29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak ja si poridila Garnier zariva plet....no a asi po 5 pouziti se mi udelali na dekoltu a na ramenou pupinky - asi alergicka reakce.....Garnier zariva pleti pro oblicej zatim nic a jsem s nim spokojena, takze vyzkousim na telo asi jinou znacku...
Není tady
My s dcerou používáme tělové mléko Nivea Summer Beauty a na obličej Dove Summer Glow krém na obličej a výsledek je skvělý. Chce to před aplikací občas udělat peeling nebo projet tělo masážní rukavicí z lufy,aby se odstranily odumřelé buňky,pak se nedělají fleky.
Není tady
tak ted jsem vyzkoušela od oriflame pletový kreém se samoopalovací složkou - je to určeno jako denní hydratační krém s SPR 15 - a je naprosto )žasný - cena 130 kč nákupné - prodejní 169Kč
doporučuji - redy pouze na obličej
Není tady
U nas v televizi testovali ruzne samoopalovaky, vyhrala to Nivea Summer Beauty, Dove skoncil treti, drahe kremy od L'Orealu apod. za 20 euro uplne propadly.
Holky, nekoukejte na znacku nebo kolik ten krem stoji, to neni zaruka kvality!
Upravil(a) venuše (28. 4. 2008 10:08)
Není tady
Moje zkušenost se samoopacími krémy a tělovými mléky se samoopalovací složkou je špatná (různé značky). Po všech jsem byla krásně.... žlutá. Můj ex mi říkal "číňanka". Takže jsem se smířila se svou bílou barvou a podobné dreky už nikdy víc
A stejně žlutá jako já byla spolubydlící na koleji (tuším po Oriflame) a občas s takovou barvou vídám i jiné holky - jen ony to asi nevnímají...
yellow108 napsal(a):
Moje zkušenost se samoopacími krémy a tělovými mléky se samoopalovací složkou je špatná (různé značky). Po všech jsem byla krásně.... žlutá. Můj ex mi říkal "číňanka".
Takže jsem se smířila se svou bílou barvou a podobné dreky už nikdy víc
A stejně žlutá jako já byla spolubydlící na koleji (tuším po Oriflame) a občas s takovou barvou vídám i jiné holky - jen ony to asi nevnímají...
Ja jsem taky hodne bila, takze v zime ty kremy nepouzivam, abych nezezloutla.
Protoze se spatne opaluju, pouzivam je az kdyz se malinko opalim, vetsinou je to do cervena, kdyz se potom namazu samoopalovakem, tak mam hezci barvu.
Není tady
venuše napsal(a):
yellow108 napsal(a):
Moje zkušenost se samoopacími krémy a tělovými mléky se samoopalovací složkou je špatná (různé značky). Po všech jsem byla krásně.... žlutá. Můj ex mi říkal "číňanka".
Takže jsem se smířila se svou bílou barvou a podobné dreky už nikdy víc
Ja jsem taky hodne bila, takze v zime ty kremy nepouzivam, abych nezezloutla.
Protoze se spatne opaluju, pouzivam je az kdyz se malinko opalim, vetsinou je to do cervena, kdyz se potom namazu samoopalovakem, tak mam hezci barvu.
No já se neopaluju skoro vůbec, není to zdravé A s mým fototypem tím spíš.
já mám dove - je super a navíc příjemně voní.
Není tady
Já se asi tím samooplovacím krémem neumím namazat, vždycky mám pocit, že jsem flekatá a to jsem měla i dost drahý krémy. Tak chodím na solárko, jsem opálená, i když nezdravě. Ale zase to tam nepřeháním, jen zlehka, abych nevypadala jako indiánská babička
Není tady
ja mela loni Dove a byla jsem snedsi, a vcera jsem koupila niveu, tak vyzkousim.
Není tady
Já po solárku jdu do oranžova, připadám si pak jak pomeranč Zkoušela jsem všelijaký opalovací krémy, ze začátku dobrý, ale pak něják tím sprchováním atd se mi to začne vymejvat a jsem flekatá
už nevím co s tím
Upravil(a) PPavlaa (10. 5. 2008 9:58)
Není tady
holky, existuje teda nějaký, který po aplikaci několik dalších dnů nesmrdí ????
Není tady
Nepoužívám samoopalováky ale tělové tónovací mléko od Vevay na tělo a na obličej tonovací Krém Face Vevay.Úžasný,přirozená byrva už po třech dnech,voní po broskvích a fleky nedělá.Navíc ten tělový má v sobě nepatrné stříbrné úlomky a vypadá to krásně.Doporučuju.
Není tady
je jaro a já zase hezky sahnu po svém dovu a půjdu se samoopalovat. je fakt dobrý a už mi slouží 3 sezony.
Není tady
Ahoj holky ja mam moc dobrou zkusenost spis se samoopalovaci penou St. Moriz Self Tanning, rychleji schne a moc dobre se nanasi. mam jiz notina
Není tady
Perfektně samoopaluje autogen.
Není tady
....A trvale. Ale to ti na notinu nenabídnou....
Není tady