Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#101 16. 6. 2006 19:26

anela
♥♥♥♥---

Re: BABINET PRAHA

ahoj Evi, moc díky, ozvu se ti. Doufám, že se mi někdy časem povede s vámi všemi se setkat.
Juraji, i tobě dík. Pokusím se s "holkama babinetkama" spojit a snad se i vidět.
Krásný víkend bez mráčků všem smile

Není tady

#102 18. 6. 2006 19:33

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Přidal jsem odkaz na Babinetí setkání na hlavní stránku Babinetu.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#103 18. 6. 2006 22:54

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Mám dojem, žes to prošvihla, ale určitě bude další setkání wink

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#104 19. 6. 2006 8:35

luckies
♥♥♥♥---
Místo: Praha 5

Krásné pondělní ráno holky smile tak jaký byl víkend? byla jste některá na té Muzejní noci? Já jo a měla jsem toho plné kecky smile Všude hafo lidiček, ale jinak prima.

Motyleek, jasně že se k nám můžeš přidat. Hned jak se něco naplánuje, tak dáme určitě vědět. Že holky smile

život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš...

Není tady

#105 19. 6. 2006 9:09

evababinet
♥♥♥----

Ahoj Kaliku,
tisíceré díky za odkaz  hjarta  a budou i další fotečky na albu?
Na muzejní noci jsem byla a to na Zbraslavském zámku, na Staromáku v Kinského paláci a pak na Vyšehadě v kasematech. Móóóoc se mi to líbilo smile
Ale včera u vody taky lol

Není tady

#106 19. 6. 2006 10:32

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

A jaký tam mám zařadit fotky?

Není tady

#107 19. 6. 2006 13:05

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Čauda holky!! Jsem orvaná jak borůvka, ale začíná to vypadat jako byt!! Myslím, že po dovolených uděláme sedánek čajánek a vy (doufám) budete chválit, chválit , co se do mě vejde!! Doufám, že víkend jste přežily pouze s mírnými spáleninami a teď už si dáte pozor!! Ne jako nejmenovaná....., která má hrudník v jednom ohni a krk jako ředitel vápenky!  A jak to teď dobarvit? Prsa rudý, záda hnědý .... Ach jo, nejsem úplně nemožná??? Snad se těm chlapům ani nedivím... !!  Hezký den, holčičkýýýýýýýýýýý!   hjarta

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#108 19. 6. 2006 16:58

Vanda
Host

Ahoj krásné  ( i připálené ) dámy, v muzejní noci jsem byla v Letohrádku královny Anny, je tam výstava židlí, židliček, křesel a všeho, na čem se dá sedět. Bylo hodně lidí, ale přišlo mi, že z toho hodně cizinců. Zpívající fontána byla zticha, park mají na Hradě opečovaný. Dakoto chválím už teď, musím taky něco kreativně vymyslet. Zdravím!

#109 19. 6. 2006 21:41

x21365
Host

Ahoj holky, já jsem po víkendu totálně grogy, ještě víc chápu, že bez chlapa to nebude žádná sranda. Na chatě máme moc velkou a zahradu / ve svahu/, po třech hodinách sekání trávy jsem si řekla. i kdybys " měla chcípnout " , tak to zvládneš. Jinak běžný program, tělo necítím a duše je vyčerpána - naštěstí fyzicky, už mi poradili i s elektrikou - až se spálím já, tak to teda bude tanec / dakoto/. Kdy zajdem na pivko ?
Zdravím

#110 20. 6. 2006 8:08

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

evababinet, v albu jsou další fotky wink

Není tady

#111 20. 6. 2006 10:53

evababinet
♥♥♥----

Kaliku, tisíceré díky hjarta Milé dámy, mrkněte na http://babinet.album.cz/ - jsou tu už fotky z našeho setkání,  jak od Juraje, tak od Jay, no, paráda !

Na pražské muzejní noci jsem si také všimla fůry cizinců - ale není se čemu divit, prý jsou obdobné noci zvykem po celé Evropě! Také bychom si někdy mohly zajet třeba do Berlína... reta

Míšu a její starosti s chalupou plně chápu, jsem v obdobné situaci, i když zahradu tak velkou nemám, zas mi dodělala asi po dvou hodinách usilovného sekání sekačka a i po opravě známým se zdá totálně kaput sad
Dakotko, moc tě obdivuju, jak jsi plna energie i v tomhle úmoru, a už jsem na to tvé hnízdečko moc zvědavá. Vydrž tummenupp

Pivko můžem dát, jak je komu libo,
co ve čtvrtek v 17,00 na zahrádce v http://www.volny.cz/mezcalmaxim ?
parparpar

Upravil(a) evababinet (29. 6. 2006 9:22)

Není tady

#112 20. 6. 2006 15:04

Vanda
Host

Já jsem pro, jaký je Velvet? Dakoto, že bys pustila z ruky barvy? Misa II, udržíš v namožených rukách sklenici? Evo, Jay, Kaliku, díky moc za fotky.

#113 20. 6. 2006 16:06

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

AAúúúú, já nebohá ubohá, v úterý a ve čtvrtek mám až do 18,30 a pak ještě vedlejšák do 19,30!! Někde prostě na ty Balakryly a benzín vzít musím!! Takže až Vám bude do hrdel klouzat chladivý mok, mě potečou čůrky po zádech při úklidu kanclů!!!  No ale já vám to přeju, holky zlatý!! Dejte si i za mně!!  storstark

Není tady

#114 20. 6. 2006 16:15

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ještě jedna otázečka. To heslo na ty fotky je pořád stejné??? Jestli jo, tak proč mi ten blbej automat bez rozumu říká, že mám špatné heslo?? Šlo by to pro nás, bulharské soudruhy, ještě jednou, krok za krokem.... Díky big_smile:

Není tady

#115 20. 6. 2006 20:12

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

evababinet napsal(a):

Kaliku, tisíceré díky hjarta Milé dámy, mrkněte na http://babinet.album.cz/ - jsou tu už fotky z našeho setkání,  jak od Juraje, tak od Jay,
no, paráda !

Na pražské muzejní noci jsem si také všimla fůry cizinců - ale není se čemu divit, prý jsou obdobné noci zvykem po celé Evropě! Také bychom si někdy mohly zajet třeba do Berlína... reta

Míšu a její starosti s chalupou plně chápu, jsem v obdobné situaci, i když zahradu tak velkou nemám, zas mi dodělala asi po dvou hodinách usilovného sekání sekačka a i po opravě známým se zdá totálně kaput sad

Dakotko, moc tě obdivuju, jak jsi plna energie i v tomhle úmoru, a už jsem na to tvé hnízdečko moc zvědavá. Vydrž tummenupp

Pivko můžem dát, jak je komu libo,

co ve čtvrtek v 17,00 na zahrádce v http://www.volny.cz/mezcalmaxim ?

parparpar

Ja mam ve ctrvrtek zase odpoledni butter nemuzete to posunout na pristi tyden ?

Není tady

#116 20. 6. 2006 23:18

evababinet
♥♥♥----

Ahoj holky reta,
asi bude rozumnější sejít se příští týden - abyste si mohly udělat čas. Takže - příští čtvrtek, tj. 29. 6. v Mezcale, jste pro? tummenupp
Tenhle čtvrtek taky hrajeme s Itálií, takže bude asi lepší nebýt někde v hospodě...big_smile

A klidně mi pište na evababinet@seznam.cz a ráda vám všechno zodpovím a tak vůbec... hjartahjartahjarta

Dneska jsem po menší párty, takže mne omluvte storstark

Upravil(a) evababinet (29. 6. 2006 9:23)

Není tady

#117 21. 6. 2006 20:27

x21365
Host

storstark
Ahojky holky, zrovna nemám dobré období / to rozepisuju jinde/, sklenici s pivem udržím vždy, jaksi jsem nepochopila, kde že je to setkání, ale příští čtvrtek nemůžu ,můj otec slaví 60. Takže někdy jindy nebo vymyslím něco, co bude vyhovovat mě a někdo se třeba přidá .Mějte se:storstark:storstarkstorstarkstorstarkrock
To vedro je šílený co!!!!

#118 22. 6. 2006 0:13

evababinet
♥♥♥----

Teda holky, s váma je domluva, navrhuju sraz v latinsko-americké restauraci se zahrádkou viz http://www.volny.cz/mezcalmaxim a pokud se vám nelíbí čtvrtek, můžeme se sejít klidně ve středu. 

Takže můj návrh je:

hjarta hjarta hjarta 3. babinetí setkání ve středu 28. 6. na Míráku v Jugoslávské ulici 18 storstark storstark
a jestli ani to se vám nehodí, tak to asi nechám na někom jiném. dumbom

Dobrou sova

Není tady

#119 22. 6. 2006 7:54

luckies
♥♥♥♥---
Místo: Praha 5

Ahoj holky, tak jestli mě zase vezmete s sebou, tak se ráda přidám smile

život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš...

Není tady

#120 22. 6. 2006 14:07

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Já bohužel ve středu nemůžu, páč jsem domluvila už jinou schůzku již v pondělí. Tak příště. Omlouvám se !!!

Není tady

#121 22. 6. 2006 20:28

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

dakota napsal(a):

Já bohužel ve středu nemůžu, páč jsem domluvila už jinou schůzku již v pondělí. Tak příště. Omlouvám se !!!

Já můžu každý den kromě úterý .

Není tady

#122 22. 6. 2006 22:18

evababinet
♥♥♥----

Ahojky Babinetky,
ten fotbal - no, to bylo zoufalství yikes
Zdá se, že se nám zřejmě hodí víc středa než čtvrtek, tak se zkusíme srazit opět v tu středu? storstark
Takže začnu počítat: Luckies, Vlasta, Iva M., já
a s otazníkem mám Vandu, Míšu a Jay,
Dakotě se obecně středa hodí, ale tuhle se tedy omlouvá.
Takže, prosím, holky potvrďte, kdo s tím počítáte, je to tam fakt docela pěkný a zkusíme tam třeba společně vymyslet nějakou superakci hjarta hjarta hjarta rock

Není tady

#123 22. 6. 2006 22:38

Vanda
Host

Joooooooooooooo já se taky hlásím, otazník prosím smaž.

#124 22. 6. 2006 22:55

evababinet
♥♥♥----

Supééééééér big_smile

Takže hjarta  3. babinetí setkání proběhne ve středu 28. 6. na Vinohradech hjarta
a stolek je zatím pro nás 5 - Luckies, Vlasta, Iva M., Vanda, já. Kdo dál?

storstark         tummenupp

Není tady

#125 22. 6. 2006 22:59

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

evababinet napsal(a):

Supééééééér big_smile

Takže hjarta  3. babinetí setkání proběhne ve středu 28. 6. na Vinohradech hjarta
a stolek je zatím pro nás 5 - Luckies, Vlasta, Iva M., Vanda, já. Kdo dál?

storstark         tummenupp

Ahoj Evi, ráda se k vám přidám.  storstark

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí