Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 16. 5. 2006 18:55

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VYSOČINA

pomoc při ztuhlém kloubu po operaci

:sjuk:Ahojky, nemáte někdo nějakou radu jak rozhýbat ztuhlý kloub.Jsem po operaci a dva měsíce jsem měla nohu v ortéze.Teď ohnu koleno jen na 30%.Chodím na rehabilitaci,ale jde to ztěžka a je to moc bolestivé.Vím,že to bude trvat dlouho ,ale mám tři "draky" a potřebuju být co nejdřív pohyblivá. Předem díky SLUNÍČKO

Není tady

#2 16. 5. 2006 21:37

Ilseli
♥♥♥----

Re: pomoc při ztuhlém kloubu po operaci

SLUNÍČKO napsal(a):

:sjuk:Ahojky, nemáte někdo nějakou radu jak rozhýbat ztuhlý kloub.Jsem po operaci a dva měsíce jsem měla nohu v ortéze.Teď ohnu koleno jen na 30%.Chodím na rehabilitaci,ale jde to ztěžka a je to moc bolestivé.Vím,že to bude trvat dlouho ,ale mám tři "draky" a potřebuju být co nejdřív pohyblivá. Předem díky SLUNÍČKO

Po operaci kolena doporučuji homeopatikum Arnica 9 CH  několikrát denně a Rutu 9 CH. Oba léky se nemají brát současně ale s hodinovým odstupem. Doporučuji konzultaci u homeopata v blízkosti bydliště.   

Nejlepším lékem pro člověka je člověk a nejvyšším stupněm léku je láska. Paracelsus

Není tady

#3 17. 5. 2006 13:56

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

Ilseli, děkuji za radu.
Homeopatika mě vůbec nenapadly i když je často užívají moje děti. Mám moc hodnou dětskou paní doktorku,která homeopatii praktikuje.Hned v pátek za ní půjdu a jak ji znám,určitě mě neodmítne.
                                                                               Ahojky SLUNÍČKO

Není tady

#4 28. 5. 2006 13:27

x62358
Host

Sluníčko nechci tě strašit, ale potrvá to ještě hodně dlouho. Já byla loni na operaci s kolenem + 2 měsíce ortéza. Na rehabilitaci jsem taky chodila, ale protože jsem chodila i do práce, neměla jsem čas poctivě cvičit. A ničím jiným než poctivým cvičením to nerozhýbeš. Musíš cvičit několikrát denně až do bolesti. Vím, že to bolí jako čert, ale zkus to i přes slzy. Je to už přes rok a já mám operovanou nohu stále slabší než druhou. Takže cvičit, cvičit, cvičit. Přeju ti moc štěstí.

#5 28. 5. 2006 21:03

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

ffly napsal(a):

Sluníčko nechci tě strašit, ale potrvá to ještě hodně dlouho. Já byla loni na operaci s kolenem + 2 měsíce ortéza. Na rehabilitaci jsem taky chodila, ale protože jsem chodila i do práce, neměla jsem čas poctivě cvičit. A ničím jiným než poctivým cvičením to nerozhýbeš. Musíš cvičit několikrát denně až do bolesti. Vím, že to bolí jako čert, ale zkus to i přes slzy. Je to už přes rok a já mám operovanou nohu stále slabší než druhou. Takže cvičit, cvičit, cvičit. Přeju ti moc štěstí.

ffly,
já se snažím, jen mi to někdy taky s tím cvičením 3xdenně nevyjde. Ale aspoň dvakrát to zmáknu a 15min.rotoped. Jsou vidět pokroky-90°,už chodím normálně do schodů a můžu začít používat jednu berlu.
Zkouším ty homeopatika co radila Ilseli a perličkovou koupel.
Cvičení vážně bolí grater ,ale nezbyde mě nic jinýho než vydržať!
Však ono si to mý kolínko dá říct - nebo uvidí dumbom !
Tobě taky přeju hodně zdravíčka a ať se té tvé nožce daří co nejlíp. smile
Děkuju za podporu a jdu CVIČIT !!! styrka

Není tady

#6 5. 6. 2006 10:26

Iwett
♥♥-----

ffly napsal(a):

Mohu se zeptat, zda potíže odezní tak, že pooperační bolest nevnímáš?

Není tady

#7 5. 6. 2006 15:17

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

Iwett napsal(a):

ffly napsal(a):

Mohu se zeptat, zda potíže odezní tak, že pooperační bolest nevnímáš?

Iwett,začla jsem užívat homeopatika,která mě doporučila Ilseli až asi 9 týdnů po operaci. A doopravdy mě zabraly.Tímto taky Ilseli moc děkuji!  Koleno mě tolik nebolí,a když, je bolest snesitelná a není tak zatuhlé. V pátek jsem si homeopatika zapomněla doma a odpoledne už mě koleno dost bolelo! Nesmí se ta rekonvalescence moc přehánět.

Není tady

#8 6. 6. 2006 12:01

Petr I.
♥♥-----

SLUNÍČKO napsal(a):

Iwett,začla jsem užívat homeopatika,která mě doporučila Ilseli až asi 9 týdnů po operaci. A doopravdy mě zabraly.Tímto taky Ilseli moc děkuji!  Koleno mě tolik nebolí,a když, je bolest snesitelná a není tak zatuhlé. V pátek jsem si homeopatika zapomněla doma a odpoledne už mě koleno dost bolelo! Nesmí se ta rekonvalescence moc přehánět.

No konečně něco přirozeného!godlike

Není tady

#9 18. 6. 2006 19:47

x62358
Host

Sluníčko ono to jde opravdu hodně pomaličku. Ale mě každej pokrok udělal hroznou radost.  Taky to zvládáš skvěle.
Iwett: po roce už dlouho žádnou bolest nevnímám, koleno mě nebolí, mám potíže jen s tím, že mám jednu nohu slabší, t.j. čtyřhlavý stehenní sval. A jak mi pan dochtor řekl : tak to trvá léta, než se to vrátí do původní podoby. Ale tento týden jsem dokonce popoběhla, což znamená, že se to pořád pomalinku zlepšuje. Já nejsem moc vytrvalec a dávám tělu čas, aby se nějak samo regenerovalo. Brala jsem pouze kloubní preparáty a to asi 3 měsíce.

#10 18. 6. 2006 21:34

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

ffly napsal(a):

Sluníčko ono to jde opravdu hodně pomaličku. Ale mě každej pokrok udělal hroznou radost.  Taky to zvládáš skvěle.
Iwett: po roce už dlouho žádnou bolest nevnímám, koleno mě nebolí, mám potíže jen s tím, že mám jednu nohu slabší, t.j. čtyřhlavý stehenní sval. A jak mi pan dochtor řekl : tak to trvá léta, než se to vrátí do původní podoby. Ale tento týden jsem dokonce popoběhla, což znamená, že se to pořád pomalinku zlepšuje. Já nejsem moc vytrvalec a dávám tělu čas, aby se nějak samo regenerovalo. Brala jsem pouze kloubní preparáty a to asi 3 měsíce.

Mě koleno pořád ještě bolí a jak tak čtu ffly,tak ještě dlouho bude.Ve středu mě do něj doktor píchl visokoelastickou látku na obnovu chrupavky.Říkal,že ji mám hodně poškozenou.Mám to dědičné po mamince,jen jsem začala o 15 let dřív než ona. Ale snažím se ,dneska jsem dokonce zkusila kolo. Sice jen velice mírné stoupání,ale vyšlápla jsem to.Těch pár desítek metrů mi udělalo velkou radost.Ono to časem půjde. Díky všem a ffly ať máš nožku vpořádku!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí