|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Oxi napsal(a):
Láska ide cez žalúdok.
Povedala žena a prehltla.

jo jo, když miluju, polykám...když ne, plivu ven 
Není tady
Santala napsal(a):
Mám ráda jeho sperma, voní mi, hraju si s ním, těším se na něj...ale,přes ten krk prostě nejde
A co slimaky, chrobaky, potkany, larvy ... co jedia ryzaci ... 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
PPavlaa napsal(a):
Oxi napsal(a):
Láska ide cez žalúdok.
Dobre vediet 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Dallea napsal(a):
KALIK napsal(a):
nexxi, souhlasím s tebou. Chápu, že chuť spermatu asi není nijaká unikátní, ale to jsem si o pivě myslel taky a jak mi teď chutná
Už jsi ho vyzkoušel?
Mno keby si si tu diskusiu precitala od zaciatku tak by si sa dozvedela vselico zaujimave 
Ano, preco? 
Oxi napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Oxi napsal(a):
Láska ide cez žalúdok.
Dobre vediet

Není tady
PPavlaa napsal(a):
Oxi napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Dobre vediet

Oxi napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Oxi napsal(a):
Dobre vediet

Není tady
Nevím, jestli některou napadla nebezpečná souvislost: Která nepolyká - té může cáknout do oka! 
Upravil(a) Maxík (23. 6. 2007 22:05)
A bude těhotná 
Není tady
Ale aspon bude vědět s kým - je to ON, jehož sperma nepolkla 

Misa II napsal(a):
Ale aspon bude vědět s kým - je to ON, jehož sperma nepolkla

Není tady

Milé Babinetky (a pánové samozřejmě taky), jistě se už některým vám stalo, že se jim objevují prázdné stránky. Je to mimojiné velkým množstvím příspěvků v daném tématu..... Abychom tomuto problému alespoň částečně zabránili, rozhodli jsme se po napsání vašich 1000 příspěvků téma uzamknout a otevřít stejné, s vyšším pořadovým číslem.....
Proto otevírám nový CHAT na téma Polykání, kde můžete své zkušenosti vesele dále rozebírat
s vědomím, že takto označená témata (CHAT) neslouží k archivaci a vždy po naplnění 1000 příspěvků budou uzamčena a poté po týdnu vymyazána, abychom ulehčili přetížené databázi
viz: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=21264#p712241

Není tady