29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
koudyova napsal(a):
našla jsem to znojemsko,díky,o letošním vandru je rozhodnuto,teď ještě urvat nějaké to volno.
To jsem ráda, že se ti to líbí. Hlavně at vyjde počásko
Není tady
My si teda letos říkali že bychom mohli do ciziny nějakou poznávačku dát....ale to asi leda s cestovkou no uvidíme...ale aspoň na víkend to na nějakej širáček v čachách taky vidím!!
Není tady
misha88 napsal(a):
My si teda letos říkali že bychom mohli do ciziny nějakou poznávačku dát....ale to asi leda s cestovkou no uvidíme...ale aspoň na víkend to na nějakej širáček v čachách taky vidím!!
Jedu taky!!!!!!!!!!!
Není tady
Ahoj každý rok jedem někam na čundr. Loni jsme jeli s báglama na vlastní pěst do Indie. Letos to vidím na Šumavu.
Není tady
Texlin napsal(a):
Ahoj každý rok jedem někam na čundr. Loni jsme jeli s báglama na vlastní pěst do Indie. Letos to vidím na Šumavu.
Ahoj, tak Indii bych si asi netroufla, ale na Šumavě jsme se domlouvali včera taky. Je tam krásně, ale na vandru jsem tam ještě nebyla.
Není tady
já na vandru na Šumavě taky nebyla,ale jinak jsem ji už navštívila. Chtěla bych do okolí Klidy.
Není tady
My ještě nemáme plán, hlavně at už to je.
Jinak to tam taky trošku znám, jen v létě. Kolem Prachatic a Volar. Taky jsme jeli vodu z Lenory.
Není tady
Hm, já kdysi za mladších let jezdila se skautama na tábor k prachaticím, když mi bylo 10let, tak jsme byli na boubíně a před 7 lety, jsme byli v okoli Klatov a Černého jezera. Ale už se na ten čundřík těším. Snažíme se 4. měsíc o dítě a nic, tak aspoň přijdu na jiné myšlenky.
Není tady
Ahojky, já jsem byla minulý léto v Norsku pod stanem... Super, jinak můžu spát kdekoli, v hotelu i pod širákem... Jen nesnáším ty snobský hotely, zvedá se mi z nich kufr, přítel v několika z nich pracoval, přetvářka jak blázen!
Není tady
Holky, vy jste fakt dobrý: Indie, Norsko, kamarádka Rumunsko a Ukrajina a já tady machřím se svýma Brdama
Tak napište, jaký to tam bylo, jsme s Mishou zvědavý, to muselo bejt super. Vid, Miško? Večer si písnem.
Není tady
Indie, je moc pěkná země, ale musí ji člověk přijít na chuť.člověk si musí ze začátku zvyknout na všudepřítomný bordel(nejsou tam popelnice), smrad(povrchová kanalyzace) a vedro a kouřmo jako v sauně. První tři dny jsem to snášela moc špatně.Myslela jsem, že jsem na to připravená, jenže reality byla tak krutá.Nejvíc mě ničili žebrající davy.Pak se však ve mě zlomilo k lepšímu a začala jsem tenhle pobyt vnímat pozitivně. V Indii je všude tolik krásných starých chrámů a památek. Lidé jsou tam hrozně milí a nikam nespěchají.Mají na vše dost času, už po týdnu jsme se rádi přizpůsobily zpomalenému tempu. Vlak má půl dne zpoždění.Nic se nedějě, tam je to normální.Všichni na tebe volají Hello, a od kud jsi.Máme od tam tud moc krásných vzpomínek.Celou dobu jsme psali cestovní deník, tak pokud ho někdo chcete mailem poslat, ráda tak učiním.
Není tady
Texlin: Já taky prosíííím.My jsme s Míšou taky takový tulačky. Ale já jezdím jen u nás, než to včechno v ČR projdu, tak budu v důchodu
Děkuju
Není tady
Misho, a chceš ho na svůj normální mail? Nebo někam sem. Nevím, jestli to budu umět sem vložit.Mohu vědět odkud jsi? Já z Liberce.
Není tady
Já z Chocně...Liberec znám,byla jsem tam na hokeji,v zoo i v botanický zahradě a Babylonu:)...a mátě pěknou radnici:)..jak vidíš Texlin u mého příspěvku vlevo dole pod jménem e-mail,tak na něj klikni...a vlož tam ten deník.....přijde mi to na můj mail!Děkuji...i za Choysiu - tulačku!!
Není tady
misha88 napsal(a):
Já z Chocně...Liberec znám,byla jsem tam na hokeji,v zoo i v botanický zahradě a Babylonu:)...a mátě pěknou radnici:)..jak vidíš Texlin u mého příspěvku vlevo dole pod jménem e-mail,tak na něj klikni...a vlož tam ten deník.....přijde mi to na můj mail!Děkuji...i za Choysiu - tulačku!!
Míšo:::
Není tady
Prosím, počítejte tak příští týden. Dřív to nezvládnu, jsem dneska a zejtra v práci. Existuje i vytištěná verze.
Není tady
Texlin napsal(a):
Prosím, počítejte tak příští týden. Dřív to nezvládnu, jsem dneska a zejtra v práci. Existuje i vytištěná verze.
Děkujeme, počkáme a těšíme se.Jsme strašný zvědavky.Na oplátku ti můžeme poradit vandry tady, kde třeba nevíš, jo?
Není tady
Texlin napsal(a):
Tak domluveno.
Není tady
misha88 napsal(a):
přesně tak,poradíme,to by nám šlo vid Choysia:)...a děkujem Texlin!!
Jo,jo poradíme, ale nedostaneš se ke slovu.......
Není tady