6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jo, v tomhle menzes mate. To je přesně ono. Hned jak přejdou měsíčky a bude třeba jen pinit, tak tam jdi.
Není tady
Budu muset, i kdy nerada svému doktorovi vysvětluju, co mi je. V tomhle jsem stydlivá S enskou by to bylo jednoduí
Není tady
ahojik, trosku taky doplnim. Na svedeni taky casto trpim, vzdycky treba kdyz doberu antibiotika-totalne zabijou ty sqely "kysely" bacili co maj byt vevnitr Nekdy me prepadne svedeni i po menzes. Mam sqelyho pana doktora a dava mi ty gelovy cipky, predepise mi jich vzdycky kolem 10ti, schovam je do lednicky a vic jak pulrok mam pokoj. staci 1 - 2 cipky ob den a pomuze. Jinak na obnoveni opravdu ten bily jogurt taky pomaha.
MONINKA: ... v dnesni dobe, kdyz se stydis pred doktorem .. tak zkus doktorku :-) proc se trapit zbytecne, kdyz mame svobodu vyberu
Upravil(a) Jasmin.CZ (8. 6. 2006 19:47)
Není tady
Jasmin to má sice pravdu, e je monost výběru, ale co jsou u nás gynekologové ve městě, tak tenhle doktor je jeden z nejlepích, akorát je to mladí chlap a je mi před ním trapné, něco takového vysvětlovat
A nevím čím to je, ale občas se mi stane, e mám pocit pálení i při souloení, myslela jsem, e to je třeba malou vlhkostí, ale stává se mi to i s lub. gelem, tak nevím ale potom to hned přejde, je to jen přitom
Není tady
Ráda bych se s vámi podělila o zkuenost. Trpěla jsem velikým svěděním pochvy a pysků minimálně tři týdny. Vyzkouela jsem Canesten i Gyno-pevaryl a bohuel se výsledek moc nedostavil, i kdy se trápení zmírnilo. Vyzkouela jsem i ten bílý jogurt ( kdy byl tam - tak v poho :-D ale pak :-( ) Nevím co mě to napadlo, ale potřela jsem se teatree oil a svědění jako kouzelným proutkem bylo to tam. :-O ... první pocit je troku nepříjemný, ale do hodiny vyprchá a pak svědění není... zatím to opakuju ráno a večer a dobré.
Tak snad to někomu taky pomůe. ...
Není tady
od jaké to má prosím firmy a jak je ten olejíček ředěný...???
nespálí se???
Není tady
Tea tree oil je skvělý,mně to pomohlo na kondylomata..
Není tady
adra napsal(a):
od jaké to má prosím firmy a jak je ten olejíček ředěný...???
nespálí se???
mám ho od Dr. M"uler Pherma ( je to 100% čistý ) Taky jsem z toho měla strach, e to bude moc pálit, říkala jsem si, kdyby něco, tak to rychle smyju. Cítit to trochu cítí, ale pak to vyprchá ( není to vůbec tak nepříjemný, jako to svědění ) Asi to kadý musí vyzkouet sám na sobě ...
Není tady
Jako prevence je taky dobrej Lactacyd intimo..
Upravil(a) sisi21 (17. 10. 2007 0:11)
Není tady
Milé dámy ...Měla jsem úplně stejné problémy...Prečetla jsem si tu různé příspěvky a 3 dny jsem zaívala straná muka ...Koupila jsem si ten Gyno-pevaryl(150 kč mimochodem),nic...Zkousela jsem vodu a ocet,to pomohlo na deset minut od svědění,ae hned to zacalo znova...Dneska (u jsem to nemohla vydret) jsem si zasla na gyndu, dostala jsem účiné čípky a mastičku, dohromady za 60 kč a u ted mi je lip ....Takze nebojte se doktora, je to stokrat lepsi ))
Není tady
Myslíte, e je vhodné ten gynopevaryl kombinovat s fungicidinem ? Gynopevaryl jsem si koupila, pálení přelo, ale svědění ne, nemůu kvůli tomu spát, tak by mě zajímalo, jestli ten fungicidin by zabral.
Není tady
Sharulka napsal(a):
Myslíte, e je vhodné ten gynopevaryl kombinovat s fungicidinem ? Gynopevaryl jsem si koupila, pálení přelo, ale svědění ne, nemůu kvůli tomu spát, tak by mě zajímalo, jestli ten fungicidin by zabral.
ahojky
moná bude lepí zajít k dr.on ti napíe ty globule nevím jak se jmenují ,ale jsou silnějí a to svědění vypadá na kvasinky a ty se jentak nevylečí..
Není tady
Tak abych to nějak shrnula, gynopevaryl za 220,- kč nezmohl nic, fungicidin za dvacku pomohl ze vteřiny na vteřinu. Z toho vyplívá, e vekeré drahé léky jetě nemusí být účinné!
Není tady
pajajap napsal(a):
Ráda bych se s vámi podělila o zkuenost. Trpěla jsem velikým svěděním pochvy a pysků minimálně tři týdny. Vyzkouela jsem Canesten i Gyno-pevaryl a bohuel se výsledek moc nedostavil, i kdy se trápení zmírnilo. Vyzkouela jsem i ten bílý jogurt ( kdy byl tam - tak v poho :-D ale pak :-( ) Nevím co mě to napadlo, ale potřela jsem se teatree oil a svědění jako kouzelným proutkem bylo to tam. :-O ... první pocit je troku nepříjemný, ale do hodiny vyprchá a pak svědění není... zatím to opakuju ráno a večer a dobré.
Tak snad to někomu taky pomůe. ...
Dobrý den
Mám taky ty samé potíe..a to je mi teprve 18 let . Kolik stojí ten teatree oil?
Není tady
Dobrý večer
Včera večer me začalo mírně svědet na pochvě a psykách.. mám bílý výtok. k doktorovi se mi vůbec nechce. Znáte něco co mi spolehlivě pomůe? Četla jsem tady o teatree oil. Myslíte e to bude stačit?
Není tady
Doporučuju kadopádně návtěvu u lékaře,protoe to můe být cokkoliv,já bych to nepodcenovala. Jogurt sice zabere na chvíli ale uplně nevyléčí.
Jinak prodávaj s obsahem teatree oleje i přímo mast na gyn. potíe s aplikátorem, (je to na tři pouití) u si nepamatuju cenu, ale dost drahý.
Není tady
Máte s tím někdo zkuenosti? TEA TREE OIL VAGINÁLNÍ GEL ? je tam 7 tub.
Není tady
nepovolená reklama
Upravil(a) tina (3. 3. 2011 14:15)
Není tady
Ahojky, taky bohuel trpím těmito problémy. :-(. Já pro tyto nehezké případy pouívám Jenamazol, ten mi vdy pomůe :-).
A aby se mi to stále nevracelo preventivně pouívám Gyntima čípky, které mi doporučuje i můj gynekolog (ten mi říkal, e nemusím uívat celý čípek, ale jen jednu čtvrtinu co druhý den). A zatím to "funguje" :-)
Není tady
Moninka napsal(a):
Ahoj, můete mi někdo poradit nějaké mastičky nebo léky, které nejsou na předpis a pomáhají při infekci v pochvě. Nevím, jestli to jsou kvasinky, nebo nějaká mykóza, ale mám nepříjemné pocity svědění.
Léčíte takové infekce doma, nebo chodíte k lékaři? Díky
Ahoj Moninko, Nenech si radit, ta devcata Ti do pochvy nevidi, pokud se k tomu podle Tveho presneho popisu nevyjadri lekar- gynekolog a o takovem na Babi nevim. Zajdi na gyndu a nech se normalne vysetrit, protoze nevhodne zvoleny pripravek, nebo masticky ( i kdyby to mela byt jen mykoza, moje pritelka ji miva jednou do roka pravidelne a to i pri nejlepsi hygiene ) muze pozdeji zpusobit komplikace s velmi obtiznym lecenim, nebo to nebude mozne vylecit vubec.
HTH =Morph=
Není tady
Michaeela napsal(a):
Dobrý večer
Včera večer me začalo mírně svědet na pochvě a psykách.. mám bílý výtok. k doktorovi se mi vůbec nechce. Znáte něco co mi spolehlivě pomůe? Četla jsem tady o teatree oil. Myslíte e to bude stačit?
Ten bude stacit na TUTY
Není tady
Morphe, moná by bylo lepí, kdybys na tohle téma uděloval rady, a poté, co nějakou tu vaginální mykózu taky prodělá.
Ono je vcelku běné na to nejdřív vyzkouet volně prodejné léky, ne rovnou běet k doktorovi, který leckdy ty samé pro začátek doporučí taky.
A mimochodem, tahle tvoje věta "moje pritelka ji miva jednou do roka pravidelne a to i pri nejlepsi hygiene"
to je perla sama o sobě. Ona je toti mykóza někdy zapříčiněna právě tou "nejlepí" (ve skutečnosti příli
ú p o r n o u), hygienou.
Upravil(a) Xsara (8. 3. 2011 7:56)
Není tady
Xsara : Mas pekny nick Bud v klidu, jsem gynekolog amater, nebo-li "dobrovolny gynekolog" jak se Ti vic libi, takze si myslim, ze mam k tomu co rict A s tou hygienou, ja to velmi dobre vim, ja Te jen zkousel ...
Není tady
Také záleí, jak si spokojená se svým lékařem.
Protoe já u v začátku mykozy mau ke svýmu mudrovi (i kdy k lékařům nechodím, rýmu ,teploty se léčím doma sama) ale gyn. problémy sama neléčím. Dr u ví, jak na mě, napíe mi globule ,který vyjdou na směný praule oproti tomu, kdybych měla kupovat volně prodejné.
Mykoza můe být z čekoholiv.
Jak jste uvedli při příliné hygieně a pouití nového mýdla,nového sprcháče (nejlepí je mýdlo na intimn.,místa)
Nebo po antibiotikách
Neob po oslabení organismu
Můe být i po nemoci partnera (partner nemusí nic na sobě cítit)
po změně partnera
A to nemluvím o koupaliti atd.... (tam ani nelezu)
Upravil(a) dusička (8. 3. 2011 8:22)
Není tady
No jistě, stačí i trochu zvýená hladina cukru nebo nadměrná konzumace cukrů... take leckdy je třeba i úprava jídelníčku.
Já jsem tedy tyhle problémy měla tak dvakrát nebo třikrát, ale vdycky mi zabral gynopevaryl, take na doktora nedolo.
Není tady