Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 16. 5. 2006 15:23

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Menstruace

mara.cay napsal(a):

Mam takový problém. Je mi 14(na konci srpna 15). Někdy na konci července minulého roku jsem to poprvé dostala. Trvalo to asi 5 dnů, ale od té doby sem to už nikdy nedostala. Nevíte čím to je?

A proč si nezajdeš na gynekologii ?

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#2 16. 5. 2006 19:45

Jejky
♥♥-----

Re: Menstruace

kámoška to podruhý dostala za dva roky...

Není tady

#3 17. 5. 2006 21:17

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

mara.cay napsal(a):

No já nevim, já se tam bojim butter

Stejně tam budeš jednou muset. A mám pocit že je to dokonce v 15ti nutné. Teda aspoň já jsem se svojí dcerou v těch 15 na doporučení dětské lékařky musela na preventivní prohlídku jít. Pak už se nebála a když byl problém šla sama. Neboj beru, najdi si nějakou hodnou, určitě Ti kámošky někoho poradí.

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#4 26. 5. 2006 17:25

Mara Jade
♥------

Ne, poviné to tedy vůbec není a většina gynekoložek tvrdí rodičům sedmnáctiletejch holek, že tam jejich dcery nemají co dělat. Smutné a naturalisticky drsné, ale je to tak...

Není tady

#5 1. 9. 2006 10:07

janica
♥♥♥♥♥♥-

Také jsem měla problémy s nepravidelností, ale můj gynekolog mi nikdy žádné prášky na srovnání nedával - teď jsem si uvědomila, že si vlastně ani nepamatuji, jestli vůbec se mě ptali, zda mám MS pravidelnou...
Od 17. beru HA, je sice hezký vědět, kdy to přijde, ale chystám se teď vysadit, mám dojem, že má spíš negativní než pozitivní dopady, nebo přesněji řečeno, pohodnost je vykoupena jinými problémy.

Není tady

#6 1. 9. 2006 10:37

Daniela M
♥♥♥----

janica napsal(a):

Od 17. beru HA, je sice hezký vědět, kdy to přijde, ale chystám se teď vysadit, mám dojem, že má spíš negativní než pozitivní dopady, nebo přesněji řečeno, pohodnost je vykoupena jinými problémy.

To je velmi důležitá věta!!! HA se bere posledních 5o let a problémy jsou! Říká se, že je lepší HA než nechtěné těhotenství ale za jakou cenu! Každý by si měl pozorně přečíst přiložený letáček a zamyslet se nad svým zdravím. Vždy se jedná o nepřirozený zásah do lidského organismu. Jinak řečeno, v přírodě bychom to nazvali ,,narušení ekologie,,.

Není tady

#7 10. 9. 2007 17:17

Tinulasska
♥------

Já ještě měsíčky nemám,ale bolí mě pod břichem.Mohl by mi tady někdo z vlastní zkušenosti říct za jak dlouho to tak  dostanu???

Není tady

#8 12. 9. 2007 12:01

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

To nejde říct... U mě to třeba vůbec na nic nevypadalo. Jen jsem v tenkrát v září šíleně onemocněla-zánet stř. ucha,zánět spojivek,nějakej kašel,mandle zvětšený,rýma teplota,klouby.No všechno špatný a VŠECHNO na pravý straně... Už jsme nevěděly s mamkou co by,tak jsem byla u homeopatky a ta říkala,že to vypadá,že se to u mě chystá na MS a že to tedy zřejmě přijde z tý pravý strany... A světe div za měsíc nebo dva jsem to fakt dostala.Jen nevim z který strany teda lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí