21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Na některých fórech se objevují diskuze, kde se občas zmiňují znamení... celkem mě to zajímá - take - jak jste na tom vy?
U nás - já - lev - typický se vím vudy...
manel - vodnář - flegmatik první třídy a ta voda na něj funguje - vecko z jeho okolí oplachuje a odplavuje, take je
věčně v pohodě, ale časem člověk pozná, e je to jen zdánlivé - jakoby filtroval starosti od svých
blízkých a ukládal je kdesi v hloubce v sobě....
Jiříček - ráček - věčně usměvavé dítko, bezproblémové, ale dupnout si taky umí...
no - a funguje to tak, e já vybuchuju, Jiřík si z toho nic nedělá, a velkej Jirka na to kale, spolu dělají blbinky a celkově je nám fajn
Není tady
No my jsme panna a panna, ale jsme totálně rozdílní. Já cholerik a věčně akční, přítel flegmatik a klidas. V podstate se tolerujeme, ale nekdy...Hiroima
Michalka je rybka...zatim jen prdi, papá a kaká...nějak v tom nevidim ty typické "rybí" znaky
Není tady
Tinu, tak já jsem střelec, manel rak a malý Tomáek tak tak blíenec (jetě jeden den, a byl by taky rak )
A jak to funguje? Já energická a mám ráda ve věcech jasno, mám ráda společnost, manela nic nerozhází, má rád svůj klid, já můu řvát a s ním to ani nehne (někdy na zabití) a Tomáek svéhlavička, který zkouí, kolik vydríme
Není tady
no ja typicky lev taky se vsim vsudy, porad stredem pozornosti a deni, milujici spolecnost, pritel rozdvojeny blizenec, jednou je to tak a podruhe to stejne naprosto jinak:-( introvert, ktery lidi moc nemusi. jsme naproste protiklady a asi jsme se nevim jak pritahli. a mala je kozoroh a o tom nic nevim, nikoho neznam, tak jsem zvedava cim nas prekvapi
Není tady
No já jsem rak a přítel vodnář, já jsem milující, nekonfliktní osoba, přítel má v sobě dvě osobnosti, jedna je ta, kterou miluji a druhá je protivná a hrůza. Ale zatím to klape:-)
Není tady
Makci, tak ja jsem taky kozoroh, myslím, e malá bude v pohodě!!! !
Ale myslím, e nejsem úplně klasickej, měli bysme být ctiádostivý, ale já vechno nechávámna poslední chvíli.
Jinak jsem celkem klidná, jen občas vybouchnu... Přítel je panna, ten je v klidu, jednou za půl roku má blbou náladu, nerad se hádá, take kdy já mám chu mu pořádně vynadat, tak mám smůlu !
Není tady
pry kozoroh a panna je idealni spojeni, mam nej kamosku pannu a ma taky kozoroha, hledali se az se nasli. urcite vam to Silvi taky klape, ne?
ja musim neco o kozorozich nastudovat, o detech uz jsem neco cetla, ale na malou mi to zatim moc nesedi
Není tady
Ahojky,tak já jsem Panna a manel je Střelec ..podle horoskopů se k sobě nehodíme,ale myslím, e nám to celkem klape, pokud bude ve v pořádku, tak mimísek bude střelec nebo kozoroh,tak uvidíme
Není tady
Já si myslím, e nejsem klasickej kozoroh, ale hodně věcí na mě sedí!
Nala jsem tyhle stránky, tak se na to mrkni...
http://marek.webz.cz/KOZOROH.htm#Dítě%20KOZOROH
http://www.horoskopy.cz/
Jo, jinak nám to s přítelem klape, ale zná to, vude je někdy dusno !
Máte taky nějaké Agátky stránky? Já tady na vechny stránky koukám a můu se uňufat :-)!
Holky jsou moc ikovný a miminka k serání!!!
Upravil(a) Slvinka (16. 5. 2006 14:17)
Není tady
Já jsem rak - dost citlivka a manel flegmatik na n-tou (panna) Domča BERAN. Píu to schválně velkejma, protoe on je fakt beran a stejně jako u Andrey to na nás zkouí, je vzteklej, já na mrtvici a manel v pohodě a nic neřeí... Hlavně e se máme rádi
Není tady
Ahoj, tak já jsem typický blíenec, spí flegmatik. Manel váha a mimísek bude nejspí tír.
Nemáte někdo zkuenosti s dítkem tírem?
Není tady
My to podle horoskopů máme na pováenou, oba jsme typické Rybičky, dokonce v jeden den narozené!
Pečující, chápající, přecitlivělí, trochu líní a nálady se nám mění podle světla dopadajícího na hladinu naeho rybníka.
Upravil(a) Betka (16. 5. 2006 14:23)
Není tady
Jééé Peti, tak to je jak u nás, Tomča je prostě svůj a snaí si vyřvat úplně vechno, no přece nebude poslouchat. Někdy jsem u taky na mrtvici a jen čekám, kdy mě odvezou na psychinu Ale jak říká, hlavně e se máme rádi
Není tady
Take já jsem lev relativně kliďas,ale kdy mě něco,nebo někdo natve..vrrrr
Mu je taky lev,ale přesně můj opak,flegmou a běda.Ale kdy se dohadujeme,je to asi na stejno
jako lev a lvice(čínké znamení jsme vepř a opice...jsem to prasátko...chrochro)
A Vaík...ten je ve znamení býka a u se jeho tvrdohlavá kebulinka začíná projevovat,taky u na nás zkouí fígle
Ale jinak je to spokojené a hodné děátko
Jo,jo...hlavně LÁSKA a pohodička v rodině.
Upravil(a) penizek (16. 5. 2006 14:36)
Není tady
Petro24 manel je flegmatik a je panna? Můj mana je taky panna a je to pěknej vzteklounek....já jsem rak a myslím si, e jsem přecitlivělá a hysterka navíc. Take doma je to občas mazec :-)))
Není tady
to přítel je rak a občas mi přijde e to je hroznej flegmou, ale kdy dojde na fakt velkou hádku, tak začně i rozbíjet věci kolem sebe - jednou i prorazil pěstí dvěře.. no a já sem beran se vim vudy - tvrdohlavá, přecitlivělá a navíc časo hysterická
Není tady
Bětko, tak jednu takovou rybičku mám doma já jsem kozoroh a myslím, e nám to klape dobře a na to, e manel je někdy neskutečně nerozhodný a nespolečenský
a mimíse zatím nemáme, ale klidně bych brala rybičku - jsou takové klidné, milé, nekonfliktní a vnímavé
Není tady
Tak já jsem rak, citlivka, náladová podle počasí, občas umíněná a zpátečnická, lpím na rodině a starých věcech, no prostě typický rak a manel je poitkářský býk - pokud má dostatek lásky, sexu, dobrého jídla a pití, spánku, rodinného a finančního zázemí, dobré kamarády a daří se mu v práci, tak je to nejhodnějí a nejspokojenějí člověk na zemi, co se odráí i v naem vztahu, ale jakmile s něčeho nedostává, tak s ním není k vydrení.
Take jsem zvědavá, a se jednou zadaří, jaké znamení bude nae dítko. Dost horoskopům a znamením věřím, mám zjitěné, e to na větinu mých kamarádů a rodinu sedí.
Jo a Moňo dítě tír: na to jsem nala následující obecný horoskop
Začněte stloukat pevnou a bytelnou ohrádku, budete ji potřebovat. U tírů nepřichází kompromis v úvahu a ohrádka se pro vás nakonec stane jediným útočitěm. Těko se odolává tíří magii. Stejně tak není jednoduché nepropadnou diktátorství nového člena rodiny. Účinné bývají pevné, ale laskavé pohledy přímo do očí. Ty malého tíra aspoň na čas udolají. Vychovat se nechá jenom od člověka, o něm si myslí, e je silnějí ne on. Tyto děti jsou věrné a přátelské k lidem, které mají rády.
Jinak kamarádka má doma chlapečka - tíra a je to fantastické a jedinečné dítě, se kterým je neskutečná sranda - co slovo, to perla a e by byl moc zlobivý, to se mi nezdá, spíe naopak. Ale povahu dítěte taky zčásti ovlivňují i geny jeho rodičů.
Není tady
Andrejko s takovým Rakem jsem pár let ila, flegmou, ale kdy se natval, měla jsem z něj strach. Kdy jsme se rozcházeli, měl hysterický záchvat.
Není tady
Moňa napsal(a):
Ahoj, tak já jsem typický blíenec, spí flegmatik. Manel váha a mimísek bude nejspí tír.
Nemáte někdo zkuenosti s dítkem tírem?
Ahoj, já mám kloučka tíra. Jako miminko byl ílený Nechtěl se chovat, ale to nemuselo být znamením, tak po půl roce to přelo. A začala z něho růst velmi citlivá - řekla bych někdy a přeciclivělá osobnost. Je velmi ctiádostivý, neposedný. Zajímá ho úplně vechno, ale u ničeho moc dlouho nevydrí. Potřebuje hodně lásky a pochopení, jako kadého tírka ho straně mrzí kadičká křivda. Tak to je můj tírek ve zkratce. Druhé dítko bych ráda jarní - tak nevím jak se to povede, chtělo by to tak v červenci zasadit semínko
Přeju Ti pohodové těhotenství.
Upravil(a) Evice (16. 5. 2006 14:47)
Není tady
Lenulko nerozhodnost bychom u nás doma mohli rozdávat! Jetě dalí Ryby si pořídit asi nemůeme, utopili bychom se vzájemně. Musíme na celý červen snaeníčko odloit.
Lenulko Rybička to u vás nebude, spí nějaký Vodnář nebo tak.
Není tady
Evice, díky moc za popis. U se nemůu malýho tírka dočkat Myslela jsem, e to stihneme na Váhy, aby byl po manelovi. Taky hodně záleí na genech, výchově a domácím prostředí, co?
Není tady
Není tady
Ahoj Tiny,
tak já jsem rak a manel je váhy - oba jsme váhavý a neradi se rozhodujeme a oba se neradi hádáme, take kdy u k nějaké té malé hádce dojde, tak se stejně tak do 2 hodin usmíříme, prostě to vdycky jeden z nás nevydrí. Oba máme na prvním místě rodinu a zázemí A čekáme asi tíra - take teda nevím, raději asi budu přenáet aby z něj byl střelec.
Bratránek je tír a to je děsný číslo na zabití!!!
Není tady
Zatím nej horoskop - co nejvíc sedí na mě, přítele i na Filípka jsem nala na stránce http://www.horoskopy-online.cz/astro/cz … /index.jet . I ten zdarma je docela přesný. A mě to občas vyděsilo, jak múou některé věci vědět.
Já jsem ryba - typická, přítel je lev - netypický. Vůbec by sme se k sobě neměli hodit - ale láska dělá divy:)). Syn je tír - typický.
Není tady