27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
ahoj Evi, moc díky, ozvu se ti. Doufám, e se mi někdy časem povede s vámi vemi se setkat.
Juraji, i tobě dík. Pokusím se s "holkama babinetkama" spojit a snad se i vidět.
Krásný víkend bez mráčků vem
Není tady
Přidal jsem odkaz na Babinetí setkání na hlavní stránku Babinetu.
Není tady
Mám dojem, es to provihla, ale určitě bude dalí setkání
Není tady
Krásné pondělní ráno holky tak jaký byl víkend? byla jste některá na té Muzejní noci? Já jo a měla jsem toho plné kecky
Vude hafo lidiček, ale jinak prima.
Motyleek, jasně e se k nám můe přidat. Hned jak se něco naplánuje, tak dáme určitě vědět. e holky
Není tady
Ahoj Kaliku,
tisíceré díky za odkaz a budou i dalí fotečky na albu?
Na muzejní noci jsem byla a to na Zbraslavském zámku, na Staromáku v Kinského paláci a pak na Vyehadě v kasematech. Móóóoc se mi to líbilo
Ale včera u vody taky
Není tady
A jaký tam mám zařadit fotky?
Není tady
Čauda holky!! Jsem orvaná jak borůvka, ale začíná to vypadat jako byt!! Myslím, e po dovolených uděláme sedánek čajánek a vy (doufám) budete chválit, chválit , co se do mě vejde!! Doufám, e víkend jste přeily pouze s mírnými spáleninami a teď u si dáte pozor!! Ne jako nejmenovaná....., která má hrudník v jednom ohni a krk jako ředitel vápenky! A jak to teď dobarvit? Prsa rudý, záda hnědý .... Ach jo, nejsem úplně nemoná??? Snad se těm chlapům ani nedivím... !! Hezký den, holčičkýýýýýýýýýýý!
Není tady
Ahoj krásné ( i připálené ) dámy, v muzejní noci jsem byla v Letohrádku královny Anny, je tam výstava idlí, idliček, křesel a veho, na čem se dá sedět. Bylo hodně lidí, ale přilo mi, e z toho hodně cizinců. Zpívající fontána byla zticha, park mají na Hradě opečovaný. Dakoto chválím u teď, musím taky něco kreativně vymyslet. Zdravím!
Ahoj holky, já jsem po víkendu totálně grogy, jetě víc chápu, e bez chlapa to nebude ádná sranda. Na chatě máme moc velkou a zahradu / ve svahu/, po třech hodinách sekání trávy jsem si řekla. i kdybys " měla chcípnout " , tak to zvládne. Jinak běný program, tělo necítím a due je vyčerpána - natěstí fyzicky, u mi poradili i s elektrikou - a se spálím já, tak to teda bude tanec / dakoto/. Kdy zajdem na pivko ?
Zdravím
evababinet, v albu jsou dalí fotky
Není tady
Kaliku, tisíceré díky Milé dámy, mrkněte na http://babinet.album.cz/ - jsou tu u fotky z naeho setkání, jak od Juraje, tak od Jay, no, paráda !
Na praské muzejní noci jsem si také vimla fůry cizinců - ale není se čemu divit, prý jsou obdobné noci zvykem po celé Evropě! Také bychom si někdy mohly zajet třeba do Berlína...
Míu a její starosti s chalupou plně chápu, jsem v obdobné situaci, i kdy zahradu tak velkou nemám, zas mi dodělala asi po dvou hodinách usilovného sekání sekačka a i po opravě známým se zdá totálně kaput
Dakotko, moc tě obdivuju, jak jsi plna energie i v tomhle úmoru, a u jsem na to tvé hnízdečko moc zvědavá. Vydr
Pivko můem dát, jak je komu libo,
co ve čtvrtek v 17,00 na zahrádce v http://www.volny.cz/mezcalmaxim ?
Upravil(a) evababinet (29. 6. 2006 9:22)
Není tady
Já jsem pro, jaký je Velvet? Dakoto, e bys pustila z ruky barvy? Misa II, udrí v namoených rukách sklenici? Evo, Jay, Kaliku, díky moc za fotky.
AAúúúú, já nebohá ubohá, v úterý a ve čtvrtek mám a do 18,30 a pak jetě vedleják do 19,30!! Někde prostě na ty Balakryly a benzín vzít musím!! Take a Vám bude do hrdel klouzat chladivý mok, mě potečou čůrky po zádech při úklidu kanclů!!! No ale já vám to přeju, holky zlatý!! Dejte si i za mně!!
Není tady
Jetě jedna otázečka. To heslo na ty fotky je pořád stejné??? Jestli jo, tak proč mi ten blbej automat bez rozumu říká, e mám patné heslo?? lo by to pro nás, bulharské soudruhy, jetě jednou, krok za krokem.... Díky :
Není tady
evababinet napsal(a):
Kaliku, tisíceré díky
Milé dámy, mrkněte na http://babinet.album.cz/ - jsou tu u fotky z naeho setkání, jak od Juraje, tak od Jay,
no, paráda !
Na praské muzejní noci jsem si také vimla fůry cizinců - ale není se čemu divit, prý jsou obdobné noci zvykem po celé Evropě! Také bychom si někdy mohly zajet třeba do Berlína...
Míu a její starosti s chalupou plně chápu, jsem v obdobné situaci, i kdy zahradu tak velkou nemám, zas mi dodělala asi po dvou hodinách usilovného sekání sekačka a i po opravě známým se zdá totálně kaput
Dakotko, moc tě obdivuju, jak jsi plna energie i v tomhle úmoru, a u jsem na to tvé hnízdečko moc zvědavá. Vydr![]()
Pivko můem dát, jak je komu libo,
co ve čtvrtek v 17,00 na zahrádce v http://www.volny.cz/mezcalmaxim ?
Ja mam ve ctrvrtek zase odpoledni nemuzete to posunout na pristi tyden ?
Není tady
Ahoj holky ,
asi bude rozumnějí sejít se přítí týden - abyste si mohly udělat čas. Take - přítí čtvrtek, tj. 29. 6. v Mezcale, jste pro?
Tenhle čtvrtek taky hrajeme s Itálií, take bude asi lepí nebýt někde v hospodě...
A klidně mi pite na evababinet@seznam.cz a ráda vám vechno zodpovím a tak vůbec...
Dneska jsem po mení párty, take mne omluvte
Upravil(a) evababinet (29. 6. 2006 9:23)
Není tady
Ahojky holky, zrovna nemám dobré období / to rozepisuju jinde/, sklenici s pivem udrím vdy, jaksi jsem nepochopila, kde e je to setkání, ale přítí čtvrtek nemůu ,můj otec slaví 60. Take někdy jindy nebo vymyslím něco, co bude vyhovovat mě a někdo se třeba přidá .Mějte se:storstark:
To vedro je ílený co!!!!
Teda holky, s váma je domluva, navrhuju sraz v latinsko-americké restauraci se zahrádkou viz http://www.volny.cz/mezcalmaxim a pokud se vám nelíbí čtvrtek, můeme se sejít klidně ve středu.
Take můj návrh je:
3. babinetí setkání ve středu 28. 6. na Míráku v Jugoslávské ulici 18
a jestli ani to se vám nehodí, tak to asi nechám na někom jiném.
Dobrou
Není tady
Ahoj holky, tak jestli mě zase vezmete s sebou, tak se ráda přidám
Není tady
Já bohuel ve středu nemůu, páč jsem domluvila u jinou schůzku ji v pondělí. Tak přítě. Omlouvám se !!!
Není tady
Ahojky Babinetky,
ten fotbal - no, to bylo zoufalství
Zdá se, e se nám zřejmě hodí víc středa ne čtvrtek, tak se zkusíme srazit opět v tu středu?
Take začnu počítat: Luckies, Vlasta, Iva M., já
a s otazníkem mám Vandu, Míu a Jay,
Dakotě se obecně středa hodí, ale tuhle se tedy omlouvá.
Take, prosím, holky potvrďte, kdo s tím počítáte, je to tam fakt docela pěkný a zkusíme tam třeba společně vymyslet nějakou superakci
Není tady
Joooooooooooooo já se taky hlásím, otazník prosím sma.
Supééééééér
Take 3. babinetí setkání proběhne ve středu 28. 6. na Vinohradech
a stolek je zatím pro nás 5 - Luckies, Vlasta, Iva M., Vanda, já. Kdo dál?
Není tady
evababinet napsal(a):
Supééééééér
Take3. babinetí setkání proběhne ve středu 28. 6. na Vinohradech
a stolek je zatím pro nás 5 - Luckies, Vlasta, Iva M., Vanda, já. Kdo dál?![]()
Ahoj Evi, ráda se k vám přidám.
Není tady