|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ahoj holky, já dnes až mám den blbec
jsem dostala takovej malej dáreček
. Dostala jsem bonusovou knížečku od DM-drogerie. Minulý týden jsem vyplnila formulář na jejich webu http://www.dm-drogeriemarkt.cz/bb/ a poslala jim kopii rodného listu Mikuláška a dnes jsem dostala celkem tlustou knížečku se slevama na výrobky různých firem, teda do drogerie DM. Slevy jsou až na 3000,- a můžu je čerpat do půlky roku 2007. No každá kačka dobrá ne
??? Možná to znáte, ale která ne a máte někde poblíž DM Drogerii, tak se zkuste zaregistrovat, myslím, že to stojí za to.
Navíc mají akci, že prej každé 50.000 děťátko narozené v roce 2006 (což my jsme prošvihli, že?) může vyhrát celoroční zásobu plen. Za to nic nedáte, když zkusíte štěstí, já bych to brala všema deseti
!!!

Není tady
Ahoj Alexxandro, dík moc za tip. Já toho využila už před dvěma lety. Sice mám DM trochu z ruky, ale i tak se mi to moc hodilo.
A ta soutěž o pleny je úžasná, ale při mém štěstí budeme 50.001

Není tady

Čau holky, no já pořád koukala na tu soutěž o plínky, ale my to prostě propásli:-( Pak jsem nějak narazila na ty slevy, tak jsem se o ně přihlásila. Myslím, že to potěší, když ušetřím:-) A vy taky! Holky zavalte tu soutěž všechny těhulky tady a pak napište, která jste tu roční zásobu plínek vyhrála! Držím palečky v soutěži!

Není tady
Tak jsme se s Máťou zaregistrovali a ještě pošlem rodný list.To by bylo aby některá z nás nevyhrála ty plínečky. 
Není tady
Když zavalit, tak zavalit. My už jsme taky registrovaný 

Není tady

Jen tak dál
!!! Musíme vycucnout z těch výhod (kterých teda moc není) co nejvíc, když už nás stát zanedbává a znevýhodňuje!!! 

Není tady