Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 8. 3. 2011 8:59

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

Re: Pocit svědění

morpheus napsal(a):

Xsara : Mas pekny nick smile Bud v klidu, jsem gynekolog amater, nebo-li "dobrovolny gynekolog" jak se Ti vic libi, takze si myslim, ze mam k tomu co rict tongue A s tou hygienou, ja to velmi dobre vim, ja Te jen zkousel ... vissla

Já jsem v naprostým klidu, neboj. wink  Gynekolog amatér - ti jsou nejhorší! lol

Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

#52 8. 3. 2011 9:06

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Xsara napsal(a):

No jistě, stačí i trochu zvýšená hladina cukru nebo nadměrná konzumace cukrů... takže leckdy je třeba i úprava jídelníčku.
Já jsem tedy tyhle problémy měla tak dvakrát nebo třikrát, ale vždycky mi zabral gynopevaryl, takže na doktora nedošlo.

Ono také - já se i docel a bojím, mám po konizaci čípku, sice je to už 14 let, ale k dr. chodím na dále preventivně jednou za půl roku, a i sám mi řekl, že kdyby něco,at přijdu. U mého dr se neobjednávám, tak je to fajn.
Musím zatukat, od léta se držím. stolt

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#53 8. 3. 2011 9:06

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Xsara napsal(a):

morpheus napsal(a):

Xsara : Mas pekny nick smile Bud v klidu, jsem gynekolog amater, nebo-li "dobrovolny gynekolog" jak se Ti vic libi, takze si myslim, ze mam k tomu co rict tongue A s tou hygienou, ja to velmi dobre vim, ja Te jen zkousel ... vissla

Já jsem v naprostým klidu, neboj. wink  Gynekolog amatér - ti jsou nejhorší! lol

Gynekolog amateré že by nám vysvětlil, co je to konizace rock

Není tady

#54 8. 3. 2011 9:29

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Xsara napsal(a):

No jistě, stačí i trochu zvýšená hladina cukru nebo nadměrná konzumace cukrů... takže leckdy je třeba i úprava jídelníčku.
Já jsem tedy tyhle problémy měla tak dvakrát nebo třikrát, ale vždycky mi zabral gynopevaryl, takže na doktora nedošlo.

Ono také - já se i docel a bojím, mám po konizaci čípku, sice je to už 14 let, ale k dr. chodím na dále preventivně jednou za půl roku, a i sám mi řekl, že kdyby něco,at přijdu. U mého dr se neobjednávám, tak je to fajn.
Musím zatukat, od léta se držím. stolt

No tak to je potom jasný. To bych taky šupajdila dovnou k dr. stolt

Není tady

#55 8. 3. 2011 13:44

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Xsara napsal(a):

Morphe, možná by bylo lepší, kdybys na tohle téma uděloval rady, až poté, co nějakou tu vaginální mykózu taky proděláš. wink

Ted na to koukam a zda se mi Tvoje odpoved nelogicka. Gynekolog - muz prodelava vaginalni mykozy, aby mohl pacientky lecit ? .P Jinak, Xsarou jsem jezdil, nez jsem si poridil Imprezu.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#56 8. 3. 2011 14:23

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Xsara napsal(a):

Morphe, možná by bylo lepší, kdybys na tohle téma uděloval rady, až poté, co nějakou tu vaginální mykózu taky proděláš. wink

Ted na to koukam a zda se mi Tvoje odpoved nelogicka. Gynekolog - muz prodelava vaginalni mykozy, aby mohl pacientky lecit ? .P Jinak, Xsarou jsem jezdil, nez jsem si poridil Imprezu.

A ty jsi snad gynekolog? wink  Předpokládám, že gynekolog má s mykózou zkušenosti vyplývající jednak ze studia a druhak z praxe. Pokud jsem dobře četla, jediná tvoje zkušenost s mykózou je ta, že tvoje přítelkyně jí má pravidelně jednou do roka. big_smile  Proto mě udivilo, že tady rozdávᚠrady. Ale zakazovat ti to samozřejmě nechci a ani nemůžu. wink  Klidně perli dál.

Není tady

#57 8. 3. 2011 18:03

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mně je teda přítomnost chlapa na těchhle vláknech nepříjemná roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#58 8. 3. 2011 18:20

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Ppavlii : A co s tim hodlas delat ? Ale abys nerekla, ze jsem hulvat a nestyda, toto je muj posledni prispevek, toto tema me stejne nezajima, pac ja kvasinky neresim. A mmch : Ja jsem ja vysetroval zeny zevnitr, Ty jsi jeste s prominutim tahala gumoveho kacera tongue

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#59 8. 3. 2011 19:10

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Morfe - nech si ftípky na šokující, jestli že nemᚠk tématu tady co říct.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí