínek.Celou dobu jsme psali cestovní deník, tak pokud ho někdo chcete mailem poslat, ráda tak učiním.
Není tady
Texlin: Já taky prosíííím.My jsme s Míou taky takový tulačky. Ale já jezdím jen u nás, ne to včechno v ČR projdu, tak budu v důchodu
Děkuju
Není tady
Misho, a chce ho na svůj normální mail? Nebo někam sem. Nevím, jestli to budu umět sem vloit.Mohu vědět odkud jsi? Já z Liberce.
Není tady
Já z Chocně...Liberec znám,byla jsem tam na hokeji,v zoo i v botanický zahradě a Babylonu:)...a mátě pěknou radnici:)..jak vidí Texlin u mého příspěvku vlevo dole pod jménem e-mail,tak na něj klikni...a vlo tam ten deník.....přijde mi to na můj mail!Děkuji...i za Choysiu - tulačku!!
Není tady
misha88 napsal(a):
Já z Chocně...Liberec znám,byla jsem tam na hokeji,v zoo i v botanický zahradě a Babylonu:)...a mátě pěknou radnici:)..jak vidí Texlin u mého příspěvku vlevo dole pod jménem e-mail,tak na něj klikni...a vlo tam ten deník.....přijde mi to na můj mail!Děkuji...i za Choysiu - tulačku!!
Mío:::
Není tady
Prosím, počítejte tak přítí týden. Dřív to nezvládnu, jsem dneska a zejtra v práci. Existuje i vytitěná verze.
Není tady
Texlin napsal(a):
Prosím, počítejte tak přítí týden. Dřív to nezvládnu, jsem dneska a zejtra v práci. Existuje i vytitěná verze.
Děkujeme, počkáme a těíme se.Jsme straný zvědavky.Na oplátku ti můeme poradit vandry tady, kde třeba neví, jo?
Není tady
Texlin napsal(a):
Tak domluveno.
Není tady
misha88 napsal(a):
přesně tak,poradíme,to by nám lo vid Choysia:)...a děkujem Texlin!!
Jo,jo poradíme, ale nedostane se ke slovu.......
Není tady