|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ahoj Evi, moc díky, ozvu se ti. Doufám, že se mi někdy časem povede s vámi všemi se setkat.
Juraji, i tobě dík. Pokusím se s "holkama babinetkama" spojit a snad se i vidět.
Krásný víkend bez mráčků všem 
Není tady

Přidal jsem odkaz na Babinetí setkání na hlavní stránku Babinetu.
Není tady

Mám dojem, žes to prošvihla, ale určitě bude další setkání 
Není tady

Krásné pondělní ráno holky
tak jaký byl víkend? byla jste některá na té Muzejní noci? Já jo a měla jsem toho plné kecky
Všude hafo lidiček, ale jinak prima.
Motyleek, jasně že se k nám můžeš přidat. Hned jak se něco naplánuje, tak dáme určitě vědět. Že holky 
Není tady
Ahoj Kaliku,
tisíceré díky za odkaz
a budou i další fotečky na albu?
Na muzejní noci jsem byla a to na Zbraslavském zámku, na Staromáku v Kinského paláci a pak na Vyšehadě v kasematech. Móóóoc se mi to líbilo 
Ale včera u vody taky 
Není tady

A jaký tam mám zařadit fotky?
Není tady
Čauda holky!! Jsem orvaná jak borůvka, ale začíná to vypadat jako byt!! Myslím, že po dovolených uděláme sedánek čajánek a vy (doufám) budete chválit, chválit , co se do mě vejde!! Doufám, že víkend jste přežily pouze s mírnými spáleninami a teď už si dáte pozor!! Ne jako nejmenovaná....., která má hrudník v jednom ohni a krk jako ředitel vápenky! A jak to teď dobarvit? Prsa rudý, záda hnědý .... Ach jo, nejsem úplně nemožná??? Snad se těm chlapům ani nedivím... !! Hezký den, holčičkýýýýýýýýýýý! 
Není tady
Ahoj krásné ( i připálené ) dámy, v muzejní noci jsem byla v Letohrádku královny Anny, je tam výstava židlí, židliček, křesel a všeho, na čem se dá sedět. Bylo hodně lidí, ale přišlo mi, že z toho hodně cizinců. Zpívající fontána byla zticha, park mají na Hradě opečovaný. Dakoto chválím už teď, musím taky něco kreativně vymyslet. Zdravím!
Ahoj holky, já jsem po víkendu totálně grogy, ještě víc chápu, že bez chlapa to nebude žádná sranda. Na chatě máme moc velkou a zahradu / ve svahu/, po třech hodinách sekání trávy jsem si řekla. i kdybys " měla chcípnout " , tak to zvládneš. Jinak běžný program, tělo necítím a duše je vyčerpána - naštěstí fyzicky, už mi poradili i s elektrikou - až se spálím já, tak to teda bude tanec / dakoto/. Kdy zajdem na pivko ?
Zdravím

evababinet, v albu jsou další fotky 
Není tady
Kaliku, tisíceré díky
Milé dámy, mrkněte na http://babinet.album.cz/ - jsou tu už fotky z našeho setkání, jak od Juraje, tak od Jay, no, paráda !
Na pražské muzejní noci jsem si také všimla fůry cizinců - ale není se čemu divit, prý jsou obdobné noci zvykem po celé Evropě! Také bychom si někdy mohly zajet třeba do Berlína... 
Míšu a její starosti s chalupou plně chápu, jsem v obdobné situaci, i když zahradu tak velkou nemám, zas mi dodělala asi po dvou hodinách usilovného sekání sekačka a i po opravě známým se zdá totálně kaput 
Dakotko, moc tě obdivuju, jak jsi plna energie i v tomhle úmoru, a už jsem na to tvé hnízdečko moc zvědavá. Vydrž
Pivko můžem dát, jak je komu libo,
co ve čtvrtek v 17,00 na zahrádce v http://www.volny.cz/mezcalmaxim ? 

Upravil(a) evababinet (29. 6. 2006 9:22)
Není tady
Já jsem pro, jaký je Velvet? Dakoto, že bys pustila z ruky barvy? Misa II, udržíš v namožených rukách sklenici? Evo, Jay, Kaliku, díky moc za fotky.
AAúúúú, já nebohá ubohá, v úterý a ve čtvrtek mám až do 18,30 a pak ještě vedlejšák do 19,30!! Někde prostě na ty Balakryly a benzín vzít musím!! Takže až Vám bude do hrdel klouzat chladivý mok, mě potečou čůrky po zádech při úklidu kanclů!!! No ale já vám to přeju, holky zlatý!! Dejte si i za mně!! 
Není tady
Ještě jedna otázečka. To heslo na ty fotky je pořád stejné??? Jestli jo, tak proč mi ten blbej automat bez rozumu říká, že mám špatné heslo?? Šlo by to pro nás, bulharské soudruhy, ještě jednou, krok za krokem.... Díky
:
Není tady
evababinet napsal(a):
Kaliku, tisíceré díky
Milé dámy, mrkněte na http://babinet.album.cz/ - jsou tu už fotky z našeho setkání, jak od Juraje, tak od Jay,
no, paráda !
Na pražské muzejní noci jsem si také všimla fůry cizinců - ale není se čemu divit, prý jsou obdobné noci zvykem po celé Evropě! Také bychom si někdy mohly zajet třeba do Berlína...
Míšu a její starosti s chalupou plně chápu, jsem v obdobné situaci, i když zahradu tak velkou nemám, zas mi dodělala asi po dvou hodinách usilovného sekání sekačka a i po opravě známým se zdá totálně kaput
Dakotko, moc tě obdivuju, jak jsi plna energie i v tomhle úmoru, a už jsem na to tvé hnízdečko moc zvědavá. Vydrž![]()
Pivko můžem dát, jak je komu libo,
co ve čtvrtek v 17,00 na zahrádce v http://www.volny.cz/mezcalmaxim ?
Ja mam ve ctrvrtek zase odpoledni
nemuzete to posunout na pristi tyden ?
Není tady
Ahoj holky
,
asi bude rozumnější sejít se příští týden - abyste si mohly udělat čas. Takže - příští čtvrtek, tj. 29. 6. v Mezcale, jste pro? 
Tenhle čtvrtek taky hrajeme s Itálií, takže bude asi lepší nebýt někde v hospodě...
A klidně mi pište na evababinet@seznam.cz a ráda vám všechno zodpovím a tak vůbec... 

Dneska jsem po menší párty, takže mne omluvte 
Upravil(a) evababinet (29. 6. 2006 9:23)
Není tady

Ahojky holky, zrovna nemám dobré období / to rozepisuju jinde/, sklenici s pivem udržím vždy, jaksi jsem nepochopila, kde že je to setkání, ale příští čtvrtek nemůžu ,můj otec slaví 60. Takže někdy jindy nebo vymyslím něco, co bude vyhovovat mě a někdo se třeba přidá .Mějte se:storstark:

To vedro je šílený co!!!!
Teda holky, s váma je domluva, navrhuju sraz v latinsko-americké restauraci se zahrádkou viz http://www.volny.cz/mezcalmaxim a pokud se vám nelíbí čtvrtek, můžeme se sejít klidně ve středu.
Takže můj návrh je:
3. babinetí setkání ve středu 28. 6. na Míráku v Jugoslávské ulici 18
a jestli ani to se vám nehodí, tak to asi nechám na někom jiném. 
Dobrou 
Není tady

Ahoj holky, tak jestli mě zase vezmete s sebou, tak se ráda přidám 
Není tady
Já bohužel ve středu nemůžu, páč jsem domluvila už jinou schůzku již v pondělí. Tak příště. Omlouvám se !!!
Není tady
Ahojky Babinetky,
ten fotbal - no, to bylo zoufalství
Zdá se, že se nám zřejmě hodí víc středa než čtvrtek, tak se zkusíme srazit opět v tu středu? 
Takže začnu počítat: Luckies, Vlasta, Iva M., já
a s otazníkem mám Vandu, Míšu a Jay,
Dakotě se obecně středa hodí, ale tuhle se tedy omlouvá.
Takže, prosím, holky potvrďte, kdo s tím počítáte, je to tam fakt docela pěkný a zkusíme tam třeba společně vymyslet nějakou superakci

Není tady
Joooooooooooooo já se taky hlásím, otazník prosím smaž.
Supééééééér 
Takže
3. babinetí setkání proběhne ve středu 28. 6. na Vinohradech 
a stolek je zatím pro nás 5 - Luckies, Vlasta, Iva M., Vanda, já. Kdo dál?

Není tady
evababinet napsal(a):
Supééééééér
Takže3. babinetí setkání proběhne ve středu 28. 6. na Vinohradech
a stolek je zatím pro nás 5 - Luckies, Vlasta, Iva M., Vanda, já. Kdo dál?![]()
Ahoj Evi, ráda se k vám přidám. 
Není tady