|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Co to je za orangutansky mrne, choys? 
Promin, ze jsem neodepsala na mejlika - polepsim se, nejak nestiham!!!!

Není tady

čauec Indiánko, Nikisko, Slvi i kluci....jedu na 3dny s vejškou na Kurz tak mi držte palec a´t to tam přežijuuuuuuu
Není tady
Ahoj Nik, vede se dobre - prace fajn! Co ty, spokojena?
Miso, prezij... Uvidis, ze se brzy seznamis bude to fajn! My jsme skvela parta a bylo to bezvadny, akorat kluci lili do rana do vecera - si padli do noty na tom kurzu
!!!

Není tady

čau Niki, nic moc, sobota neděle dvanáctky v práci a dneska noční... za ty dvě dvanáctky sem naspal asi tak 6 hodin, takže byly obě docela kruté a ještě dneska mě bolí celý člověk. a noční přede mnou, ale jinak v poho.. jo a nevím jestli sem vám to už říkal, ale s denisou sme to zabalili... když byla sama taky si mě skoro vůbec nevšímala a pak mi řekla že je spokojená když je sama že má čas na všechny kamarády...
takže to vypadá, že mě jenom na něco využila a odkopla, protože kdyby mě milovala tak by se mnou chtěla být ... takže sem naletěl.... a nedávno se prý tahala s nějakým jiným z vedlejší ulice, tak sem jí napsal sms že s ní nadobro končím..... a to taky končím
Není tady

Ahoj...Celti to je mi líto..tak jsem kurz přežila....zítra už nějaké normoš předměty....ve školičce..jak se všici máte??
Není tady

no až na to že jdu za hodinu do práce je to v poho.... no částečně.. byl sem te´d v posilce a bolí mě za krkem jak sviňa. taky sem asi 15 minutř bušil do pyle, tak sem utahaný a noční přede mnou, ale jak se říká mládí vpřed
mi něco vydržíme
tak do toho :rock :
P.S. ať se vám všem daří 
Není tady

hlavně líp než mě... , te´d se těším a pátek máme s chlapama z práce chlastačku tak už se těším, se pořádně ožeru
chlastu a grilovanému masu zdar 
Není tady
Tak!!!! Jsem vás nachytala...Vašík měl včera svátek a nikdo mu nepopřál...
Styďte se!!!!! Ostudy! 

Není tady
A tys mu poprala? 
Tak tedy dodatecne, nebot jsem tu vcira nebyla: vsechno nejlepsi Vasicku
!
Celti, to bude ok, kdyz se porad vymlouvala a tak.... Neboj - bude lip
!

Není tady
Popřála 
jak se máš? ...prosímtě, Celti ještě střízliví z tý včerejší pařby

Upravil(a) choysia (29. 9. 2007 11:40)
Není tady

jj máš recht ale bylo to v pohodě, sem byl vzhůru až do soboty asi tak do deseti hodin všichni chtněli a já sem se toulal po venku s Mp3jkou v uších
v sedm ráno sem se vrátil na pokoj a vytáhl sem na ex půl sedmičky vína a zapil to 4 panákama slivovice
řeknu vám je to perfektní životabudič
spal sem asi tak do půl osmé a šel sem kalit zas
ale tentokrát sm se vrátil ve 4 ráno a spal sem asi do 2 hodin.... 
Není tady
Díky :-))
jen ta Choysia se pořád někde fláká, že se s ní nedá ani pokecat, určitě je samej chlap :-))))))
Není tady
Tak co škola holky ? Povídejte, přehánějte? :-)
Není tady

co ? co to je misho ?
Není tady

lezení na umlé stěně....ale jen v malých výškách a tudíž bez jištění...dole na zemi jsou takové duchny abys měl kam padat....takové ja se do nich skáče výška
Není tady

ty jo tak to může být docela sranda.. 
Není tady
Ahojda, zdravim ze Svedska! Jak se doma mate???

Není tady
Jsem na vylete
!

Není tady
Ahojík Choysi 
jak se pořád máš a co práce?
Není tady
nazdárek vandrovníci :-)
teda misho ty se nezdáš :-) a Slivnka ve švédsku ta se má :-)))
Není tady