29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
je mi 24, jsem štíhlá, ale mám dost viditelnou celulitidu. Pravidelně cvičím, používám zpevňující krémy, jím vcelku zdravě ale kůže vypadá pořát stejně (hnusně). Zabralo vám na ni něco? uvažuju, že si koupím tabletky cellasene...
Já už jsem se patlala a cpala takovýma věcma a nic. Po několikaletém snažení jsem se dobrala takového závěru, že už mi je celulitida ukradená.
Není tady
Když se vrátíš o stranu zpět tak tam najdeš něco k tomuto příspěvku:-))
Není tady
Kamarádce na celulitidu pomohla aktikoncepce yadine, ale myslim, že je to dost individualni!!!
Není tady
Tuto antikoncepci jsem také brala. Měla by čistit pleť a já trpím na akné. Brala jsem jí asi rok a že by nějak pomohla na celulitidu jsem si nevšimla.
Není tady
tak já bojuju už hodně dlouho s tou mrchou .Moje váha je 50 kg a stejnak ji mám i kdaž cvičím atd.....
takže už navím co mám dělat . prosím také o radu
Dík
Není tady
Kdyby celulitidu tak nezmedializovali a dokonce jí nenařkli jako velký kosmetický problém, až má člověk pomalu pocit, že je nemocný, tak by jí člověk sám na sobě ani nevěnoval pozornost.
Není tady
ponožka napsal(a):
Kdyby celulitidu tak nezmedializovali a dokonce jí nenařkli jako velký kosmetický problém, až má člověk pomalu pocit, že je nemocný, tak by jí člověk sám na sobě ani nevěnoval pozornost.
ponožka: Je to tak, dřív byla celulitida taky a nikdo z toho žádný problémy nedělal. Najednou kosmetický firmy objevili něco, na čem by mohli začít pořádně vydělávat, tak se z toho teprve problém udělal a oni vesele hrabou peníze...
Není tady
Zkus tělový peeling. Nemám výraznou celulitidu, ale možná proto, že si dělám pravidelně (asi 2x týdně) peeling celého těla. Ale určitě je to taky genetické a s tím nic nenaděláš.
Není tady
Nedávno jsem se dočetla v časopise, že celulitidy postihne 80% žen bez ohledu na jejich váhu. A skoro v té stejné době mě přítel dostal otázkou co to vlastně ta celulitida, že by rád věděl jak to vypadá, aby konečně pochopil čím se ty holky pořád tak stresují. Já celulitidu mám, ale po tomhle jsem pochopila, že některé věci není třeba řešit, celulitidy se stejně nikdy úplně nezbavím, používám krémy, cvičím, ale kvůli celulitidě se mi svět nezboří. Navíc mě to něják extra netrápí, tyhle mindráky v nás vyvolávají kosmetické firma a vydělávají.
Není tady
Ja mam tez celulitidu a vahu mam dobrou, cvicim, vsude chodim pesky a snazim se zdrave jist. Vyzkousela jsem kremy, prasky a nevim co vsechno. Problemy s celulitidou maji i modelky, kdyby neco ucinneho existovalo, urcite by byly prvni kdo by se toho zbavil.
Není tady
Děvčata nechci vás strašit, ale celulitidy se nezbavíte. Já jsem se jí naučila mít ráda - je přeci moje.
Gely a kremy na celulitidu jsou nanic. Taky jsem jich vyzkousela nekolik, pravidelne jsem cvicila, ale porad tam byla. Ted jsem zacala chodit na vacu-press. Jsou to takove banky, ktere tlakem pod kuzi rozbijeji tukove polstarky a celulitida se odbourava, ale musi se u toho hodne pit - alespon 3litry denne a mit nejakou fyzickou aktivitu. Staci jen chuze, jizda na kole nebo plavani. Cena je podle toho, kde se celulitida nejvic vyskytuje. Me delaji zadek, zadni a vnitrni stranu stehen a stoji me to za tu hodku tak 250,-Kc. Ale musi se tam chodit minimalne 1krat tydne a doporucuje se 8-10opakovani. Ale vysledky jsou videt uz po 5-6opakovani, u nekoho driv a u nekoho pozdeji. Ale jenom jednou to urcite nestaci.
Není tady
V nové Marianne je velký článek o celulitidě
Není tady
Souhlasím s Ponožkou a Ifčou. Taky si myslím, že udělali problém z věci, kterou má valná většina žen a to jenom proto, že je to pro farm. a kosm. firmy výdělek. Kdyby to tak nerozvýřili, tak by byly holky v pohodě. Samozřejmně, že jeden čas jsem taky podlehla - než jsem zjistila, že krémy jsou celkem na nic a co se týče pohybu - tak ten mám pořád a celulitida na to nereaguje. tak jsem se s tím taky smířila.
Není tady
já ted používám gely proti celulitidě Garnier (každej večer po koupání) a k tomu pravidelně cvičim - ob den tak půl hodky a myslim že se mi celulitida dost zlepšuje..
Není tady
Ahojte! Asi tyzden cvicim a stravujem sa podla navodu z knihy Stihle boky od Karen Burke. Velmi jednoducho je v nej vysvetlene, ako vznika celulitida a ako sa spravne stravovat a cvicit. Mam pocit, ze by to mohlo fungovat.
Posielam odkaz, obj. cislo 1695 http://www.svojtka.cz/shop/shop.php?kateg_id=12
Není tady
ponožka napsal(a):
Před r. 1989 se o celulitidě nepsalo a nemluvilo a žádná žena se nad ní nepozastavovala, nepřemýšlela o ní a hlavně se NETRÁPILA !!! Myslím, že je to jenom dobrý tah kosmetického průmyslu .... Podle mě je nejlepší přirozený pohyb , dostatečný přísun tekutin a jemná masáž drsnou žínkou v teplé vaně ...
Věřte, že chlapům je to jedno a vůbec neví která bije ( pracuju mezi samýma mužskýma )
Pajdinka napsal(a):
Gely a kremy na celulitidu jsou nanic. Taky jsem jich vyzkousela nekolik, pravidelne jsem cvicila, ale porad tam byla. Ted jsem zacala chodit na vacu-press. Jsou to takove banky, ktere tlakem pod kuzi rozbijeji tukove polstarky a celulitida se odbourava, ale musi se u toho hodne pit - alespon 3litry denne a mit nejakou fyzickou aktivitu. Staci jen chuze, jizda na kole nebo plavani. Cena je podle toho, kde se celulitida nejvic vyskytuje. Me delaji zadek, zadni a vnitrni stranu stehen a stoji me to za tu hodku tak 250,-Kc. Ale musi se tam chodit minimalne 1krat tydne a doporucuje se 8-10opakovani. Ale vysledky jsou videt uz po 5-6opakovani, u nekoho driv a u nekoho pozdeji. Ale jenom jednou to urcite nestaci.
Pajdinko,kde na ten vacupres chodíš?Taky jsem slyšela,že to pomáhá a nemohu sehnat,kde ho tu dělají(jsem z Jčína)
jinak velmi dobrý je i Celasen-tablety v lekárně...dík za odpověd
Není tady
Musím s vámi souhlasit, je mi 16, vážím něco okolo 53 kilo a závodně tancuju...trenuji tak 4-5 týdne dve hodiny..a opravdu mám pohybu až dost..tancování není jediný sport kterému se věnuji..a myslíte že mě celulitida nepostihla? Noo zatím ne v nějaké velké míře, ale když sepnu svaly na zadku, nebo si trošku sepnu stehna je tam hooodne videt..Taky nevím proč se z toho dělá takový poprask..ale když ji mám i přes to, že sportuji a všechno..říkejte si..koukali jste se třeba na modelky? Jsou velmi štíhlé ale celulitidě se také nevyhnou..takže co řešit..třeba se z toho za chvilku udělá trend:-) tak se mějte hezky..
Není tady
Dobrý přístup
Není tady