27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj holky, já dnes a mám den blbec jsem dostala takovej malej dáreček
. Dostala jsem bonusovou kníečku od DM-drogerie. Minulý týden jsem vyplnila formulář na jejich webu http://www.dm-drogeriemarkt.cz/bb/ a poslala jim kopii rodného listu Mikuláka a dnes jsem dostala celkem tlustou kníečku se slevama na výrobky různých firem, teda do drogerie DM. Slevy jsou a na 3000,- a můu je čerpat do půlky roku 2007. No kadá kačka dobrá ne
??? Moná to znáte, ale která ne a máte někde poblí DM Drogerii, tak se zkuste zaregistrovat, myslím, e to stojí za to.
Navíc mají akci, e prej kadé 50.000 děátko narozené v roce 2006 (co my jsme provihli, e?) můe vyhrát celoroční zásobu plen. Za to nic nedáte, kdy zkusíte těstí, já bych to brala vema deseti !!!
Není tady
Ahoj Alexxandro, dík moc za tip. Já toho vyuila u před dvěma lety. Sice mám DM trochu z ruky, ale i tak se mi to moc hodilo.
A ta soutě o pleny je úasná, ale při mém těstí budeme 50.001
Není tady
Čau holky, no já pořád koukala na tu soutě o plínky, ale my to prostě propásli:-( Pak jsem nějak narazila na ty slevy, tak jsem se o ně přihlásila. Myslím, e to potěí, kdy uetřím:-) A vy taky! Holky zavalte tu soutě vechny těhulky tady a pak napite, která jste tu roční zásobu plínek vyhrála! Drím palečky v soutěi!
Není tady
Tak jsme se s Máou zaregistrovali a jetě polem rodný list.To by bylo aby některá z nás nevyhrála ty plínečky.
Není tady
Kdy zavalit, tak zavalit. My u jsme taky registrovaný
Není tady
Jen tak dál !!! Musíme vycucnout z těch výhod (kterých teda moc není) co nejvíc, kdy u nás stát zanedbává a znevýhodňuje!!!
Není tady