6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Andrejicka-jo jak sem na zacatku psala ta Jitus tak tam ma odkaz na toho jejich maliho.tak jsem to skoukla teda je moc sladkej nejradsi bych uz to moje take mela venku.Neboj treba se pritel necha zvyklat a pak to neni problem
Není tady
Andrejíčko,
jak to tak čtu, ty si asi hodně přeje mimi, viď?
Není tady
Jé misi tak já se teda zastavim.Mám do 19:00,tak mě potom čekej
Mariko, chtěla bych mimí moc,ale jetě víc bych to jak se říká rala,kdyby to tak chtěl i můj přítel. Hodně často na to myslím,ale snaím se to nějak neřeit.Jene to bych tady nesměla být s váma.
U chci alespoň zaít ten pocit toho snaeníčka jeeeeeeeee
Není tady
Já bych taky chtěla straně miminko, i kvůli tomu, e mě v práci 30.6. končí smlouva a pak u mám jen 42 dní ochranou lhůtu, no a kdy do té doby prokazatelně neotěhotnim, tak jsme oba namydlený, budu muset na pracák, tam dostanu nula nula prd, a z toho by se mi měla počítat mateřská. Co k naim finančním závazkům jaksi není moné. Take výsledek je takový, e buď otěhotním a stanu se nejastnějí maminou pod sluncem, a nebo si budu muset tak rok dva počkat, a si najdu alespoň trochu sluně placenou práci a minimálně rok si tam odpracuju. Tak se teď jen modlím a doufám, e si na mě pánbůh vzpomene a půjde okolo. .
Andrejička napsal(a):
Cameli, taky to nemáte jednoduché co?Jednou se z toho snad vichni vyhrabeme a vechno to co teď rveme na úroky budeme rvát mimískám a budeme z toho mít oooohromnou radost
Není tady
Andrejicka-ty jo skoda ze si to nemuzeme vymenit.jako ne ze bych nemela sve mimi rada to vubec.Je proste moje a jak se narodi tak se vse v mym zivote bude tocit jen kolem nej ale predstava ze bych byla zase uplne bez zavazku je take dobra brala bych ji.Ale bohuzel.JJ sedum jsem u tebe:)
Není tady
Camelie,tak to ti drim vechni palečky a pěstičky co se jen dají dret.Hlavně,a jste astní a s a pak si můete
Není tady
Misko, buď ráda.Já bych s tebou měnila hned.Ale říkám si vechno má svůj čas a ke mě se mimi taky dostane.Můj přítel je úasnej,take mi určo splní i tohle přání.Snad.Chtěla bych tak nejdéle za 2 roky:rodna:
Není tady
Andrejičko, moc děkuji, proto jsem tady furt nakvartýrovaná, protoe mě 99% z vás vdycky dobře poradí, pomůe, nebo aspon potěí. Já pořád věřím, e to vyjde a e to bude dobré. Jetě jednou moc díky.
Není tady
No právě, kdy vidím chudáky holky ve snailkách jak dlouhé měsíce či roky bojují, tak se stydím, e já teprve 2 měsíce a tolik s tím nadělám.
Není tady
Nemám, je mi za 14dní 26. S přítelem jsme 10let. Po těch letech jemňoučkého naléháníčka jsem konečně slyela, ano miláčku, tak u bychom mohli mimi:supr:. Tak teď u je to fakt jen na přírodě.Snad bude chtít taky .
Není tady
Take taky se musel umoudřit přítel no jo jsou vichni stejní.A ty jsi předtím brala HA?
Není tady
Brala, 10let. Síla, zatracená chemie, doufám e to otěhotnění nebude nijak bránit.
Není tady
Já jsem si zrovna dneska o tom četla a nemělo by.Prý tě to chrání před různýma chorobama a defakto tě to čistí,take by neměl být problém.
Není tady
Tak to jsem si fakt odfoukla, doufám e je to pravda,take dík HA?
Není tady