6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
morpheus napsal(a):
Xsara : Mas pekny nick Bud v klidu, jsem gynekolog amater, nebo-li "dobrovolny gynekolog" jak se Ti vic libi, takze si myslim, ze mam k tomu co rict A s tou hygienou, ja to velmi dobre vim, ja Te jen zkousel ...
Já jsem v naprostým klidu, neboj. Gynekolog amatér - ti jsou nejhorí!
Není tady
Xsara napsal(a):
No jistě, stačí i trochu zvýená hladina cukru nebo nadměrná konzumace cukrů... take leckdy je třeba i úprava jídelníčku.
Já jsem tedy tyhle problémy měla tak dvakrát nebo třikrát, ale vdycky mi zabral gynopevaryl, take na doktora nedolo.
Ono také - já se i docel a bojím, mám po konizaci čípku, sice je to u 14 let, ale k dr. chodím na dále preventivně jednou za půl roku, a i sám mi řekl, e kdyby něco,at přijdu. U mého dr se neobjednávám, tak je to fajn.
Musím zatukat, od léta se drím.
Není tady
Xsara napsal(a):
morpheus napsal(a):
Xsara : Mas pekny nick Bud v klidu, jsem gynekolog amater, nebo-li "dobrovolny gynekolog" jak se Ti vic libi, takze si myslim, ze mam k tomu co rict A s tou hygienou, ja to velmi dobre vim, ja Te jen zkousel ...
Já jsem v naprostým klidu, neboj. Gynekolog amatér - ti jsou nejhorí!
Gynekolog amateré e by nám vysvětlil, co je to konizace
Není tady
dusička napsal(a):
Xsara napsal(a):
No jistě, stačí i trochu zvýená hladina cukru nebo nadměrná konzumace cukrů... take leckdy je třeba i úprava jídelníčku.
Já jsem tedy tyhle problémy měla tak dvakrát nebo třikrát, ale vdycky mi zabral gynopevaryl, take na doktora nedolo.Ono také - já se i docel a bojím, mám po konizaci čípku, sice je to u 14 let, ale k dr. chodím na dále preventivně jednou za půl roku, a i sám mi řekl, e kdyby něco,at přijdu. U mého dr se neobjednávám, tak je to fajn.
Musím zatukat, od léta se drím.
No tak to je potom jasný. To bych taky upajdila dovnou k dr.
Není tady
Xsara napsal(a):
Morphe, moná by bylo lepí, kdybys na tohle téma uděloval rady, a poté, co nějakou tu vaginální mykózu taky prodělá.
Ted na to koukam a zda se mi Tvoje odpoved nelogicka. Gynekolog - muz prodelava vaginalni mykozy, aby mohl pacientky lecit ? .P Jinak, Xsarou jsem jezdil, nez jsem si poridil Imprezu.
Není tady
morpheus napsal(a):
Xsara napsal(a):
Morphe, moná by bylo lepí, kdybys na tohle téma uděloval rady, a poté, co nějakou tu vaginální mykózu taky prodělá.
Ted na to koukam a zda se mi Tvoje odpoved nelogicka. Gynekolog - muz prodelava vaginalni mykozy, aby mohl pacientky lecit ? .P Jinak, Xsarou jsem jezdil, nez jsem si poridil Imprezu.
A ty jsi snad gynekolog? Předpokládám, e gynekolog má s mykózou zkuenosti vyplývající jednak ze studia a druhak z praxe. Pokud jsem dobře četla, jediná tvoje zkuenost s mykózou je ta, e tvoje přítelkyně jí má pravidelně jednou do roka. Proto mě udivilo, e tady rozdává rady. Ale zakazovat ti to samozřejmě nechci a ani nemůu. Klidně perli dál.
Není tady
mně je teda přítomnost chlapa na těchhle vláknech nepříjemná
Není tady
Ppavlii : A co s tim hodlas delat ? Ale abys nerekla, ze jsem hulvat a nestyda, toto je muj posledni prispevek, toto tema me stejne nezajima, pac ja kvasinky neresim. A mmch : Ja jsem ja vysetroval zeny zevnitr, Ty jsi jeste s prominutim tahala gumoveho kacera
Není tady
Morfe - nech si ftípky na okující, jestli e nemá k tématu tady co říct.
Není tady