|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Přišlo mi že se mi to stále vyhýbalo, ale už začínám cítit první příznaky menopauzy. Hlavně teda pocení, návaly a problémy se spánkem. Pomohlo vám něco to zmírnit, nebo to prostě musím přečkat? Trochu se obávám, že se to ještě může zhoršit.
Není tady
Taky jsem si nejdřív říkala, že to snad přejde samo... ale pak přišly návaly, budila jsem se úplně propocená a hlavně jsem nemohla normálně spát. Byla jsem nevyspaná, podrážděná, a pořád jsem si říkala, jestli to takhle má být. Nakonec jsem si řekla, že to zkusím řešit.
Začala jsem trochu upravovat jídelníček – víc zeleniny, míň cukru (což je těžký, ale pomáhá), a hlavně jsem začala užívat bylinky. Mně třeba fakt sednul jetel luční, beru ho ve formě doplňku (já beru Womeno, to mi sedlo nejvíc). Neříkám, že to je zázrak přes noc, ale po pár týdnech jsem fakt cítila rozdíl – míň návalů, lepší spánek.
Takže za mě – nemusíš to jen přečkat. Jsou cesty, jak si to ulehčit. A pokud se ti něco osvědčí, klidně se poděl dál, každá rada dobrá 😊
Není tady