Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 2. 6. 2006 7:39

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Pocit svědění

Jo, v tomhle menzes mate. To je přesně ono. Hned jak přejdou měsíčky a budeš třeba jen špinit, tak tam jdi.

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#27 2. 6. 2006 14:29

Moninka
♥♥♥----

Budu muset, i když nerada svému doktorovi vysvětluju, co mi je. V tomhle jsem stydlivá big_smile S ženskou by to bylo jednodušší

Není tady

#28 8. 6. 2006 19:46

Jasmin.CZ
♥♥-----
Místo: Hradec Králové

ahojik, trosku taky doplnim. Na svedeni taky casto trpim, vzdycky treba kdyz doberu antibiotika-totalne zabijou ty sqely "kysely" bacili co maj byt vevnitr gloria Nekdy me prepadne svedeni i po menzes. Mam sqelyho pana doktora a dava mi ty gelovy cipky, predepise mi jich vzdycky kolem 10ti, schovam je do lednicky a vic jak pulrok mam pokoj. staci 1 - 2 cipky ob den a pomuze. Jinak na obnoveni opravdu ten bily jogurt taky pomaha.

MONINKA: ... v dnesni dobe, kdyz se stydis pred doktorem .. tak zkus doktorku :-) proc se trapit zbytecne, kdyz mame svobodu vyberu tongue

Upravil(a) Jasmin.CZ (8. 6. 2006 19:47)

* Hlupák zvýší hlas, moudrý se usměje. *

Není tady

#29 13. 6. 2006 7:22

Moninka
♥♥♥----

Jasmin to mᚠsice pravdu, že je možnost výběru, ale co jsou u nás gynekologové ve městě, tak tenhle doktor je jeden z nejlepších, akorát je to mladší chlap a je mi před ním trapné, něco takového vysvětlovat wink

A nevím čím to je, ale občas se mi stane, že mám pocit pálení i při souložení, myslela jsem, že to je třeba malou vlhkostí, ale stává se mi to i s lub. gelem, tak nevím sad ale potom to hned přejde, je to jen přitom

Není tady

#30 20. 9. 2007 19:15

pajajap
♥------

Ráda bych se s vámi podělila o zkušenost. Trpěla jsem velikým svěděním pochvy a pysků minimálně tři týdny. Vyzkoušela jsem Canesten i Gyno-pevaryl a bohužel se výsledek moc nedostavil, i když se trápení zmírnilo. Vyzkoušela jsem i ten bílý jogurt  ( když byl tam - tak v poho :-D ale pak :-(   ) Nevím co mě to napadlo, ale potřela jsem se teatree oil a svědění jako kouzelným proutkem bylo to tam. :-O ...  první pocit je trošku nepříjemný, ale do hodiny vyprchá a pak svědění není... zatím to opakuju ráno a večer a dobré.
Tak snad to někomu taky pomůže.  ...

Není tady

#31 21. 9. 2007 7:29

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

od jaké to mᚠprosím firmy a jak je ten olejíček ředěný...???
nespálíš se???

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#32 21. 9. 2007 7:55

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Tea tree oil je skvělý,mně to pomohlo na kondylomata..

Není tady

#33 21. 9. 2007 16:40

pajajap
♥------

adra napsal(a):

od jaké to mᚠprosím firmy a jak je ten olejíček ředěný...???
nespálíš se???

mám ho od Dr. M"uler Pherma  ( je to 100% čistý ) Taky jsem z toho měla strach, že to bude moc pálit, říkala jsem si, kdyby něco, tak to rychle smyju. Cítit to trochu cítíš, ale pak to vyprchá  ( není to vůbec tak nepříjemný, jako to svědění )  Asi to každý musí vyzkoušet sám na sobě ...

Není tady

#34 17. 10. 2007 0:10

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Jako prevence je taky dobrej Lactacyd intimo..

Upravil(a) sisi21 (17. 10. 2007 0:11)

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#35 2. 4. 2009 16:29

Moncik
♥------

Milé dámy smile...Měla jsem úplně stejné problémy...Prečetla jsem si tu různé příspěvky a 3 dny jsem zažívala strašná muka smile...Koupila jsem si ten Gyno-pevaryl(150 kč mimochodem),nic...Zkousela jsem vodu a ocet,to pomohlo na deset minut od svědění,ae hned to zacalo znova...Dneska (už jsem to nemohla vydržet) jsem si zasla na gyndu, dostala jsem účiné čípky a mastičku, dohromady za 60 kč a už ted mi je lip smile....Takze nebojte se doktora, je to stokrat lepsi smile))

Není tady

#36 20. 5. 2009 10:29

Sharulka
♥------

Myslíte, že je vhodné ten gynopevaryl kombinovat s fungicidinem ? Gynopevaryl jsem si koupila, pálení přešlo, ale svědění ne, nemůžu kvůli tomu spát, tak by mě zajímalo, jestli ten fungicidin by zabral.

Není tady

#37 20. 5. 2009 11:27

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Sharulka napsal(a):

Myslíte, že je vhodné ten gynopevaryl kombinovat s fungicidinem ? Gynopevaryl jsem si koupila, pálení přešlo, ale svědění ne, nemůžu kvůli tomu spát, tak by mě zajímalo, jestli ten fungicidin by zabral.

ahojky
možná bude lepší zajít k dr.on ti napíše ty globule nevím jak se jmenují ,ale jsou silnější a to svědění vypadá na kvasinky a ty se jentak nevylečí..

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#38 21. 5. 2009 12:14

Sharulka
♥------

Tak abych to nějak shrnula, gynopevaryl za 220,- kč nezmohl nic, fungicidin za dvacku pomohl ze vteřiny na vteřinu. Z toho vyplívá, že veškeré drahé léky ještě nemusí být účinné!

Není tady

#39 24. 11. 2010 17:52

Michaeela
♥------

pajajap napsal(a):

Ráda bych se s vámi podělila o zkušenost. Trpěla jsem velikým svěděním pochvy a pysků minimálně tři týdny. Vyzkoušela jsem Canesten i Gyno-pevaryl a bohužel se výsledek moc nedostavil, i když se trápení zmírnilo. Vyzkoušela jsem i ten bílý jogurt  ( když byl tam - tak v poho :-D ale pak :-(   ) Nevím co mě to napadlo, ale potřela jsem se teatree oil a svědění jako kouzelným proutkem bylo to tam. :-O ...  první pocit je trošku nepříjemný, ale do hodiny vyprchá a pak svědění není... zatím to opakuju ráno a večer a dobré.
Tak snad to někomu taky pomůže.  ...

Dobrý den smile
Mám taky ty samé potíže..a to je mi teprve 18 let . Kolik stojí ten teatree oil?

Není tady

#40 24. 11. 2010 17:56

Michaeela
♥------

Dobrý večer smile
Včera večer me začalo mírně svědet na pochvě a psykách..sad mám bílý výtok. k doktorovi se mi vůbec nechce. Znáte něco co mi spolehlivě pomůže? Četla jsem tady o teatree oil. Myslíte že to bude stačit?

Není tady

#41 24. 11. 2010 22:48

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Doporučuju každopádně návštěvu u lékaře,protože to může být cokkoliv,já bych to nepodcenovala. Jogurt sice zabere na chvíli ale uplně nevyléčí.
Jinak prodávaj s obsahem teatree oleje i přímo mast na gyn. potíže s aplikátorem, (je to na tři použití) už si nepamatuju cenu, ale dost drahý.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#42 25. 11. 2010 9:19

Michaeela
♥------

Máte s tím někdo zkušenosti? TEA TREE OIL VAGINÁLNÍ GEL ? je tam 7 tub.

Není tady

#43 3. 3. 2011 7:48

info@bezbolesti.eu
♥------

nepovolená reklama

Upravil(a) tina (3. 3. 2011 14:15)

Není tady

#44 7. 3. 2011 15:34

zuza77
♥------

Ahojky, taky bohužel trpím těmito problémy. :-(.   Já pro tyto nehezké případy používám Jenamazol, ten mi vždy pomůže :-).

A aby se mi to stále nevracelo preventivně používám Gyntima čípky, které mi doporučuje i můj gynekolog (ten mi říkal, že nemusím užívat celý čípek, ale jen jednu čtvrtinu co druhý den). A zatím to "funguje" :-)

Není tady

#45 7. 3. 2011 20:08

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Moninka napsal(a):

Ahoj, můžete mi někdo poradit nějaké mastičky nebo léky, které nejsou na předpis a pomáhají při infekci v pochvě. Nevím, jestli to jsou kvasinky, nebo nějaká mykóza, ale mám nepříjemné pocity svědění.
Léčíte takové infekce doma, nebo chodíte k lékaři? Díky sjuk

Ahoj Moninko, Nenech si radit, ta devcata Ti do pochvy nevidi, pokud se k tomu podle Tveho presneho popisu nevyjadri lekar- gynekolog a o takovem na Babi nevim. Zajdi na gyndu a nech se normalne vysetrit, protoze nevhodne zvoleny pripravek, nebo masticky ( i kdyby to mela byt jen mykoza, moje pritelka ji miva jednou do roka pravidelne a to i pri nejlepsi hygiene ) muze pozdeji zpusobit komplikace s velmi obtiznym lecenim, nebo to nebude mozne vylecit vubec.

HTH  =Morph=

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#46 7. 3. 2011 20:10

morpheus
Babinet Klub
Web

Michaeela napsal(a):

Dobrý večer smile
Včera večer me začalo mírně svědet na pochvě a psykách..sad mám bílý výtok. k doktorovi se mi vůbec nechce. Znáte něco co mi spolehlivě pomůže? Četla jsem tady o teatree oil. Myslíte že to bude stačit?

lollollol Ten bude stacit na TUTY tummenupptummenupptummenupp

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#47 8. 3. 2011 7:55

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

Morphe, možná by bylo lepší, kdybys na tohle téma uděloval rady, až poté, co nějakou tu vaginální mykózu taky proděláš. wink
Ono je vcelku běžné na to nejdřív vyzkoušet volně prodejné léky, než rovnou běžet k doktorovi, který leckdy ty samé pro začátek doporučí taky.
A mimochodem, tahle tvoje věta "moje pritelka ji miva jednou do roka pravidelne a to i pri nejlepsi hygiene"
to je perla sama o sobě. Ona je totiž mykóza někdy zapříčiněna právě tou "nejlepší" (ve skutečnosti příliš
ú p o r n o u), hygienou.

Upravil(a) Xsara (8. 3. 2011 7:56)

Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

#48 8. 3. 2011 8:08

morpheus
Babinet Klub
Web

Xsara : Mas pekny nick smile Bud v klidu, jsem gynekolog amater, nebo-li "dobrovolny gynekolog" jak se Ti vic libi, takze si myslim, ze mam k tomu co rict tongue A s tou hygienou, ja to velmi dobre vim, ja Te jen zkousel ... vissla

Není tady

#49 8. 3. 2011 8:21

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Také záleží, jak si spokojená se svým lékařem.
Protože já už v začátku mykozy mažu ke svýmu mudrovi (i když k lékařům nechodím, rýmu ,teploty se léčím doma sama) ale gyn. problémy sama neléčím. Dr už ví, jak na mě, napíše mi globule ,který vyjdou na směšný prašule oproti tomu, kdybych měla kupovat volně prodejné.
Mykoza může být z čekoholiv.
Jak jste uvedli při přílišné hygieně a použití nového mýdla,nového sprcháče (nejlepší je mýdlo na intimn.,místa)
Nebo po antibiotikách
Neob po oslabení organismu
Může být i po nemoci partnera (partner nemusí nic na sobě cítit)
po změně partnera
A to nemluvím o koupališti atd.... (tam ani nelezu)

Upravil(a) dusička (8. 3. 2011 8:22)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#50 8. 3. 2011 8:59

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

No jistě, stačí i trochu zvýšená hladina cukru nebo nadměrná konzumace cukrů... takže leckdy je třeba i úprava jídelníčku.
Já jsem tedy tyhle problémy měla tak dvakrát nebo třikrát, ale vždycky mi zabral gynopevaryl, takže na doktora nedošlo.

Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí