|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj,
moje 17tiletá dcera má problémek. Její kluk se jí svěřil, že býval dost promiskuitní, nechal toho víc než před rokem. A dcera se trochu obává, aby neměl nějakou pohlavní nemoc. Řekla jsem jí, že to by se za ten rok už projevilo, abych jí uklidnila. Ale je to pravda?
A tak mně teď napadá, že AIDS...
Co ty ostatní nemoci?
Není tady
No tak jestli si umí otevřeně promluvit, ať jdou společně na testy, než spolu začnou spát. Kamarádka to zrovna nedávno tak udělala. A měli oba klid. 
Není tady

Ostatní nemoci by se už projevily.S AIDS je to horší,může dřímat a neprojevovat se,rozhodně test a než budou výsledky-abstinence.
Není tady

Hm, bohužel protilátky indikující přítomnost viru HIV se také dají detekovat až po nějaké době, rozhodně to nejsou dny (tuším, že asi měsíc, ale jistě to nevím). Takže i když bude druhý den po rizikovém styku proveden test na HIV, tak to o ničem nevypovídá. V tom spočívá šílená zákeřnost HIV. 

Není tady
Taky bych volila absolvování testů, zvlášť, když se jí přítel přiznal, tak by to pro něj nemusel být problém. Může se stát, že muž infekci pouze přenáší, nic mu není a nakazí-li ženu, tak jí to způsobí vážné problémy (třeba chlamydie - neléčené vyvolávají u žen srůsty, neplodnost, muži zpravidla ani nevědí, že je mají, přenáší se pohl. stykem, údajně je má víc než polovina populace). V laboratoři určitě budou vědět, jak dlouho po rizikovém styku se dají udělat testy na protilátky vůči HIV. Do doby výsledků bych dceru nabádala, aby měla styk jen s kondomem. (I když i tady hrozí riziko, ale nečekám, že dva mladí lidé se o samotě vydrží tři hodiny jen modlit.)
Není tady
Ve škole nás učili,že test na HIV je nejlepší udělat až za 3 měsíce po nechráněném styku. Ale je to už 12 let. Třeba je dnešní medicína na tom líp. Ale jak se říká: nikdy nemaluj čerta na zeď!!!!!!!!
Není tady
Ty tři měsíce platí pořád.
Není tady
a ještě něco, někde jsem četla, že test si lze nechat udělat uplně jinde než bydlí, takže ani toto by neměl být problém pokud by se ostýchal jít tam v místě bydliště
Není tady
HIV se dá zjistit až po třech měsících, takže pozor. Myslím, že pokud si důvěřují, měli by společně zajít na testy.
Není tady