19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Je tady někdo, kdo jezdí na vandry? Nějak těch lidí ubývá, nebo se mi to jen zdá? Nemyslím nutně jen ty zapálený trampíky, ale vechny, kterým se líbí toulání a spaní pod irákem.
Není tady
jezdíme,ale musím přiznat,e poslední dva roky spíe pronajmeme chaloupku na samotě a nehneme se z místa.Výlety a túry platí dál.
Není tady
Já se taky přiznávám e kdy jsme byli v Jeseníkách, tak jsme na jeden den li do chaty. Ju, to bylo něco, ta vonavá postel.
A kam jezdíte?
Není tady
Vandrujeme ale na kolech.... Jedeme od někud někam, někde přespíme a jede se dál......
Není tady
cilka napsal(a):
Vandrujeme ale na kolech.... Jedeme od někud někam, někde přespíme a jede se dál......
Jo, na kolech taky dobrý. Jednou jsme jezdili na Kokoříně, ale tam je samej kopec, tak jsme jezdili tam a zpátky,ale pěky to tam mám prochozem¨ný pěkně. U aby bylo teplo, těím se a vyrazíme.
Není tady
manel preferuje takové ty lesy kde nepotkáte ani iváčka,Kruné hory a umavu máme prochozenou,Beskydy jsem odmítla,bojím se medvědů.Je pravdou,e jezdíme čím dál míň a jsem /já hlavně/ čím dál tím línějí.A kvůli dětem taky vybíráme zajímavějí lokality,letos bysme rádi Tatry.
Není tady
A co Jeseníky? Tam jsme chodili tři dny a nepotkali ani noičku. li jsme z Ramzový, Keprník, Dlouhé stráně-to je nádhera, byli jsme tam celkem týden a uplně nadený. A loni jsme tapali Jin Moravu, od Břeclavi na Nové Mlýny. Jo, Moravu já miluju.Mám na CD fotky, ale ted je má kamarád.
Není tady
Moravu a tak moc neznám,jen Vranovskou přehradu,ale to byl vandr s partou a to vdy končí v kempu u pivečka,taky miluju Berounsko a poslední dobou nějakou tu skálu,Adrpach a protoe jsme ífáci tak Děčínsko a Litoměřicko.
A letos asi klasicky prolezeme jetě Prachvoské skály,něco ,co nechá v dětech velké záitky, aby měly dobrý základ.Z dětství si právě nejvíc pamatuju Ameriku a vandry po umavě.
Není tady
koudyova: juuu, já jsem jezdila na tábory do Jiřetína pod Jedlovou.
Prachovský skály znám, máme kousek chalupu, Amerika je nádherná, Berounsko, Srbsko, Brdy.
Ani nemám zapotřebí jezdit na pyramidy, tady toho je tolik, e to za celej ivot vechno neprolezu.
A ta Jiní Morava, to je něco. Já jsem sice Praanda, ale tam to miluju.
Není tady
tak nám něco na té Moravě doporuč,hlavně iroko daleko ádný lidi,pokud mono iré pláně a asi i nějaké koupando pro děcka.
Přítí víkend jedeme na Konopitě.Manel jezdí i v zimě,fakt blázen,spí v igelitopvým pytli zahrabaný do sněhu,to fakt ne.
Není tady
je vandry.... taky jsem jezdila i v zime. V lete jsme jezdili na vodu, na vandr na konickach a nebo pesky; bohuzel jsem se blbe vdala, manzel je zvykly na hotel a kdyz do kempu tak ne turu delsi jak 5 km po okoli. ach jo, jak ja bych zase vyrazila nekam na potlach
Není tady
koudyova: Take jak jsem říkala, krásný jsou ty Jeseníky, tam kolem Keprníku moc lidí nepotká, li jsme na vodopády Bílé Opavy,přírodní i umělou nádr Dlouhé stráně/6,5 km do kopce a a pak zpátky, protoe tam je konec světa.Ale neí to koupací. Zato tam vude teče Desná, nebo Černá Opava,Bělá atd. kde se dá koupat.
Jiní Morava- Lednice, Podyjí,tam byli lidi jen ve městech-Mikulov, Lednice,Věstonice,Nové Mlýny-takový malý moře. Znojemsko je nádherný vude,Jeviovice,Bítov, Vranov,Jaroměřice, kolem Rakouskejch hranic /Hnanice/ je málo lidí na stezkách, jsou tam provazový mosty. Mohla bych pokračovat......
Dita: Tak pojed....
Není tady
nadchly mne ty provazové mosty,navrhnu rodině,Díky díky.
Není tady
koudyova napsal(a):
nadchly mne ty provazové mosty,navrhnu rodině,Díky díky.
Ahoj, tam to fakt je krásný.Je tam stezka devět mlýnu, kousíček má hranice do Rakouska, tam je třeba krásnej hrad Hardegg. Přímo v Hnanicích je hraniční přechod pro Čechy, Slováky a Rakuany.koda, e nemám fotky, poslala bych.
Není tady
a co letní koncerty na hradech a zámcích,jezdíte?
Není tady
koudyova napsal(a):
a co letní koncerty na hradech a zámcích,jezdíte?
No ten můj na to moc není, spí na ty vandry. Ale občas jedeme na Konopitě, chystáme se tam v srpnu. Snad ho uvrtám, scházím se tam léta s kamarádama.Z celý republiky.
koudyova: Najdi si znojemsko.info.cz, jsou tam trasy pro pěí i pro cyklisty. Nala jsem tam to Podyjí.
Ty visutý lávky a lanový mosty a tak....
Upravil(a) choysia (19. 5. 2006 15:43)
Není tady
Podyjí je super. Jeďte (nejlépe na kole) se podívat na soutok Moravy s Dyjí. Z Pohanska (3 km od Břeclavi) lesem, podél Dyje. Jsou tam po cestě úasná, oputěná místa na koupání, nikde nikdo...., čápi, divočina, boský klid. A spousta krásných asfaltek pro kolo, po vojácích. Dřív tam byl vojenský prostor a nikdo tam nesměl
Není tady
mashanka napsal(a):
Podyjí je super. Jeďte (nejlépe na kole) se podívat na soutok Moravy s Dyjí. Z Pohanska (3 km od Břeclavi) lesem, podél Dyje. Jsou tam po cestě úasná, oputěná místa na koupání, nikde nikdo...., čápi, divočina, boský klid. A spousta krásných asfaltek pro kolo, po vojácích. Dřív tam byl vojenský prostor a nikdo tam nesměl
Přesně. My jsme okolí Břeclavska prolapali loni a mám z toho záitek na dlouho. Hlavně co je tam těch nádhernejch zřícenin. A at jde jakýmkoliv směrem, je to tam vude kouzelný, opravdu bez lidí.
Není tady
Choysia..ty jsi moje krev:)!!! Já mám taky vandry ráda! Spacáček,batuek,partička,večer pivečko...a přes den chození někde ve skalách, na noc ups pod převis....
jsem z Vých.Čech jak ví,take nad náma mám vechno procestovaný-Adrpach,Broumovský,Teplický skály...Prachovský taky....pratetku jsme měli ve luknovským výběku,take s naima se jezdilo tam...
Hřensko je taky krásný!
Ale a nejmenuju jen ty skály...třeba ta Pálava je taky super...a Vysočina(ďárský vrchy,Devět skal...),Jeseníky,Beskydy!!
Upravil(a) misha88 (22. 5. 2006 22:12)
Není tady
Kdy vás tady tak čtu...hned bych někam jela......nádherně je v Jeseníkách, okolí Zlatých Hor,Rejvíz.....
a pak mám prolé Jizerské hory, ale doslova kříem kráem, a to pěky( občas popojedem autem),ale ty nemají chybu v zimě, v létě, a nahoře na kopečkách taky občas v létě potká jen ojedinělýho cyklistu....
Není tady
Misha, Michaela: Holky, normálně kdy to čtu, tak bych taky hned vyrazila. Adrpach znám taky, super,Jeseníky, Prachovský a Jizerky, týjo, jdu balit bágl.
Moná pojedeme přítí víkend, asi na Kokořín, hezky do hospůdky, pivečko a pak po slepu pod převis, jupí, to je dobře, e se přidáváte: Hrajete některá na kytaru? Já jsem vechno zapoměla, ale super se na ní drí prach.
Není tady
Já teda neumím..ale přítel hraje v bigbandu a jetě jedný kapelce na kytaru....take my jsme muzikanti:)!!!
Není tady
znáte Cimrmany.....? Jak V dobytí severního pólu říká Fritejnský...no kdy to srovnám s výletem na Kokořín,tam bylo aspoň něco,ale co je tady,prd !!
Upravil(a) misha88 (23. 5. 2006 12:11)
Není tady
misha88 napsal(a):
znáte Cimrmany.....? Jak V dobytí severního pólu říká Fritejnský...no kdy to srovnám s výletem na Kokořín,tam bylo aspoň něco,ale co je tady,prd
!!
Já moc Cimrmany neznám, ale řeknu ti, e maj recht!!!!
Není tady
nala jsem to znojemsko,díky,o letoním vandru je rozhodnuto,teď jetě urvat nějaké to volno.
Není tady