Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 13. 5. 2006 22:23

Marika
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jsem tu jako nová těhu:-)..

Lei napsal(a):

Ahoj,

no, nejdriv jsme byli oba v soku - "jak je to mozne???" , ale pak jsme si rekli, ze to proste nejak zvladnem. A asi stejne jako ty, kdybychom to planovali, tak bychom to asi nikdy nenaplanovali. A to mi je ted 28. Takze ted jsme radi.smile
Svatba byla ok, my jsme byli jen na urade, sami dva (prestehovali jsme se do jineho mesta a nikoho jsme tu neznali), dokonce svedka jsme si museli shanet tam.smile
Jen mi bylo celou dobu straaasne blbe.sad
Tak at se ti vyhnou nevolnosti a mas hezke tehotenstvi!

No jasný, díky moc. Sic právě teď jsem dorazila domů, cesta metrem pro mě byla stresující, jelikož jsem počítala každou vteřinu, kdy už budu moci vylézt z vlaku, protože se mi chtělo urputně zvracet butter
Ale vše jsem ustála, pěkně jsem si odříhla rodna a teď už jsem doma a zase bouchám jahody supermario.

Jak ti malá roste? Je hodná??? A jaké má jméno, povídej...big_smile

Není tady

#27 13. 5. 2006 22:28

Texlin
♥♥♥♥♥--

Ahoj Mariko, teď čtvrtý cyklus.Podruhé stimuluji Clomhexalem.

http://lilypie.com/pic/2009/07/11/WoD3.jpghttp://lb3f.lilypie.com/xT4ip2.png
http://lilypie.com/pic/2009/07/09/sU0t.jpghttp://lb1f.lilypie.com/nH2ep2.png

Není tady

#28 14. 5. 2006 7:37

Lei
♥♥♥♥♥--

Marika napsal(a):

Lei napsal(a):

Ahoj,

no, nejdriv jsme byli oba v soku - "jak je to mozne???" , ale pak jsme si rekli, ze to proste nejak zvladnem. A asi stejne jako ty, kdybychom to planovali, tak bychom to asi nikdy nenaplanovali. A to mi je ted 28. Takze ted jsme radi.smile
Svatba byla ok, my jsme byli jen na urade, sami dva (prestehovali jsme se do jineho mesta a nikoho jsme tu neznali), dokonce svedka jsme si museli shanet tam.smile

No jasný, díky moc. Sic právě teď jsem dorazila domů, cesta metrem pro mě byla stresující, jelikož jsem počítala každou vteřinu, kdy už budu moci vylézt z vlaku, protože se mi chtělo urputně zvracet butter
Ale vše jsem ustála, pěkně jsem si odříhla rodna a teď už jsem doma a zase bouchám jahody supermario.

Jo, jo nevolnosti - to si pamatuju. Bylo mi spatne cele 4,5 mesice a to po cely den a nekdy jsem zvracela i v noci. Jen jsem se "plazila" po byte a nebyla jsem schopna niceho.sad
Jinak beruska roste dobre, na to jak byla zizalka: 2,912 kg a 51 cm, v 5.tydnu 4,536 kg a 56 cm.
Ted v tydnu jdeme na kontrolu a ockovani yikes , tak budu vedet vic.
Jmenuje se Pavlina, vybral to mamzel z meho rozsahleho seznamu.smile Zijeme v US, ale nechteli jsme americke jmeno.
Hm, hodna, ...co to je? big_smile Ve dne se ji moc nechce spat a kdyz je vzhuru, tak se musi porad nosit, jinak rve. Jeste ze mam takovy ten vak.smile Jinak by mi upadly ruce.

A co vy? Uz mate jmeno? A co svatba, planujtete, nebo ne?

Upravil(a) Lei (14. 5. 2006 7:38)

Není tady

#29 14. 5. 2006 8:30

miselinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: CR
Web

¨cau holky tak jsem tady objevila ten vas babinec a rekla jsem si ze se k vam pridam.Ja take otehotnela uplne neplanovane.Je mi teprv 20 takze jsem se na mimi fakt jeste necitila vubec pripravena no ale asi to byl osud.ted uz se moc tesim.mam termin 28.8 a ma to byt chlapecek filipek teda mi to potvrdili dva doktori.Jestli se tu nejaka stavite klidne muzem pokecat

Není tady

#30 14. 5. 2006 10:01

Marika
♥♥♥♥♥♥-

miselinka napsal(a):

¨cau holky tak jsem tady objevila ten vas babinec a rekla jsem si ze se k vam pridam.Ja take otehotnela uplne neplanovane.Je mi teprv 20 takze jsem se na mimi fakt jeste necitila vubec pripravena no ale asi to byl osud.ted uz se moc tesim.mam termin 28.8 a ma to byt chlapecek filipek teda mi to potvrdili dva doktori.Jestli se tu nejaka stavite klidne muzem pokecat

Ahojky Miselinko,

vidíš, mě je 21, nebylo to plánované, ale mimíška si s radostí nechám, už se strašně těším! big_smile Napiš něco o sobě...A co přítel? Jste svoji, jak dlouho jste spolu,jak na to reagova??? TO jsem ale zvědavá, vid?tummenupp Napiš...gloria

Zatím pa, Marika.

Není tady

#31 14. 5. 2006 10:06

Marika
♥♥♥♥♥♥-

Lei napsal(a):

Marika napsal(a):

Lei napsal(a):

Ahoj,

Jo, jo nevolnosti - to si pamatuju. Bylo mi spatne cele 4,5 mesice a to po cely den a nekdy jsem zvracela i v noci. Jen jsem se "plazila" po byte a nebyla jsem schopna niceho.sad
Jinak beruska roste dobre, na to jak byla zizalka: 2,912 kg a 51 cm, v 5.tydnu 4,536 kg a 56 cm.
Ted v tydnu jdeme na kontrolu a ockovani yikes , tak budu vedet vic.
Jmenuje se Pavlina, vybral to mamzel z meho rozsahleho seznamu.smile Zijeme v US, ale nechteli jsme americke jmeno.
Hm, hodna, ...co to je? big_smile Ve dne se ji moc nechce spat a kdyz je vzhuru, tak se musi porad nosit, jinak rve. Jeste ze mam takovy ten vak.smile Jinak by mi upadly ruce.

A co vy? Uz mate jmeno? A co svatba, planujtete, nebo ne?

Takže ty jsi z takové dálky, jak je to možné? big_smile Jééé...
NO, v první řadě, když jsem se to dozvěděla, tak jsme si řekli, že se samozřejmě vezmem, ale ve chvíli, kdy jsme začali schánět byt - sehnali a teď vše kolem něj, takže výbava...Tak jsme si řekli, že tu svatbu necháme na příští  léto, to už bude mímíšek venku a něco našetřímel..Jelikož jsme velká rodina, tak by ta svatba nebyla nejlevnější, a tak si říkáme, že peníze, které bychom ted za svatbu dali, necháme na výbavu bytečku. Navíc bylo by šíleně na rychlo, asi by to nebyla svatba podle mých představ, navíc bych si ji asi ani náležitě neužila...a ty nervy okolo, chci, aby mimísek byl v klidu, takže příští léto.
S těmi jmény je to něco strašně těžkého. TO víš, něco v záloze mám, ale spíš holčičí tummenupp

A co ty, napiš mi ještě něco o Vás, ať mám co číst. Kde žijete a jak dlouho tam jsi? Líbí se ti tam??? Jak jsi se tam vůbec dostala??? Jéééé dudlikdudlikdudlik

Není tady

#32 14. 5. 2006 10:16

miselinka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Marika-teda no vidis to jsem rada ze je tu nekdo vekove jako ja.Pritel ten v pohode prvni jsem mu zdelila ze mam podezdreni.nejak se nam TO vymklo zruky byli jsme tak trosku opili po akci.Pak jsem si udelala test a neverila jsem vlastnim ocim.On nechal rozhodnuti jestli si nechat ci nenechat na me tak jsem rekla ze si ho necham.ted jsem rada a uz se na mimi moc tesim.jeste jsem si moc prala chlapecka a to se mi vyplnilo ale i holcicka by byla bezva.A co ty?jak se zadarilo vam?mas pritele?co on?ja jsem taky zvedava hlavne jsem rada ze si o tom muzu z nekym pokecat

Není tady

#33 14. 5. 2006 10:26

Marika
♥♥♥♥♥♥-

miselinka napsal(a):

Marika-teda no vidis to jsem rada ze je tu nekdo vekove jako ja.Pritel ten v pohode prvni jsem mu zdelila ze mam podezdreni.nejak se nam TO vymklo zruky byli jsme tak trosku opili po akci.Pak jsem si udelala test a neverila jsem vlastnim ocim.On nechal rozhodnuti jestli si nechat ci nenechat na me tak jsem rekla ze si ho necham.ted jsem rada a uz se na mimi moc tesim.jeste jsem si moc prala chlapecka a to se mi vyplnilo ale i holcicka by byla bezva.A co ty?jak se zadarilo vam?mas pritele?co on?ja jsem taky zvedava hlavne jsem rada ze si o tom muzu z nekym pokecat

No, naštěstí jsme spolu už skoro 5 let, 4 roky spolu žijeme. Když se podíváš na tu první stranu, tak tam o sobě píšu skoro vše big_smile. Je pravda, že jsme žili v podnájmu, tahle situace nás alespoň rozhoupala ke koupi bytu. Přítelovi je 28, krásně se o mě stará, je perfektní  i moje bříško ho velmi zajímá. Můžu říct, že ani na vteřinu neváhal, pro něj to byla samozřejmost, nechat si mimíska stejně, jako pro mě. Byla to naprostá náhoda. Byla jsem pracovně v cizině, po týdnu jsem se vrátila s tím, že jsem měla jen den po MS, a tak my plní vášně jsme se oddali hrám s tím, že není možné, aby se něco stalo rodna A stalo a jsme moc šťastní, za měsíc bychom se měli stěhovat, rodina je šťastná, všichni nám moc pomáhají. Nejsme svoji, řekli jsme si, že se vezmem až příští rok kvůli penězům. Teď jich bude potřeba...reta

Pravda, je, že jsem ani na minutu neváhala. Prostě pro mě bylo samozřemé, že si miminko necháme, a to i přesto, že by mi hodně lidí řeklo, že jsem mladá - v jednadvaceti, i teď, když mám dobrý zaměstnání a "buduji kariéru" - TUHLE VĚTU NESNÁŠÍM - kariéristka nejsem. Víš, a když si tady pročítám příběhy holek, hlavně holčin "snažilek", je mi jich moc líto a zároveň mi to dává velkou sílu a říkám si, jak obrovské štěstí jsem vlastně měla - takže i ty. Je dobře, že jsi ráda. O to víc mě zlobí, když někdo z nerozvážnosti dává mimi pryč a jiní se tak strašně snaží sadsadsad

Jínak strašně bych si přála holčičku, i když chlapečka taky. Jen se modlím, abych měla miminko zdravé...

Napiš mi toho co nejvíc o sobě a příteli....A odkud jsi, tajně doufám, že z Prahy...big_smile

Není tady

#34 14. 5. 2006 10:44

miselinka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Marika-Ja a pritel jsme se uz take bavili o svadbe ale dohodli jsme se ze to take nachame na pozdejc.Me je 20 a mu 23.tak jeste pockame stejne ted jak rikas jsou penizky potreba uplne na jine veci.Vybavicka je dost draha.Ja prave bydlela snim u mych rodicu ale hned jak jsem zjistila ze bude mimi tak jsem nam nasla podnajem.Docela peknej 2+1.Bohuzel na koupi bytu ted nemame ale zaridim si stavebko a bude peclive sporit a jednou si neco svojeho poridime.Bohuzel nejsem z Prahy ale az z Prerova coz je pekna dalka co?nasi jsou z vesnice takze jsem vlastne vyrustala na vesnici a ted jsem tady v Prerove a je tu zas uplne jiny.Hlavne me stve ze tu moc nikoho neznam.Ale tak jsem tu teprv mesic a neco tak se to pokusim napravit,Jinak u nas to bude asi tak ze na materskou bude muset jit pritel jelikos tak na tom budeme financne mnohem lip.Coz mi ted take hodne vrta hlavou.On se na mimi take moc tesi.uz mam 4kila nahore neli vic pripadam si jak koule.Uz hrozne kope,asi to bude fodbalista kdyz si dam ruku na bricho jakoby se do ni snazil trefovat.No a co vybavicka?Uz neco kupujes?Jeste mas vcelku dost casu ale chce to postupne protoze to prachy jen litaj a clovek by chtel jen to nejlepsi.ja mam zatim jen postylku a vybaveni do ni a jeste me toho spousta ceka.Uz jsem sepsala seznam a ze toho bylo.To jsem fakt hledela co vsechno bude malej potrebovat ale co bych pro nej neudela.

Není tady

#35 14. 5. 2006 11:13

kikanka
♥♥♥♥♥--
Místo: Jablonné v Podještědí

Ahoj holky.
Tak co tady čtu tak se se musím usmívat.Já jsemsi dělala starosti že mi je 20 a čekám mimi a le koukám že nejsem sama.Taky se moc těšim.Otěhotněla jsem taky náhoudou a můj přítel to nechtěl zkousnout ale teď to jde.Každý se mě ptá co svadba a  já říkám že n musí nejdřív zkousnout mimi a já příjít teď ještě ze svadbou.Mě už taky teď začíná pěkně být špatně ale zatim nezvracím.A jak jste na tom vy?

Není tady

#36 14. 5. 2006 11:21

Marika
♥♥♥♥♥♥-

kikanka napsal(a):

Ahoj holky.
Tak co tady čtu tak se se musím usmívat.Já jsemsi dělala starosti že mi je 20 a čekám mimi a le koukám že nejsem sama.Taky se moc těšim.Otěhotněla jsem taky náhoudou a můj přítel to nechtěl zkousnout ale teď to jde.Každý se mě ptá co svadba a  já říkám že n musí nejdřív zkousnout mimi a já příjít teď ještě ze svadbou.Mě už taky teď začíná pěkně být špatně ale zatim nezvracím.A jak jste na tom vy?

Ahoj Kikanko!

A co bydlení? Kolik je přítelovi, je zbytečné, abych tu o sobě něco psala, vše je totiž už nahoře big_smile Mě je špatně, ale naštěstí nezvracím. Bříško mě pořád bolí, chvilkama jsem jak baľón, někdy mi bříško tvrdne, nemám chuť k jídlu a už ani k pití, nevím, co jíst a co pít, do jídla se musím nutit, když vím, že chudinka mimísek hlad má, tak bouchám co to jde. Napiš mi něco o sobě, šup. A odkud jsi?

pa, Marika.

Není tady

#37 14. 5. 2006 11:26

miselinka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Kikanka-jejda no vidis,tady je fakt sama nahodicka.A kolik je tvemu priteli?ten muj nastesti v pohode uz od zacatku tak me to docela hodne podporilo.Ja kdyz jsem byla v tom prvnim trimestru tak jsem zvracela asi jenom 3krat.Vetsinou se mi delalo spatne kdyz jsem brzy rano vstavala do prace a mela jsem prazdnej zaludek tak jsem musela spapat aspon kousek rohliku nebo bych se pozvracela v autobuse.No a jeste v tech autobusech a autech mi nebylo moc dobre.Ale ted uz je to uplne v pohode to bylo fakt jen ty prvni 3mesice

Není tady

#38 14. 5. 2006 11:33

Marika
♥♥♥♥♥♥-

miselinka napsal(a):

Marika-Ja a pritel jsme se uz take bavili o svadbe ale dohodli jsme se ze to take nachame na pozdejc.Me je 20 a mu 23.tak jeste pockame stejne ted jak rikas jsou penizky potreba uplne na jine veci.Vybavicka je dost draha.Ja prave bydlela snim u mych rodicu ale hned jak jsem zjistila ze bude mimi tak jsem nam nasla podnajem.Docela peknej 2+1.Bohuzel na koupi bytu ted nemame ale zaridim si stavebko a bude peclive sporit a jednou si neco svojeho poridime.Bohuzel nejsem z Prahy ale az z Prerova coz je pekna dalka co?nasi jsou z vesnice takze jsem vlastne vyrustala na vesnici a ted jsem tady v Prerove a je tu zas uplne jiny.Hlavne me stve ze tu moc nikoho neznam.Ale tak jsem tu teprv mesic a neco tak se to pokusim napravit,Jinak u nas to bude asi tak ze na materskou bude muset jit pritel jelikos tak na tom budeme financne mnohem lip.Coz mi ted take hodne vrta hlavou.On se na mimi take moc tesi.uz mam 4kila nahore neli vic pripadam si jak koule.Uz hrozne kope,asi to bude fodbalista kdyz si dam ruku na bricho jakoby se do ni snazil trefovat.No a co vybavicka?Uz neco kupujes?Jeste mas vcelku dost casu ale chce to postupne protoze to prachy jen litaj a clovek by chtel jen to nejlepsi.ja mam zatim jen postylku a vybaveni do ni a jeste me toho spousta ceka.Uz jsem sepsala seznam a ze toho bylo.To jsem fakt hledela co vsechno bude malej potrebovat ale co bych pro nej neudela.

No, zatím ještě nic nekupujem, stěhovat se budeme asi až za měsíc, a hlavně ani nevím, co to bude big_smile
Jste v podnájmu, myslím, že u Vás ty podnájmy asi nejsou tak drahé, jako u nás v Praze, my totiž za 2+1 platíme 13100, co že hrozné, to hypotéka nás vyjde mnohem levněji a budem ve svémsmile Přítelovi je 28, je bezvadnej. Jsme spolu hlavně už dlouho. Jak dlouho jste spolu vy? Už se těším, až mě ty nevolnosti přejdou, je pravda, že nejhůř mi je, když jedu v buse...

Jinak ti přeji, ať si u Vás brzy najdeš přítelkyně, na které se budeš moci obrátit. Máš už jméno????

Není tady

#39 14. 5. 2006 11:46

miselinka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Marika-hm tak to je teda mazec stim najmem13000kc.ja platim 6000 a jsem rada.ale vy tam zase mate vyssi platy nez mi tady.take jsem premyslela ze bychom si mohli vzit hypoteku a misto placeni najmu si splacet svoje.Jenze nevim jestli nam banka hypoteku da.-Ale skusime to a uvidime.My uz jsme spolu take dlouho ty 4roky urcite kdyz nepocitam nejake prestavky:)JJ to te prejde.ja uz jsem ted uplne v pohode az na to brisko a kopance,Jmena mame ma to byt chlapecek takze Filipek.Holka by byla Klaudinka:)

Není tady

#40 14. 5. 2006 13:14

kikanka
♥♥♥♥♥--
Místo: Jablonné v Podještědí

Marika napsal(a):

kikanka napsal(a):

Ahoj holky.

Ahoj Kikanko!

A co bydlení? Kolik je přítelovi, je zbytečné, abych tu o sobě něco psala, vše je totiž už nahoře big_smile Mě je špatně, ale naštěstí nezvracím. Bříško mě pořád bolí, chvilkama jsem jak baľón, někdy mi bříško tvrdne, nemám chuť k jídlu a už ani k pití, nevím, co jíst a co pít, do jídla se musím nutit, když vím, že chudinka mimísek hlad má, tak bouchám co to jde. Napiš mi něco o sobě, šup. A odkud jsi?

pa, Marika.

Ahoj mariko.
no co bydlení nic moc jsem v pronájmu 1+1 zatim to jde a když jsme plánovaly tak se nám tam postýlka vejde a přebalovák budu mít v kuchyni.Na jiné bydlení nemáme peníze zatim. Přítelovi je 23 mlaďoch ale co.mám úplně stejné problémy co ty.Musím se nutit do jídla.Třeba bych jedla ale nemám na nic chuť vše se mi hnusý.A jsem z Liberce a jsem zdravotní sestra.A co ty jak se těšíš na mimíska.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí