Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 15. 5. 2006 21:57

evababinet
♥♥♥----

BABINET PRAHA

Milé pražské babinetky hjarta
dnes v 17,00 v restauraci McDonald´s Na Florenci se uskutečnilo naše 1. letošní setkání. Z osmi nahlášených se nᚠsešla půlka, což pro začátek není tak špatné. Naplánovaly jsme si další setkání - což by mohla být některá z příjemných pražských venkovních zahrádek. Máte-li dobrý tip, navrhněte.
Z akcí, které zatím proběhly, můžu vyjmenovat: návštěvu filmu Účastníci zájezdu, kafe u Jay na Starém Městě, kafe u Kaji v Kobylisích, výlet lanovkou na Ještěd a pěšky strmý sestup dolů (ještě nás bolí nohy :-)...
Co plánujeme: procházku pražskými hradními zahradami, Petřín - růžovou zahradu, Botanickou zahradu v Tróji, výstavu skalniček ve Faustově domě, výstavu o Karlu IV. v Tereziánském křídle Pražského hradu, výlet do Lán, akci Jízda Králů (26.- 28. 5.), film Walk de Line, návštěvu cukrárny, ale i srazík u dobrého piva...
Hodně pěkných setkání nám všem přeje
Eva

Upravil(a) evababinet (29. 1. 2007 12:31)

Není tady

#2 18. 5. 2006 19:00

anela
♥♥♥♥---

Re: BABINET PRAHA

tak tomu moc nerozumím. Píšeš, že proběhlo první setkání a pak rozepisuješ různé akce, které jste pořádaly. Kdy je další srazík? Kamarádek není nikdy dost. wink

Není tady

#3 19. 5. 2006 8:45

evababinet
♥♥♥----

anela napsal(a):

tak tomu moc nerozumím. Píšeš, že proběhlo první setkání a pak rozepisuješ různé akce, které jste pořádaly. Kdy je další srazík? Kamarádek není nikdy dost. wink

Já se se všemi setkala poprvé a bylo to naše první společné setkání. Tomuto setkání předcházelo několik menších kontaktních srazíků, ale to se týkalo vždy jen dvou babinetek... rodna
V úterý jsem byla na Karláku na té výstavě skalniček, to ale jen na cestě z práce, a opravdu je moc pěkná, ale trvá jen do soboty, dneska se chystám někdy odpoledne na hrad, na část výstavy o Karlu IV. , ta také příští týden končí... A o víkendu, jak to tak vypadá, budu na Šumavě pozorovat d隝...
Jinak jsem teď ale úplně hotová, páč moje dítko příští týden maturuje! kapitulation

Tak piště, babinetky, co se kde chystá, a se můžem přidat par

Eva

Není tady

#4 25. 5. 2006 16:31

ivca
♥♥♥♥♥♥-

já jsem taky z Prahy, mohla bych se někdy přidat...
držím palce s maturovaly, vloni jsem si to dost užila ...

Není tady

#5 25. 5. 2006 16:34

ivca
♥♥♥♥♥♥-

s maturitou - jsem nějaká unavená ...

Není tady

#6 28. 5. 2006 21:45

evababinet
♥♥♥----

Ahoj Ivco,
díky za účast. Dopadlo to dobře - 1, 1, 2, 2 a celkově tedy s vyznamenáním. Ale co bude dál, to je ještě velká neznámá...
Klidně mi, kdo máte chu, napište na evababinet@seznam.cz .
Babinet Praha je oproti Brnu slabota, mělo by se s tím něco udělat storstark
O tomhle víkendu jsem byla v Peci a namísto plánovaných túr jsme jen kecali, zpívali při kytaře a pojídali pečené selátko. Počasí bylo bídný. Snad budou ty další víkendy lepší wink
Eva

Není tady

#7 4. 6. 2006 13:13

evababinet
♥♥♥----

Prý byla ve čtvrtek nějaká akce - tak pište, jsem hrozně zvědavá! smile
Jo, ozvaly se mi další babinetky - Naďa a Draha, a byla bych ráda, kdyby mi své mailadresy poslaly také Anela a Ivca wink
A co říkáte výsledkům voleb? Sto ku stu, je to divočina visslavisslavissla
Krásný zbytek víkendu,
Eva

Není tady

#8 7. 6. 2006 9:12

evababinet
♥♥♥----

Jasně. Jestli chceš, pošli mi svou mailovou adresu na evababinet@seznam.cz rodna
Setkání zatím moc neproběhlo, osobně se zatím moc pražských babinetek asi nezná, já znám zatím jen Jay (babinetpraha@centrum.cz), Ivanu a Káju.
Pražským babinetkám zdar! storstark
Eva

Upravil(a) evababinet (29. 1. 2007 12:35)

Není tady

#9 7. 6. 2006 14:47

luckies
♥♥♥♥---
Místo: Praha 5

Zdarec pražské babinetky, nejsem rodilá pražanda, ale bydlím tady smile. Takže se přidávám do klubu jestli můžu. Je mi ale 23 a vidím, že už se to tu spíš skupinkuje podle věku sad. Nejsem žádný sprotovec, takže bych spíš vyhledávala ty akce jako jsou kino, výstavy, výlety a kolo bych taky zvládla. Takže jestli budete něco takového pořádat a já zrovna nebudu ve Varech u tchýně nebo tak něco podobného ráda se přidám smile

život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš...

Není tady

#10 7. 6. 2006 15:26

evababinet
♥♥♥----

Milá Luckies,
podle věku se nic neskupinkuje, naopak všech akcí se mohou účastnit všichni, jen upozorňuju na to, že třeba babinetky důchodkyně mají čas přes den, kdežto babinetky pracující nebo studující až po práci, resp. po škole, a že některé akce jsou fyzicky náročnější a některé míň, asi jsem to blbě napsala, ale dobře myslela, budiž mi to omluvou gloria
Třeba na kole jezdím ráda, a až se budu chystat, dám vědět. A taky se už dlouho chystám na aquaaerobic - kdo mne vytáhne? big_smile
Pražskému babinetu zdar! hjartahjartahjarta
Eva

Není tady

#11 7. 6. 2006 19:16

Jarmila
♥♥♥----
Místo: Praha a jinde

Milé pražské Babinetky!  Pripojte se k nam a dejte nam vedet, ze mate zajem o nase setkani pražských babinetek. Chcete-li byt informovany o vsech akcich, pošlete mi vasi e-mailovou adresu na: babinetpraha@centrum.cz

KRESTNI JMENO A E-MAIL::
(V pripade, ze je to jmeno obvykle, pripojte inicialu vaseho prijmeni)

VEK:
(Pokud chcete uvest)

ZAJMY:
(Kulturni/sportovni/cestovni ci jine)

FYZICKA OMEZENI:
(Pokud chcete uvést0

MAM CAS:
(behem dne i vecer/jenom ve vsedni den po praci/jenom o vikendu/ příležitostně)
mám zájem o vylety/ dovolenou (napr.poznavaci ci pobytovou)/popovídání si/o jiné - doplňte aj.

Poznamka:
Vase e-mail bude pouzita jen k zasilani informaci o planovanych setkanich Babinetek.
V pripade, ze jiz nebudete chtit byt informovany, dejte mi vedet na babinetpraha@centrum.cz a vase jmeno bude ze seznamu vyjmuto.

Na seznamu jiz mame nasledujici Babinetky: Dana, Eiline, Eva, EvaH, Hanka, Jajina,
Jana, Kaja, Lenna, Marita, Misa, Jay a Nada, kterym bude tento vzkaz zaslan na
jejich e-mail.

Vitame kteroukoliv Babinetku, ktera se chce pripojit. Setkani budeme take zverejnovat na Babinetu pod “Babinet Praha”.
Na vas vsechny se tesi Jay, Eva a Kaja
babinetpraha@centrum.cz...........nebo................Evababinet@seznam.cz
(je to celkem jedno, my spolupracujeme)

Není tady

#12 7. 6. 2006 20:26

evababinet
♥♥♥----

Ještě bych Jay doplnila - plus Ivana M. a Ivana N. a Draha. wink
Jo - a moje adresa je evababinet@seznam.cz
a také bych dala návrh - co se třeba sejít příští středu v 17,00 v pizzérii Zlatá ulička na Petrském náměstí? dumbom
Eva

Upravil(a) evababinet (29. 6. 2006 9:14)

Není tady

#13 7. 6. 2006 20:56

Jarmila
♥♥♥----

Draha je Dana......Matylda je Anna........Petra je Pavla ..........a Johana je Marie....nechci ale jmenovat a vyzrazovat nejaka jmena - sama jsem z toho popletena.  Jmeno ktere se vyplni do formulare plati.

Takze devcata prosim do toho formulare treba svoje opravdove krestni jmeno (nebo jak vam rikaji), pripadne s dalsi inicialou. Pro ty, ktere si chteji uchovat soukromi ve vzkazech na Babinetu bych doporucovala aby se nam prihlasily pod pravym krestnim jmenem a ke vzkazum na Babinetu se nehlasily.

Take bych doporucovala v pripade e-mail, jestli je pro vas mozne, pouzivat e-mail adresu, ktera by nemela vase krestni jmeno A prijmeni. Neni to dobry napad. Rada pomohu s vytvorenim jine/nove e-mailove schranky. Napiste na adresu babinetpraha@centrum.cz

Pro ty, ktere maji potize s funkcemi VYSTRIHNOUT/KOPIE a VLOZIT a proto nemohou vyplneny formular poslat na adresu babinetpraha@centrum, prosim e-mailujte nam a my vam formular zasleme k vyplneni na vasi e-mail.

Mate-li nejake otazky nebo navrhy ohledne srazu/akci Babinetek, prosim napiste na zminenou adresu.
Dekuji

Není tady

#14 7. 6. 2006 20:58

Jarmila
♥♥♥----

Evo, navrh prijmuty. Rozesilam ho na e-malove adresy babinetek, ktere se jiz prihlasily.

Není tady

#15 8. 6. 2006 10:44

luckies
♥♥♥♥---

Ahojky, pozoruju, že se to tady pěkně rozjelo smile O.K. skupinkování beru zpět. Ráda se přidám. Patřím mezi pracující lid, takže mám spíš čas po práci a o víkendech.
Evčo jestli mᚠzájem o aquaaerobik, tak Tě klidně můžu vzít. Příští čtvrtek tj. 15.6. do bazénu Pražačka. Co ty na to? První hodina je zdarma smile
Do pizzerky s vámi ráda zajdu, jen jsem do těch pěti v práci, takže bych dorazila později. Doufám, že to nebude vadit smile
L.

Není tady

#16 8. 6. 2006 10:44

evababinet
♥♥♥----

Prima, pražské babinetky, kontakty nám přibývají tummenupp
Tak taky něco napiště, vždy je to tu pro vás parparparparpar
a kdybyste se některá dneska na chvilku třeba kolem páté chtěla sejít, nebráním se. Na dlouho ale nemůžu, zítra odjíždíme s rodinkou do Třeboně, takže pakuju...
Eva

Není tady

#17 8. 6. 2006 10:50

evababinet
♥♥♥----

Jé, Luckies, naše mailíky se minuly...
Příští čtvrtek bohužel nemůžu, jdem s klukama z práce na bowling. A blíž je pro mne spíš Axa nebo Ymca, jenže v Axe je to už od 16, takže spíš Ymca, ta je od 17 i od 18. Ale ani Pražačce se výhledově nebráním...hjarta
Eva

Není tady

#18 8. 6. 2006 10:54

luckies
♥♥♥♥---

No já bych do tebou uváděných bazénů se moc nadšením nehnala smile chodí tam hodně kolegů a kolegyň z práce, nerada bych potkala někoh známého a prezentovala se v plavkách big_smile. Bohužel nejsem žádný hubeňour. A ta Pražačka mi vyhovuje i časově, je to do 7 hodin. Ale necháme to osudu. Třeba se nám to podaří nějak skloubit.
Jinak teď nevím jestli ten "přihláškový" e-mail odeslat na Tebe nebo na Jarmilu? to je asi fuk, že smile tak jdu odpovídat na otázky. Zatím mám v práci klid, tak můžu brouzdat netem...

Není tady

#19 8. 6. 2006 10:58

evababinet
♥♥♥----

Jo, je to fuk.smile
Když napíšeš na babinetpraha@centrum.cz - jde to přímo na tu hlavní mailovou babinetí adresu, ale jinak to tam z té své bez problémů odešlu.
Nechceš se dneska po práci na chvilku vidět? Osobní kontakt je vždy nejlepší...dumbom
Efča

Není tady

#20 8. 6. 2006 11:02

luckies
♥♥♥♥---

Evi, za normálních o kolností bych hned letěla, ale dneska má na návštěvu dorazit sestřenka a přinese fotky a DVD z její svatby. Tak určitě pochopíš, že tomuhle se nedá odolat. Ale kdyby si přeci měla zájem mě vidět aspoň na fotu, pošlu Ti odkaz  na naše www stránky. /malá reklama mého brášky/ big_smile

Není tady

#21 8. 6. 2006 11:13

evababinet
♥♥♥----

Jo, jasně, pošli smile
Dneska jsem měla původně sraz s kámoškou, ale onemocněl jí kluk, proto mám volno a nevím, co bych roupama big_smile
Efča

Není tady

#22 8. 6. 2006 11:24

luckies
♥♥♥♥---

No tak jsem si tu upravila profil a už je odkaz u mého NICKu smile

Není tady

#23 8. 6. 2006 11:28

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Haló, tady já a neumím se přihlásit !!! Totální štoudev přes techniku ! Ale jinak docela hodná holka ! A z Prahy ! POmoooooc !

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#24 8. 6. 2006 12:06

evababinet
♥♥♥----

Jé, ty svatební fotky a předsvatební jsou klásný hjartahjartahjarta
A na Lednicku jsem byla loni - no paráda! Zašli jste taky do sklípku?smile
Dakotko, napiš nám svou mail adresu a já ti pomůžu.wink

Není tady

#25 8. 6. 2006 12:17

luckies
♥♥♥♥---

No Lednicko - Valtický areál je celý moc pěkný. Od tama já pocházím smile a sklípek? ten máme i doma, takže pro mě to není taková vzácnost jako třeba pro Pražáky smile A jinak díky za pochvalu rodna .

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí