6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No ta je pod mým jménem v tom rámečku,ne? Ale já kdy chtěla napsat Evě, tak mi to odmítlo !
Není tady
dakota napsal(a):
No ta je pod mým jménem v tom rámečku,ne? Ale já kdy chtěla napsat Evě, tak mi to odmítlo !
Zkus to jeste jednou evababinet@seznam.cz
A, Lucy, kdee je ten tvůj vinný sklípek?
Není tady
Je to kousek od Brna, v Blučině. A jestli bude mít zájem do nějakého zajít, tak klidně řekni dám Ti kontakt. Hodně dělají i degustátorské akce s pohotěním a ubytováním. Take vdycky se dá něco sehnat. A kdy je to větí grupa, tak je to jenom lepí. Zrovna cca před měsícem jsme byli v Milovicích - kousek od Břeclavi na ochutnávce vín. Bylo to naprosto super. Za 150kč vlezného si dostala na památku kotovačku /skleničku/ a mohla si ochutnat 600 druhů vzorků. Take si asi dovede představit, jak někteří ji kolem oběda vypadali Kolem oběda dorazila i cimbálovka, take se tančilo, zpívalo, prostě pohodička...
Není tady
Áhoj
OZNAMUJE SE BABINETKÁM NAIM, E
POSEZENI BABINETEK
se kona ve stredu, 14. cervna, v 17:00 v Pizzerii "Zlata ulicka" na Petrskem namesti.
Na stole bude napis "Babinet".
Mate-li navrh na datum, cas a misto pristiho posezeni nebo akce, ktere by vam lepe vyhovovaly, prosim napiste
Zároveň vám posíláme pozvání emailem, take komu na mail pozvánka nepřila, dejte vědět a kontakt provětráme!
Těí se na vás
Jay a Eva
Takovej sklípek s cimbálovkou to by byla superakce - třeba jí taky časem zvládnem :-))) Osobně i myslím, e bychom tam mohly vzít i nějaké to dítě nebo manela...
Upravil(a) evababinet (29. 1. 2007 12:37)
Není tady
já vidím, e jsem smolař - toho 14tého jsem objednaná s pejskem na očkování, to je důleité..
nevím, jestli se mi podaří tuto povinnost přesunout třeba na dceru, zkusím to I.
Není tady
dakota napsal(a):
Haló, tady já a neumím se přihlásit !!! Totální toudev přes techniku ! Ale jinak docela hodná holka ! A z Prahy ! POmoooooc !
Ahoj Dakotko, budu se snait taky příjít. Ráda bych se s tebou viděla.
Není tady
Já jsem formulář nenala, ale pozvánka na email mi dola, take jsem to asi poslala správně.
Já se hrozně těím !!!!
To setkání je super nápad !
Hurá , tak to se moc těím!! Poznávací znamení -Vysoká blondýna s knírem !! Ráda Vás poznám!!!
Není tady
Taky mám zájem, ale jaksi jsem nepochopila kam to poslat, resp. kde jsou ty stránky. Ale a bude klid, přečtu si to jet jednou a snad se ztrefím.
Aquaaerb.beru a taky nechci moc své tělo ukazovat.... a co dítě? asi ji nevemu, co? TAky mohu a po práci 16,30.
Těím se.
Není tady
Napi Jay na babinetpraha@centrum.cz
Není tady
...Evo Obe jsme odpovedely najednou .
Upravil(a) Jarmila (11. 6. 2006 1:38)
Není tady
Hojky, ahojky,
hlásím návrat z Třeboně. Ač popíchaná od komárů, protoe jsme bydleli ve mlejně u rybníka, přesto spokojená a příjemně unavená z kola. Konečně bylo pěkně a hřálo sluníčko
Efča
Není tady
Nama si to Fenistilem a svaly rozchodí!! Léto je tady a tak je vechno hezčí!! Ve středu se uvidíméééé !!
Není tady
Ahoj holky, já sice potípaná nejsem, ale pěkně odřená byli jsme s bráchou sjídět Sázavu a dvakrát jsme se koupali. No někdo to být musel. Aspoň se ta nae grupa co s námi jela pořádně pobavila Taky se budu těit na středu a mám dalí nápad na výlet. Co se jet takhle podívat sem? http://www.botanicus.cz/ Dívala jsem se teď na Objektiv a tam na to byla upoutávka. Nai tam byli s malým bráchou a říkali, e super. Co vy na to?
Není tady
Holky ,
díky za rady. Zítra půjdu omrknout tu pizzérku, mám zamluvit stůl dovnitř nebo na zahrádku? A je nás asi 6 nebo kolik? Počítám: Jay, já, Mía, Lucka, Iva a kdo dál?
Já se letos v Sázavě na rozdíl odminula natěstí nekoupala;) Voda byla asi jetě pěkně studená, ne? Který jez vás skolil? Ale stejně jet po Sázavě je nádhera, a u se jeden vymáchá nebo ne...
Do Ostré zajet můem, proč ne, jen vybrat tu akci, která bude nejlákavějí
Brzo navi
Efča
Není tady
Jó - jetě blondýna s knírem - a kdo dál?
Není tady
Prijdou:
Lucka, Eva, Misa II D., Vlasta, Jay, Nada, Ivana N., Evelin
JESTE NEKDO?
Není tady
Aho holky, tak se na vás zítra těím. Moný bych byla pro tu zahrádku a si uijeme toho sluníčka. Mě do kanclu vůbec nesvítí, take jsem za kadý paprsek navíc ráda Jinak moje poznávací znamení je černovláska a ty mega sluneční brýle co se dneska nosí
Není tady
Mile damy, jsem rad, ze se vase dalsi setkani v Praze kona... Jak mozna vite, v sobotu se konalo jedno v Brne - a skoncilo rano v sedum... A byli na nem lide od Plzne [Kalik] az po Zilinu [Adriana] a Bratislavu [Sunny2, Faf...]
Pokud snesete moji pritomnost na jedno pivo na Vasem setkani zitra, co si u vas na zahradce vypiju, tak bych se tam taky dostavil na chvili, mam to jen par ulic z kanclu... Muzu? Nerad bych vsak, aby to nabouralo nejak vase "divci" setkani, pokud se to nehodi... Juraj
Není tady
Ahoj babinetky ,
tak jsem to tam s kolegyňkou v poledne omrkla, ceny nic moc, ale pizza napůl nebo nějaké to vínko, kafčo nebo pivko se dá - točí tam Ferdinanda
Na zítřek na pátou jsem zamluvila dvojstolek pod slunečníky
Jirko, stav se, já tedy budu ráda určitě
Efča
Není tady
ja jsme tam myslim taky jednou byl v te pizzerii a meli tam doboru italskou polevku minestrone nebo jak se to jmenuje... diky Efca, zes me vzala na milost, tak ja tedy se tam do seste zastavim, jo holky...? kdyz mi to nezakazi Babinetky z Brna, tak vemu fotak a ukazi vam par fotek, co jsem tam udelal par... byl o to vesely...
Není tady
ja chcem iiiiiiiiiiiiiiiiiiiis
Není tady
prid Adriana, vlak Ti ide kazdu chvilu zo Slovenska... ;-) povedz im, ako bolo dobre v Brne...
Není tady
úúúúúúúúúúúúúúúúúúaaaaaaaaaaaaasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! fantasticky.
nemám tožko vožna ja si počkám, kedy tobude v brne. dúfam e skoro, som rozbehnutá
Není tady
Ahojky, taky mi pánská společnost nevadí, take se klidně uka
Kdy se nám ta pizzoka nebude pak moc zamlouvat, vdycky se můeme přesunout jinam ne?
Není tady