|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dobrý den, mám hodně suchou pleť a byla mi doporučena kosmetika LaChévre. Máte s ní někdo zkušenosti?? Nerada bych investovala zbytečně. Moc díky za všechny odpovědi:)
Není tady
s touto kosmetikou zkušenost nemám,ale na suchou ple´t skvěle zabírá domácí škvařené sádlo.Můžu vřele doporučit.
Není tady
dcera nedávno vyhrála od této firmy hydratační pleťové sérum a výživný denní krém s Q10 a vitamínem E na normální a smíšenou pleť a ten tedy používám já a je přímo fantastický, krásně se vstřebá a moc příjemně voní jsem s ním moc spokojená, ale asi to záleží na pokožce, zkus si v lékáŕně říci o vzorek krému
Není tady
Taky mám suchou pleť,LaChevre jsem si koupila,zdála se super a asi po čtyřech dnech se mi začala šupit a později i červenat kůže v obličeji.Darova jsem to známé a je spokojená.Takže to asi nevyhovuje každýmu,ač je hypoalergenní.Jinak můžu doporučit Ambiderman,mají to v každé větší lékárně,stojí to tak 40-50kč (100g).Je to bez chemie,používám to hlavně na noc,skvěle to zvlhčí pleť.Ale měl by být v ledničce.
Není tady

moje sestra jí používá a je strašně spokojená, žila v usa a tu co používala je u nás strašně drahá, tak hledala až našla LaChevre.
Není tady
Koudyova
Ahoj jak to myslíš s tím domácím sádlem to si s tím natíráš obličej a je to příjemné?
Není tady
trpěla jsem po porodu nějakým lišejem na obličeji,reagovalo to na teplo,na vítr,prakticky jsem nemohla vylézt ven,hnusné suché zarudlé fleky po celém obličeji,na kožním radili speciály na suchou ple´t a jiné hrůzy,nic nepomohlo.Až mi pak známá dala telefon na nějakého starého doktora do Prahy a ten mi řekl a´t se promazávám domácím sádlem.Výsledky okamžité,po tom co jsem absolvovala to byl balzám.Dodnes když na podzim nebo v zimě jsem vysušená jak treska tak se namažu.
Není tady
Tak k tomu sádlu se přidávám.Měla jsem hrozné problémy s pletí.Až mi bylo jednou dobrou kosmetičkou poraděno vysadit veškerou kosmetiku.Na umývání používat jaryš,místo krému sádlo.Až se mi pleť uklidnili začala jsem používat La Chevre a pleť je super!!! Ale pozor! Sádlo nesmí být kupováno v obchodě,ale vyškvařeno doma-bez jakýkoliv přísad.Mám jej v pěkném kelímku od vypoužívaného krému a pokud cítím problém s pletí-hned po něm šáhnu.A kosmetika la Chevre má 7 řad.Musíte vědět jakou máte pleť a podle toho vybírat.Pokud máte pleť suchou a nevědomky si koupíte krém na mastnou pleť-tak to pak dělá neplechu.Já jsem s touto kosmetikou maximálně spokojena.
Není tady