|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
dobrý den 3 roky jsem brala depo proveru a nyní ji už rok a měsíc neberu,měla jsem 2krát menstruaci ted ji cekám po třetí,bolí mě strašné prsa ani si na ne nemohu lehnout a kdyz se snazim odstrikat tak mi z toho tece bíla tekutina.Občas mám závratě a více jím,je to normální.Prsa mi tězknou a nalévají ale když sem si dělala test tak jsem negativní.test sem si dělala před tydńem.Děkuji Jana.
jancka napsal(a):
dobrý den 3 roky jsem brala depo proveru a nyní ji už rok a měsíc neberu,měla jsem 2krát menstruaci ted ji cekám po třetí,bolí mě strašné prsa ani si na ne nemohu lehnout a kdyz se snazim odstrikat tak mi z toho tece bíla tekutina.Občas mám závratě a více jím,je to normální.Prsa mi tězknou a nalévají ale když sem si dělala test tak jsem negativní.test sem si dělala před tydńem.Děkuji Jana.
udělej si test znovu a budeš mít klid
nebo si zajdi na gyndu - to je nejjistější;o)
Není tady