6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já jsem střelec jak poleno. Jsem klidná, vydržím dlouho, ale když už je toho moc, tak se taky dokážu pěkně rozčílit!!!
Manžel je typickej blíženec!!!! Cholerik,ale s ním to zvládám, jelikož jsem kliďas.Manžel je v pohodě, ale když je rozčilený, tak lítají blesky.
Miminko bude asi váhy, tak jsem zvědavá..... moje sestra je váha. Ale teď nevím, jaké váhy jsou.
Není tady
Silvi, stranky mame ale jeste neaktualizovane, jinak s tim odkazem na dite kozoroha jsi me vydesila, je to presne muj opak, to bude havarka ve vychove:-)
Není tady
Koukala jsem na to, hodně věcí tam sedí, ale dost taky ne... Ale jinak je to pěkně zpracovaný! Asi prostě nejsem kozoroh se vším všudy !
Není tady
Makci, neděs se předem ! Mrkni na ty stranky, co psala Evice, je to pěkně zpracovaný!!!
Není tady
Já jsem beran a manžel vodnář. Někdy to funguje a někdy ne - manžel nesnáší, když mám nějaký záchvat, řvu a vším třískám, ale snažím se to před ním tlumit, protože mi to pak třeba i půl roku vyčítá a nebo si na to vzpomene za rok a mám to na talíři. Což já zase nechápu o co mu jde, vždyť je to přeci už dávno vyřešené a za námi. Manžel má rád společnost, je rád když je na něj upoutaná pozornost. Se všemi je kamarád a všechny za kamarády považuje. Dítě bude blíženec. (Býka doufám nestihnem.)
Není tady
tka jsem mrkla na stranky co doporucila Evice a kdyz jsem si precetla sebe a pak Agatu, tak nektere odstavce byly uplne stejne, tak nevim
Není tady
Hm, je dost možný, že je to dělané tak, aby to sedlo v podstatě na všechny! Jak jsem psala, u mě půlka 100% sedí a ostaní ani trošku... Se znamením si nedělej hlavu, jestli bude Agátka jako já, tak s ní budou jen samé radosti !
Upravil(a) Slvinka (16. 5. 2006 18:38)
Není tady
Tak já jsem lev, manžel beran a Miška je taky beran...
Prozatím je to u nás tak, že každý máme svůj názor a přeme se o něj, ale nakonec já beranovi ustoupím, jelikož ten je tvrdohlavější než já....
Ale asi bude hůř, až Míša vyroste, to se pak bude přesila....
Není tady
tak to ja lev mam brachu berana a to je havarka, nemuzem se absolutne domluvit:-((
Není tady
Jéé tady je rakůůů, takže se přidávám do party, taktéž račice (pohodářka, občas náladová a stresující..). Manžel je blíženec: nikdy si nic z ničeho nedělá hlavu a je to totální kliďas. Hádáme se 1X za rok a to když si sednu za volant
a náš uzlíček Nelinka je beran a to Vám holky povídám, že si umí písknout...
Není tady
Tak já jsem býk,pořád v pohodě,ale jak mi někdo sáhne na to,na čem mi záleží/domov a rodina/,tak je zle.Mám ráda svůj klídek a pohodu v rodině.Manžel je beran,ale netypický,protože je moc hodný,žádný vztekloun,jen má pár svých oblastí,u kterých je lepší ho nikam netlačit.Potřebuje v nich určitou svobodu.Náš malej/teda už spíš valkej/je býk jako já,taky miluje pohodlíčko a pohodu v rodině.Naše miminko bude buď panna,nebo váhy,to podle toho kdy se rozhodne narodit.Termín mám tak na rozmezí,tak uvidíme.
Není tady
Ty jo, my jsme oba vodnáři. A klape to zatím dobře. Jsme spolu 6 let, 2 roky bydlíme a půl roku oddaný a žádné konflikty (velké) víceméně nemáme.
Není tady
Ahoj, tak já jsem blíženec, celkem typický, mám ráda společnost, rychle se seznamuji ajem celkem kliďas, ale když už je fakt hádka tak ječím, co mi plíce stačí, občas i bouchnu dveřma. Ale nevydržím se dlouho zlobit a většinou se příjdu první usmířit. Můj přítel je rak, je vcelku hodný, privilegium je pro něj rodina, těžko si hledá přátele, nerad se někomu otevírá, bojí se zklamání, je věčný pesimista, občas cholerik a když je hádka, tak jde z něj občas strach, nikdy mě neuhodil a ani by to neudělal, ale občas to odnesou zdi, futra, mobil a tak. Nejčastěji to řeší tak že odejde na ryby a je klid. Celkem nám to klape i když Itálie u nás jistě není vyjímka, jsme spolu 10 let, bydlíme 6let a máme spolu zatím "jen" pejska kokříka Nea. Myslím že to bude skvělý taťka.
Není tady
Ahoj holky...my máme doma klasickou itálii- manžel je typický lev, já typický štír...takže to u nás stojí za to!!!
Oba dva jsme dominantní,snažíme se vše řešit v klidu, ale když přijde na výměnu názorů, je to hotová smršť. Ale na druhou stranu to nevydržíme dlouho...začneme se ukrutně smát...tak tak je to u nás:,))
Není tady
Já jsem střelec - typickej a manžel rak - atypickej, rozhodně pro rodinu "nedýchá" a není rodinný typ. Nejstarší dcera je beran - typický na 100%, cílevědomá a jde za svým cílem, syn býk - taky typický, dostat se mu pod kůži je nadlidský výkon a je takový samorost již od narození a nejmenší je štířice, tam se to zatím formuje a já tomuhle znamení dosud nepřišla na chuť, mám pocit, že to je směsice znamení spojená do jednoho.
Není tady
camelia napsal(a):
Ahoj, tak já jsem blíženec, celkem typický, mám ráda společnost, rychle se seznamuji ajem celkem kliďas, ale když už je fakt hádka tak ječím, co mi plíce stačí, občas i bouchnu dveřma. Ale nevydržím se dlouho zlobit a většinou se příjdu první usmířit. Můj přítel je rak, je vcelku hodný, privilegium je pro něj rodina, těžko si hledá přátele, nerad se někomu otevírá, bojí se zklamání, je věčný pesimista, občas cholerik a když je hádka, tak jde z něj občas strach, nikdy mě neuhodil a ani by to neudělal, ale občas to odnesou zdi, futra, mobil a tak. Nejčastěji to řeší tak že odejde na ryby a je klid. Celkem nám to klape i když Itálie u nás jistě není vyjímka, jsme spolu 10 let, bydlíme 6let a máme spolu zatím "jen" pejska kokříka Nea. Myslím že to bude skvělý taťka.
Ahoj camelie tak u nás je to stejné. A máš naprostou pravdu s tatíka ráčka je dokonalý milující otec. Navíc jsme se rozrostli o pejska německou dogu- můj miláček,rybičky a aby toho nebylo málo americký leguánek (má cca 1metr )Pepička tomu vévodí.
Není tady
my jsme s manžou oba blíženci, a to myslím mluví za vše.
Není tady
Pavča napsal(a):
my jsme s manžou oba blíženci, a to myslím mluví za vše.
Pavčo ježííííš jak to zvládate tolik osob najednou doma to musí být pořádný záhul. :
Není tady
No někdy je veselo, ale jsem to já, kdo se snaží potlačit "blížence" Já jsem na začátku znamení a manža na konci.
Není tady
Já jsem střelenej střelec,mám dlouho klídek,ale pak vystřelím.Miluju společnost,ráda rozdávám úsměvy a když jsem středobvod vesmíru je to fajn. Manžel je váha a opravdu když jde koupit třeba jen chleba zasekne se na hodinku aby pak vzal stejně ten první. Matoušek je rybička,ale je moc maličký abych poznala nějaké typické vlastnosti. Jsme občas na nože,ale jinak se milujeme.
Není tady
Já jsem ryba a manžel je váha, opravdová váhavá váha, já řeším situace rychle on hodinu přemýšlí, vážně mě to někdy točí než si všechno rozmyslí a drobeček by měl být buď štír nebo střelec podle toho kdy si rozmyslí se narodit.
Není tady
Kleo ano, je tak strašně fleg¨matickej až je na zabití A já račice jsem stejná jako ty...
Není tady
Já jsem vodnář a spíš uzavřenej člověk,ale smíšek.Jo a sem dost střelená.A přítel je býk(no spíš něco mezi býkem a blížencem,protože je na rorhraní) a on je otevřenej,střelenej,praktickej.A mám pocit,že se doplnujem tak čas nám ukáže:-))
Není tady
já jsem štír a přítel je rak. Zatim to funguje dobře. jsme spolu 9 let. já jsem špíš klidná a on je takový nervní.
Není tady