29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Oxi napsal(a):
Láska ide cez žalúdok.
Povedala žena a prehltla.
jo jo, když miluju, polykám...když ne, plivu ven
Není tady
Santala napsal(a):
Mám ráda jeho sperma, voní mi, hraju si s ním, těším se na něj...ale,přes ten krk prostě nejde
A co slimaky, chrobaky, potkany, larvy ... co jedia ryzaci ...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Oxi napsal(a):
Láska ide cez žalúdok.
Dobre vediet
Není tady
Dallea napsal(a):
KALIK napsal(a):
nexxi, souhlasím s tebou. Chápu, že chuť spermatu asi není nijaká unikátní, ale to jsem si o pivě myslel taky a jak mi teď chutná
Už jsi ho vyzkoušel?
Mno keby si si tu diskusiu precitala od zaciatku tak by si sa dozvedela vselico zaujimave
Ano, preco?
Není tady
Oxi napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Oxi napsal(a):
Láska ide cez žalúdok.
Dobre vediet
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Oxi napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Dobre vediet
Není tady
Oxi napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Oxi napsal(a):
Dobre vediet
Není tady
Nevím, jestli některou napadla nebezpečná souvislost: Která nepolyká - té může cáknout do oka!
Upravil(a) Maxík (23. 6. 2007 22:05)
A bude těhotná
Není tady
Ale aspon bude vědět s kým - je to ON, jehož sperma nepolkla
Misa II napsal(a):
Ale aspon bude vědět s kým - je to ON, jehož sperma nepolkla
Není tady
Milé Babinetky (a pánové samozřejmě taky), jistě se už některým vám stalo, že se jim objevují prázdné stránky. Je to mimojiné velkým množstvím příspěvků v daném tématu..... Abychom tomuto problému alespoň částečně zabránili, rozhodli jsme se po napsání vašich 1000 příspěvků téma uzamknout a otevřít stejné, s vyšším pořadovým číslem.....
Proto otevírám nový CHAT na téma Polykání, kde můžete své zkušenosti vesele dále rozebírat s vědomím, že takto označená témata (CHAT) neslouží k archivaci a vždy po naplnění 1000 příspěvků budou uzamčena a poté po týdnu vymyazána, abychom ulehčili přetížené databázi
viz: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=21264#p712241
Není tady