29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj holciny, nemate nejaky napad jak se zbavit bolesti v krizi? jsem teprve ve 24. tydnu a zacina to byt nesnesitelne ....... diky moc
Není tady
ráda bych ti napsala radu, já tím taky trpěla
mě pomohla jen vana a pak postýlka - ale ve větším stadiu už ani to ne. Tak někoho seřvi, to mi pomohlo při křížových bolestech při porodu
Není tady
Andrej moc mi pomohlo to rozhybat na tehu. cviceni. Taky jsem si koupila do kancelare overball a podpira mi bederku. Ale to cviceni me zachranilo. Taky porodni asistentka mi poradila rehabilitace, ale musis si zjistit jestli umi delat tehule. Nekde te vubec nenamasirujou. Jo a taky rikala, ze se nema bat pouzit nejaky Ibalgin v masticce nebo neco podobneho pry to nevadi. Je to hruza minuly tyden me to moc trapilo, ale setim cely den v kanclu a moc se nehybu tak vim z ceho to je:)
Není tady
pomahala tepla vana, ale to nedoporucuju, to jsem aplikovala az ke konci tehu
a s tim servanim to asi funguje na vsechno, ne?:-)
Není tady
no zaclo mi to vcera a sotva se plazim .... vecer jsem to nahrivala .... chci vyzkouset balon do prace ( neb cely den sedim v kanclu) a uvazuji o koupi toho tehu pasu .... pouzival jste ho nekdo? Tehu cviceni jsem byla jednou, ale byla to hrozna nuda .....
Není tady
Andreo, mě v prvním těhu zachránilo cvičení. Vřele doporučuju.
Není tady
a primo tehu cviceni?
Není tady
Ano, já chodila přímo na těhu cvičení. V některých větších fitkách mají cvičení pro těhulky. Jinak to většinou pořádají porodnice, sem tam se najde ochotná porodní as. ( třebas u nás na sídlišti), dokonce u nás na poliklinice mají těhu cvičení, nejdřív v bazénu, pak v tělocvičně. Nějaké by ti měl poradit tvůj Dr. Nejsi z Prahy ?
Není tady
jsem z prahy, ale s moji gynekolozkou je to tezky .... moc mi toho nerekne ani neukaze .... uz k ni dochodim ale pak si chci najit jinou
a kde v Praze si chodila na cviceni a plavani?
Není tady
Tehu pas jsem si koupila v Tveretu, sice stal, ale ja zainvestovala, protoze i normalne trpim na bolesti zad. Nejdriv jsem ho nosila jen ven, ale pak i doma. Taky jsem se nahrivala ve vane, ale nesmis tam sedet moc dlouho, to mimiskovi nesvedci.
Není tady
me to bolelo jen po celodenni namaze (tou myslim treba chozeni po nakupech :-), takze jsem si vzdycky dva dny polezela a byl zas na chvilku pokoj.
Není tady
ivagrun napsal(a):
me to bolelo jen po celodenni namaze (tou myslim treba chozeni po nakupech :-), takze jsem si vzdycky dva dny polezela a byl zas na chvilku pokoj.
ivuško, co ty tu ještě děláš? mazejte do porodnice a ať to dobře dopadne
Není tady
Tino, zrovna jsem si menila metrik. Uz je vsechno jinak, malej uz mi tu pekne chrni :-)
Není tady
Andreo, vím že cvičení dělá Apolinář (koukni na jejich stránky www.apolinar.cz ).
Těhu cvičení s těhu cvičením v bazénu je na Poliklinice na Proseku na Praze 9, vede to RHB sestra.
Jinak skvělé cvičení je u nás nedaleko metra Ládví. Tedy je to hlavně nácvik dýchání k porodu a protahovací cviky. Vede to porodní as. a je možné se jí na cokoliv zeptat a velmi ochotně poradí. Cvičení je v tělocvičně mateřské školy každé úterý odpoledne. Také dělá přednášky k porodu ( moc se mi v porodnici A následně doma hodily). Pokud chceš poslat kontakt ( adresu cvičení s časem, nebo číslo na sestřišku, dej vědět)
Tuším že někdo psal že je těhu cvičení v CČM v tom velikém fitku ( ale to nevím na 100 %).
A pak také v klubu vlastníku CD půjčují DVD pilates pro těhotné. ( www.musicworld.cz )
Není tady
ivagrun napsal(a):
Tino, zrovna jsem si menila metrik. Uz je vsechno jinak, malej uz mi tu pekne chrni :-)
a psalas to tu někde? já nic nevěděla, až dneska - takže dodatečně moc a moc gratuluju a přeju samou radost, zdravíčko a štěstíčko s Honzíkem
Není tady
Děvčata, kolikátého vám posílá sociálka mateřskou na účet?
Není tady
Mě pomáhá teplá koupel s nějakou aroma pěnou, a pak namazat nějakou trošku pálivou mastí, která prokrví, a pak si odpočinout v leže.
Není tady
Fidorka napsal(a):
Jak to souvisí s křížovými bolestmi?
Já jsem to omylem poslala sem, tak se omlouvám.
Není tady