29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojky já sem sice s pár klukama v tvém věku chodila ale prostě musíš vědět co pro tebe znamená chození. pro mě ve dvanácti znamenalo chození to, že se mnou kluk od sousedů šel vyvenčit psa, ve třinácti že sme se sjedním vodili za ruku, pak hora platonickejch lásek, ve čtrnácti sem si dotáhla domů třicetiletýho a myslela sem si e to je moje životní láska. skončilo to milion rozhovorama a stejně nic. takže jako.. v šestnácit se¨m byla pomalu nepolíbená. takže se ničeho nelekej
Není tady
JO jsem na tom stejně a doost mně to štve
Není tady
holky nemá vás to proč štvát. jednou se dočkáte. věřte mi vím o čem mluvím a nejsem o moc starší než vy
Není tady
Mě to trvalo taky pěknou dobu než sem s někým chodila i když byl zájem.Asi sem se bála a nevěděla co čekat. Hodně záleží na tom klukovi, pak přišel jeden fajn kluk co na mě netlačil a bylo to. Vyšlo to úplně přirozeně a samo, ale je fakt, že sem se taky bála.
Není tady
majla, já sem čekala taky pěkně dlouho, ještě sem si počkala dokonce na svojeho vysněného a jak je to krásný. já byla z těch co chtěli počkat na teho vysněného "prince"
Není tady
když se bojíš, tak na to kašli. každý k tomu jednou dojdeme a bát se přestaneme. já s nikým nikdy nechodila a teď poslední dobou je to vztah za vztahem...tak to občas bývá...
Není tady