6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jedna moje kamoska, kterou jsem dlouho nevidela ma nemoc zvanou MOTYLEK. Nevi nekdo co tato nemoc presne znamena? Slysela jsem, je to vzacna nemoc, ma ji malo lidi v republice ...a ze je v tele neco, co rozezira organy... Prosim, napiste jestli o tom neco vite...
Je to onemocnění SLE?
Není tady
Nevim jake je to onemocneni, ale vim, ze to zacalo selhanim ledvin, pak se jeji stav zlepsil a ted uz ani nevychazi z domu. Od znamych vim jenom, ze se tomu rika motylek...nic blizsiho nevim.
Nevím, jestli se tomu, co myslím já, říká motýlek. To může taky sice začínat selháváním ledvin, ale takto může začínat spousta onemocnění.
Není tady
To Leila
myslíš systémový lupus?to mě taky napadlo hned jako první
Není tady
Ahoj, u mě toto onemocnění zjistili. Začalo to jako artritida, velkými bolestmi kloubů, ostatní orgány mám zatím v pořádku. Takže mě léčili na revma a po výsledcích testů zjistili tohle. Jsem z toho docela vyplašená, nikde nejsou dostatečné informace a doktorka mi toho taky moc neřekla. Nevíte o této nemoci něco víc?
Není tady
něco málo je zde:
http://www.zdravcentra.cz/cps/rde/xchg/ … 25239.html
Není tady