27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
ahoj vem, potřebuji radu, jakou dětskou idličku si koupit? kdysi při synovi jsem měla obyč. dřevěnou,ale teď jsou krásné, polohovatelné, malá má 4 měsíce a některé jsou dokonce od 3 měsíců, e tam leí jak ve vajíčku. jakou máte vy?díky za odpovědi.
Není tady
Lenko, já mám tu klasickou dřevěnou, rozlamovací, co se v ní sedělo u za dávných časů naeho dětství
Ty polohovací budou určitě skvělé, ale ta cena je dost vysoká.
Není tady
no právě, koukala jsem i na ceny, nové to jsou docela pálky, ale v bazaru jsou zase levnějí, nala jsem i něco na netu, tak nevím. někteří doporučují z Ikei - asi 400 kč a nevypadá patně a dokonce v testu dopadla nejlépe.
Není tady
No, mě osobně se zdá lepí ta dřevěná, protoe po rozloení je z toho malý stoleček a idlička, kde si malá hraje doteď. A pak jsme také koupili (v akci od Tchiba ) idličku, kde se polohuje výka sedadla a dalí deska jako podnoník. Take roste s dítětem. U té naí byl i takový půlkruh a páska mezi nohy, take tam mohlo sedět sedící mimčo. TO se pak dá pryč. Prodávají je i v normálních prodejnách s dřevěným nábytkem. Moná i v IKEE. Od tchiba stála okolo 1300,- . Normálně je okolo 2.000,- .
Není tady
Já pro dcerku kupovala rostoucí Zopa Grow Up a bylo to fajn, pultíky byly dva a snadno se sundaly, potah taky pratelný a jak byla větí pultík se sundal a jedla i s námíi při stole, take doporučuji
Není tady
Já mám idličku Cam Campione, má pěkný dizajn, měkký potah a dá se celkem skládně sloit, výka je nastavitelná i sklon take já doporučuji
Není tady