6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Na některých fórech se objevují diskuze, kde se občas zmiňují znamení... celkem mě to zajímá - takže - jak jste na tom vy?
U nás - já - lev - typický se vším všudy...
manžel - vodnář - flegmatik první třídy a ta voda na něj funguje - všecko z jeho okolí oplachuje a odplavuje, takže je
věčně v pohodě, ale časem člověk pozná, že je to jen zdánlivé - jakoby filtroval starosti od svých
blízkých a ukládal je kdesi v hloubce v sobě....
Jiříček - ráček - věčně usměvavé dítko, bezproblémové, ale dupnout si taky umí...
no - a funguje to tak, že já vybuchuju, Jiřík si z toho nic nedělá, a velkej Jirka na to kašle, spolu dělají blbinky a celkově je nám fajn
Není tady
No my jsme panna a panna, ale jsme totálně rozdílní. Já cholerik a věčně akční, přítel flegmatik a klidas. V podstate se tolerujeme, ale nekdy...Hirošima
Michalka je rybka...zatim jen prdi, papá a kaká...nějak v tom nevidim ty typické "rybí" znaky
Není tady
Tinuš, tak já jsem střelec, manžel rak a malý Tomášek tak tak blíženec (ještě jeden den, a byl by taky rak )
A jak to funguje? Já energická a mám ráda ve věcech jasno, mám ráda společnost, manžela nic nerozhází, má rád svůj klid, já můžu řvát a s ním to ani nehne (někdy na zabití) a Tomášek svéhlavička, který zkouší, kolik vydržíme
Není tady
no ja typicky lev taky se vsim vsudy, porad stredem pozornosti a deni, milujici spolecnost, pritel rozdvojeny blizenec, jednou je to tak a podruhe to stejne naprosto jinak:-( introvert, ktery lidi moc nemusi. jsme naproste protiklady a asi jsme se nevim jak pritahli. a mala je kozoroh a o tom nic nevim, nikoho neznam, tak jsem zvedava cim nas prekvapi
Není tady
No já jsem rak a přítel vodnář, já jsem milující, nekonfliktní osoba, přítel má v sobě dvě osobnosti, jedna je ta, kterou miluji a druhá je protivná až hrůza. Ale zatím to klape:-)
Není tady
Makci, tak ja jsem taky kozoroh, myslím, že malá bude v pohodě!!! !
Ale myslím, že nejsem úplně klasickej, měli bysme být ctižádostivý, ale já všechno nechávámna poslední chvíli.
Jinak jsem celkem klidná, jen občas vybouchnu... Přítel je panna, ten je v klidu, jednou za půl roku má blbou náladu, nerad se hádá, takže když já mám chuť mu pořádně vynadat, tak mám smůlu !
Není tady
pry kozoroh a panna je idealni spojeni, mam nej kamosku pannu a ma taky kozoroha, hledali se az se nasli. urcite vam to Silvi taky klape, ne?
ja musim neco o kozorozich nastudovat, o detech uz jsem neco cetla, ale na malou mi to zatim moc nesedi
Není tady
Ahojky,tak já jsem Panna a manžel je Střelec ..podle horoskopů se k sobě nehodíme,ale myslím, že nám to celkem klape, pokud bude vše v pořádku, tak mimísek bude střelec nebo kozoroh,tak uvidíme
Není tady
Já si myslím, že nejsem klasickej kozoroh, ale hodně věcí na mě sedí!
Našla jsem tyhle stránky, tak se na to mrkni...
http://marek.webz.cz/KOZOROH.htm#Dítě%20KOZOROH
http://www.horoskopy.cz/
Jo, jinak nám to s přítelem klape, ale znáš to, všude je někdy dusno !
Máte taky nějaké Agátky stránky? Já tady na všechny stránky koukám a můžu se uňufat :-)!
Holky jsou moc šikovný a miminka k sežrání!!!
Upravil(a) Slvinka (16. 5. 2006 14:17)
Není tady
Já jsem rak - dost citlivka a manžel flegmatik na n-tou (panna) Domča BERAN. Píšu to schválně velkejma, protože on je fakt beran a stejně jako u Andrey to na nás zkouší, je vzteklej, já na mrtvici a manžel v pohodě a nic neřeší... Hlavně že se máme rádi
Není tady
Ahoj, tak já jsem typický blíženec, spíš flegmatik. Manžel váha a mimísek bude nejspíš štír.
Nemáte někdo zkušenosti s dítkem štírem?
Není tady
My to podle horoskopů máme na pováženou, oba jsme typické Rybičky, dokonce v jeden den narozené!
Pečující, chápající, přecitlivělí, trochu líní a nálady se nám mění podle světla dopadajícího na hladinu našeho rybníka.
Upravil(a) Betka (16. 5. 2006 14:23)
Není tady
Jééé Peti, tak to je jak u nás, Tomča je prostě svůj a snaží si vyřvat úplně všechno, no přece nebude poslouchat. Někdy jsem už taky na mrtvici a jen čekám, kdy mě odvezou na psychinu Ale jak říkáš, hlavně že se máme rádi
Není tady
Takže já jsem lev relativně kliďas,ale když mě něco,nebo někdo naštve..vrrrr Muž je taky lev,ale přesně můj opak,flegmouš až běda.Ale když se dohadujeme,je to asi na stejno jako lev a lvice(čínké znamení jsme vepř a opice...jsem to prasátko...chrochro)
A Vašík...ten je ve znamení býka a už se jeho tvrdohlavá kebulinka začíná projevovat,taky už na nás zkouší fígle Ale jinak je to spokojené a hodné děťátko
Jo,jo...hlavně LÁSKA a pohodička v rodině.
Upravil(a) penizek (16. 5. 2006 14:36)
Není tady
Petro24 manžel je flegmatik a je panna? Můj manža je taky panna a je to pěknej vzteklounek....já jsem rak a myslím si, že jsem přecitlivělá a hysterka navíc. Takže doma je to občas mazec :-)))
Není tady
to přítel je rak a občas mi přijde že to je hroznej flegmouš, ale když dojde na fakt velkou hádku, tak začně i rozbíjet věci kolem sebe - jednou i prorazil pěstí dvěře.. no a já sem beran se všim všudy - tvrdohlavá, přecitlivělá a navíc časo hysterická
Není tady
Bětko, tak jednu takovou rybičku mám doma já jsem kozoroh a myslím, že nám to klape dobře až na to, že manžel je někdy neskutečně nerozhodný a nespolečenský a mimíse zatím nemáme, ale klidně bych brala rybičku - jsou takové klidné, milé, nekonfliktní a vnímavé
Není tady
Tak já jsem rak, citlivka, náladová podle počasí, občas umíněná a zpátečnická, lpím na rodině a starých věcech, no prostě typický rak a manžel je požitkářský býk - pokud má dostatek lásky, sexu, dobrého jídla a pití, spánku, rodinného a finančního zázemí, dobré kamarády a daří se mu v práci, tak je to nejhodnější a nejspokojenější člověk na zemi, což se odráží i v našem vztahu, ale jakmile s něčeho nedostává, tak s ním není k vydržení.
Takže jsem zvědavá, až se jednou zadaří, jaké znamení bude naše dítko. Dost horoskopům a znamením věřím, mám zjištěné, že to na většinu mých kamarádů a rodinu sedí.
Jo a Moňo dítě štír: na to jsem našla následující obecný horoskop
Začněte stloukat pevnou a bytelnou ohrádku, budete ji potřebovat. U štírů nepřichází kompromis v úvahu a ohrádka se pro vás nakonec stane jediným útočištěm. Těžko se odolává štíří magii. Stejně tak není jednoduché nepropadnou diktátorství nového člena rodiny. Účinné bývají pevné, ale laskavé pohledy přímo do očí. Ty malého štíra aspoň na čas udolají. Vychovat se nechá jenom od člověka, o němž si myslí, že je silnější než on. Tyto děti jsou věrné a přátelské k lidem, které mají rády.
Jinak kamarádka má doma chlapečka - štíra a je to fantastické a jedinečné dítě, se kterým je neskutečná sranda - co slovo, to perla a že by byl moc zlobivý, to se mi nezdá, spíše naopak. Ale povahu dítěte taky zčásti ovlivňují i geny jeho rodičů.
Není tady
Andrejko s takovým Rakem jsem pár let žila, flegmouš, ale když se naštval, měla jsem z něj strach. Když jsme se rozcházeli, měl hysterický záchvat.
Není tady
Moňa napsal(a):
Ahoj, tak já jsem typický blíženec, spíš flegmatik. Manžel váha a mimísek bude nejspíš štír.
Nemáte někdo zkušenosti s dítkem štírem?
Ahoj, já mám kloučka štíra. Jako miminko byl šílený Nechtěl se chovat, ale to nemuselo být znamením, tak po půl roce to přešlo. A začala z něho růst velmi citlivá - řekla bych někdy až přeciclivělá osobnost. Je velmi ctižádostivý, neposedný. Zajímá ho úplně všechno, ale u ničeho moc dlouho nevydrží. Potřebuje hodně lásky a pochopení, jako každého štírka ho stražně mrzí každičká křivda. Tak to je můj štírek ve zkratce. Druhé dítko bych ráda jarní - tak nevím jak se to povede, chtělo by to tak v červenci zasadit semínko Přeju Ti pohodové těhotenství.
Upravil(a) Evice (16. 5. 2006 14:47)
Není tady
Lenulko nerozhodnost bychom u nás doma mohli rozdávat! Ještě další Ryby si pořídit asi nemůžeme, utopili bychom se vzájemně. Musíme na celý červen snaženíčko odložit.
Lenulko Rybička to u vás nebude, spíš nějaký Vodnář nebo tak.
Není tady
Evice, díky moc za popis. Už se nemůžu malýho štírka dočkat Myslela jsem, že to stihneme na Váhy, aby byl po manželovi. Taky hodně záleží na genech, výchově a domácím prostředí, co?
Není tady
Není tady
Ahoj Tiny,
tak já jsem rak a manžel je váhy - oba jsme váhavý a neradi se rozhodujeme a oba se neradi hádáme, takže když už k nějaké té malé hádce dojde, tak se stejně tak do 2 hodin usmíříme, prostě to vždycky jeden z nás nevydrží. Oba máme na prvním místě rodinu a zázemí A čekáme asi štíra - takže teda nevím, raději asi budu přenášet aby z něj byl střelec. Bratránek je štír a to je děsný číslo na zabití!!!
Není tady
Zatím nej horoskop - co nejvíc sedí na mě, přítele i na Filípka jsem našla na stránce http://www.horoskopy-online.cz/astro/cz … /index.jet . I ten zdarma je docela přesný. Až mě to občas vyděsilo, jak múžou některé věci vědět.
Já jsem ryba - typická, přítel je lev - netypický. Vůbec by sme se k sobě neměli hodit - ale láska dělá divy:)). Syn je štír - typický.
Není tady