18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Milé praské babinetky
dnes v 17,00 v restauraci McDonald´s Na Florenci se uskutečnilo nae 1. letoní setkání. Z osmi nahláených se ná sela půlka, co pro začátek není tak patné. Naplánovaly jsme si dalí setkání - co by mohla být některá z příjemných praských venkovních zahrádek. Máte-li dobrý tip, navrhněte.
Z akcí, které zatím proběhly, můu vyjmenovat: návtěvu filmu Účastníci zájezdu, kafe u Jay na Starém Městě, kafe u Kaji v Kobylisích, výlet lanovkou na Jetěd a pěky strmý sestup dolů (jetě nás bolí nohy :-)...
Co plánujeme: procházku praskými hradními zahradami, Petřín - růovou zahradu, Botanickou zahradu v Tróji, výstavu skalniček ve Faustově domě, výstavu o Karlu IV. v Tereziánském křídle Praského hradu, výlet do Lán, akci Jízda Králů (26.- 28. 5.), film Walk de Line, návtěvu cukrárny, ale i srazík u dobrého piva...
Hodně pěkných setkání nám vem přeje
Eva
Upravil(a) evababinet (29. 1. 2007 12:31)
Není tady
tak tomu moc nerozumím. Píe, e proběhlo první setkání a pak rozepisuje různé akce, které jste pořádaly. Kdy je dalí srazík? Kamarádek není nikdy dost.
Není tady
anela napsal(a):
tak tomu moc nerozumím. Píe, e proběhlo první setkání a pak rozepisuje různé akce, které jste pořádaly. Kdy je dalí srazík? Kamarádek není nikdy dost.
Já se se vemi setkala poprvé a bylo to nae první společné setkání. Tomuto setkání předcházelo několik meních kontaktních srazíků, ale to se týkalo vdy jen dvou babinetek...
V úterý jsem byla na Karláku na té výstavě skalniček, to ale jen na cestě z práce, a opravdu je moc pěkná, ale trvá jen do soboty, dneska se chystám někdy odpoledne na hrad, na část výstavy o Karlu IV. , ta také přítí týden končí... A o víkendu, jak to tak vypadá, budu na umavě pozorovat dé...
Jinak jsem teď ale úplně hotová, páč moje dítko přítí týden maturuje!
Tak pitě, babinetky, co se kde chystá, a se můem přidat
Eva
Není tady
já jsem taky z Prahy, mohla bych se někdy přidat...
drím palce s maturovaly, vloni jsem si to dost uila ...
Není tady
s maturitou - jsem nějaká unavená ...
Není tady
Ahoj Ivco,
díky za účast. Dopadlo to dobře - 1, 1, 2, 2 a celkově tedy s vyznamenáním. Ale co bude dál, to je jetě velká neznámá...
Klidně mi, kdo máte chu, napite na evababinet@seznam.cz .
Babinet Praha je oproti Brnu slabota, mělo by se s tím něco udělat
O tomhle víkendu jsem byla v Peci a namísto plánovaných túr jsme jen kecali, zpívali při kytaře a pojídali pečené selátko. Počasí bylo bídný. Snad budou ty dalí víkendy lepí
Eva
Není tady
Prý byla ve čtvrtek nějaká akce - tak pite, jsem hrozně zvědavá!
Jo, ozvaly se mi dalí babinetky - Naďa a Draha, a byla bych ráda, kdyby mi své mailadresy poslaly také Anela a Ivca
A co říkáte výsledkům voleb? Sto ku stu, je to divočina
Krásný zbytek víkendu,
Eva
Není tady
Jasně. Jestli chce, poli mi svou mailovou adresu na evababinet@seznam.cz
Setkání zatím moc neproběhlo, osobně se zatím moc praských babinetek asi nezná, já znám zatím jen Jay (babinetpraha@centrum.cz), Ivanu a Káju.
Praským babinetkám zdar!
Eva
Upravil(a) evababinet (29. 1. 2007 12:35)
Není tady
Zdarec praské babinetky, nejsem rodilá praanda, ale bydlím tady . Take se přidávám do klubu jestli můu. Je mi ale 23 a vidím, e u se to tu spí skupinkuje podle věku . Nejsem ádný sprotovec, take bych spí vyhledávala ty akce jako jsou kino, výstavy, výlety a kolo bych taky zvládla. Take jestli budete něco takového pořádat a já zrovna nebudu ve Varech u tchýně nebo tak něco podobného ráda se přidám
Není tady
Milá Luckies,
podle věku se nic neskupinkuje, naopak vech akcí se mohou účastnit vichni, jen upozorňuju na to, e třeba babinetky důchodkyně mají čas přes den, kdeto babinetky pracující nebo studující a po práci, resp. po kole, a e některé akce jsou fyzicky náročnějí a některé míň, asi jsem to blbě napsala, ale dobře myslela, budi mi to omluvou
Třeba na kole jezdím ráda, a a se budu chystat, dám vědět. A taky se u dlouho chystám na aquaaerobic - kdo mne vytáhne?
Praskému babinetu zdar!
Eva
Není tady
Milé praské Babinetky! Pripojte se k nam a dejte nam vedet, ze mate zajem o nase setkani praských babinetek. Chcete-li byt informovany o vsech akcich, polete mi vasi e-mailovou adresu na: babinetpraha@centrum.cz
KRESTNI JMENO A E-MAIL::
(V pripade, ze je to jmeno obvykle, pripojte inicialu vaseho prijmeni)
VEK:
(Pokud chcete uvest)
ZAJMY:
(Kulturni/sportovni/cestovni ci jine)
FYZICKA OMEZENI:
(Pokud chcete uvést0
MAM CAS:
(behem dne i vecer/jenom ve vsedni den po praci/jenom o vikendu/ příleitostně)
mám zájem o vylety/ dovolenou (napr.poznavaci ci pobytovou)/popovídání si/o jiné - doplňte aj.
Poznamka:
Vase e-mail bude pouzita jen k zasilani informaci o planovanych setkanich Babinetek.
V pripade, ze jiz nebudete chtit byt informovany, dejte mi vedet na babinetpraha@centrum.cz a vase jmeno bude ze seznamu vyjmuto.
Na seznamu jiz mame nasledujici Babinetky: Dana, Eiline, Eva, EvaH, Hanka, Jajina,
Jana, Kaja, Lenna, Marita, Misa, Jay a Nada, kterym bude tento vzkaz zaslan na
jejich e-mail.
Vitame kteroukoliv Babinetku, ktera se chce pripojit. Setkani budeme take zverejnovat na Babinetu pod Babinet Praha.
Na vas vsechny se tesi Jay, Eva a Kaja
babinetpraha@centrum.cz...........nebo................Evababinet@seznam.cz
(je to celkem jedno, my spolupracujeme)
Není tady
Jetě bych Jay doplnila - plus Ivana M. a Ivana N. a Draha.
Jo - a moje adresa je evababinet@seznam.cz
a také bych dala návrh - co se třeba sejít přítí středu v 17,00 v pizzérii Zlatá ulička na Petrském náměstí?
Eva
Upravil(a) evababinet (29. 6. 2006 9:14)
Není tady
Draha je Dana......Matylda je Anna........Petra je Pavla ..........a Johana je Marie....nechci ale jmenovat a vyzrazovat nejaka jmena - sama jsem z toho popletena. Jmeno ktere se vyplni do formulare plati.
Takze devcata prosim do toho formulare treba svoje opravdove krestni jmeno (nebo jak vam rikaji), pripadne s dalsi inicialou. Pro ty, ktere si chteji uchovat soukromi ve vzkazech na Babinetu bych doporucovala aby se nam prihlasily pod pravym krestnim jmenem a ke vzkazum na Babinetu se nehlasily.
Take bych doporucovala v pripade e-mail, jestli je pro vas mozne, pouzivat e-mail adresu, ktera by nemela vase krestni jmeno A prijmeni. Neni to dobry napad. Rada pomohu s vytvorenim jine/nove e-mailove schranky. Napiste na adresu babinetpraha@centrum.cz
Pro ty, ktere maji potize s funkcemi VYSTRIHNOUT/KOPIE a VLOZIT a proto nemohou vyplneny formular poslat na adresu babinetpraha@centrum, prosim e-mailujte nam a my vam formular zasleme k vyplneni na vasi e-mail.
Mate-li nejake otazky nebo navrhy ohledne srazu/akci Babinetek, prosim napiste na zminenou adresu.
Dekuji
Není tady
Evo, navrh prijmuty. Rozesilam ho na e-malove adresy babinetek, ktere se jiz prihlasily.
Není tady
Ahojky, pozoruju, e se to tady pěkně rozjelo O.K. skupinkování beru zpět. Ráda se přidám. Patřím mezi pracující lid, take mám spí čas po práci a o víkendech.
Evčo jestli má zájem o aquaaerobik, tak Tě klidně můu vzít. Přítí čtvrtek tj. 15.6. do bazénu Praačka. Co ty na to? První hodina je zdarma
Do pizzerky s vámi ráda zajdu, jen jsem do těch pěti v práci, take bych dorazila později. Doufám, e to nebude vadit
L.
Není tady
Prima, praské babinetky, kontakty nám přibývají
Tak taky něco napitě, vdy je to tu pro vás
a kdybyste se některá dneska na chvilku třeba kolem páté chtěla sejít, nebráním se. Na dlouho ale nemůu, zítra odjídíme s rodinkou do Třeboně, take pakuju...
Eva
Není tady
Jé, Luckies, nae mailíky se minuly...
Přítí čtvrtek bohuel nemůu, jdem s klukama z práce na bowling. A blí je pro mne spí Axa nebo Ymca, jene v Axe je to u od 16, take spí Ymca, ta je od 17 i od 18. Ale ani Praačce se výhledově nebráním...
Eva
Není tady
No já bych do tebou uváděných bazénů se moc nadením nehnala chodí tam hodně kolegů a kolegyň z práce, nerada bych potkala někoh známého a prezentovala se v plavkách . Bohuel nejsem ádný hubeňour. A ta Praačka mi vyhovuje i časově, je to do 7 hodin. Ale necháme to osudu. Třeba se nám to podaří nějak skloubit.
Jinak teď nevím jestli ten "přihlákový" e-mail odeslat na Tebe nebo na Jarmilu? to je asi fuk, e tak jdu odpovídat na otázky. Zatím mám v práci klid, tak můu brouzdat netem...
Není tady
Jo, je to fuk.
Kdy napíe na babinetpraha@centrum.cz - jde to přímo na tu hlavní mailovou babinetí adresu, ale jinak to tam z té své bez problémů odelu.
Nechce se dneska po práci na chvilku vidět? Osobní kontakt je vdy nejlepí...
Efča
Není tady
Evi, za normálních o kolností bych hned letěla, ale dneska má na návtěvu dorazit sestřenka a přinese fotky a DVD z její svatby. Tak určitě pochopí, e tomuhle se nedá odolat. Ale kdyby si přeci měla zájem mě vidět aspoň na fotu, polu Ti odkaz na nae www stránky. /malá reklama mého bráky/
Není tady
Jo, jasně, poli
Dneska jsem měla původně sraz s kámokou, ale onemocněl jí kluk, proto mám volno a nevím, co bych roupama
Efča
Není tady
No tak jsem si tu upravila profil a u je odkaz u mého NICKu
Není tady
Haló, tady já a neumím se přihlásit !!! Totální toudev přes techniku ! Ale jinak docela hodná holka ! A z Prahy ! POmoooooc !
Není tady
Jé, ty svatební fotky a předsvatební jsou klásný
A na Lednicku jsem byla loni - no paráda! Zali jste taky do sklípku?
Dakotko, napi nám svou mail adresu a já ti pomůu.
Není tady
No Lednicko - Valtický areál je celý moc pěkný. Od tama já pocházím a sklípek? ten máme i doma, take pro mě to není taková vzácnost jako třeba pro Praáky A jinak díky za pochvalu .
Není tady