29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kamka napsal(a):
ta seminárka by mě teda hoooodně zajímala!!
a metodika výzkumu taky;)
to už je zpracované. z odborné literatury. aktuální literatury. a byla to diplomka.
Není tady
HB napsal(a):
btw, mozna tady uz ta otazka padla, ale co s tim delate, pokud nepolykate???
nekouřím ho do konce, on tak vyšílí, že se na mě vrhne a jedéééééém
Není tady
Určitě chuť není nic extra, nechutná to jako vanilková ale myslím si, že se to zvládnout dá a pro chlapa je to super zážitek, když ho žensklá bere prostě "celého"
Není tady
fakt je, ze to asi nebude uplne nejbeznejsi, muj soucasny na me koukal jak zjara (samozrejme strasne potesenej), kdyz jsem mu rekla, ze to delam rada, az do konce a polykam...
Není tady
Kamka napsal(a):
a metodika výzkumu taky;)
No on to pry ochutnaval s tim, kdo byl vlastne porad po ruce - tedy sam
To mi prijde docela ujety, mam takovou zkusenost, ze panove se toho sveho takhle stiti.. vetsinou
Upravil(a) Aqvamarín (19. 6. 2007 13:09)
Není tady
Láska ide cez žalúdok.
Povedala žena a prehltla.
Není tady
Já raději čokoládu
Tak si píšu, že lvice lásku nemusí
Není tady
Aqvamarín napsal(a):
Kamka napsal(a):
a metodika výzkumu taky;)No on to pry ochutnaval s tim, kdo byl vlastne porad po ruce - tedy sam
To mi prijde docela ujety, mam takovou zkusenost, ze panove se toho sveho takhle stiti.. vetsinou
Ja jsem si to svoje taky ochutnal , je docela nefer to chtit po partnerce ale sam svoje ne-e. I kdyz u nas se nepolyka...(teda aspon prozatim
).
vidíš a můj přítel tvrdí, že prý neochutnal...
Není tady
ale nevím, jestli mu věřit, já byýt chlapem, tak jsem asi hodně zvědavá
Není tady
ja se teda priznam, ze v tomhle jsem srab a ochutnavat se mi to nechce , ale taky jsem do toho v zivote nikoho nenutil - to ony samy fakt
Není tady
Petrik napsal(a):
ja se teda priznam, ze v tomhle jsem srab a ochutnavat se mi to nechce
, ale taky jsem do toho v zivote nikoho nenutil - to ony samy fakt
ty chlapi s tim nadelaji...:Dvzdyt je to jen voda, cukry a nejake ty nukleove kyseliny...ochutnala jsem i sebe...ani jedna z tech tekutin neni nic uzasneho, ale ze by se to nedalo polknout?
Není tady
tak druhe pohlavi ochutnam rad a jak..mnam ale abych zkusil to svoje to me nikdo neprinuti
Není tady
misha88 napsal(a):
a proc petriku ne?
proc ne.. ja ani nevim proc ne - je to takovy prirozeny odpor neumim to vysvetlit, ale jsem si jisty, ze kdyz budes hledat chlapi kteri to vyzkouseli tak se nahledas
Upravil(a) Petrik (22. 6. 2007 6:50)
Není tady
KALIK napsal(a):
Tak si píšu, že lvice lásku nemusí
Není tady
Nezvládám to polknout - zkusila jsem, ale žaludek byl proti
Tak už to nelámu přes koleno.
Udělám ho pusinkou až "do konce", ale nepolknu
Většinou si to nechám vytect po bradě a roztírám po krku a na prsou - to se mi líbí.
Mám ráda jeho sperma, voní mi, hraju si s ním, těším se na něj...ale,přes ten krk prostě nejde
Není tady
KALIK napsal(a):
nexxi, souhlasím s tebou. Chápu, že chuť spermatu asi není nijaká unikátní, ale to jsem si o pivě myslel taky a jak mi teď chutná
Už jsi ho vyzkoušel?
Není tady
Můj první přítel mi sám odkláněl hlavu, aby se mi sperma nedostalo do pusy. Jiný měl takový výstřik, že mi to vždycky vlétlo přímo do krku a bylo toho tak hodně, že mě trochu natahovalo. U dalších není co rozebírat. Ale můj nynejší přítel - jeho kouřím velmi ráda a až do konce. Chuť je "normální";-) - pravda trochu proměnlivá (budu muset vyzkoušet ten džus), ale moc se mi to s ním líbí a také mě to vzrušuje. S těmi před ním ne-e.
Není tady
jo přítel mi taky odklání hlavu. A tež se mi to moc líbíí a vzrušuje. Třeba jen tak ležíme večer v postýlce že jsme unaven ia jdem spinkat a jsme nazí, tak třeba usínám s hlavou příteli na bříšku a jak ho tak vidím, tak mi to nedá a musím si s ním začít hrát, jen tak pro radost místo pohádky na dobrou noc A najednou se milujem ani nevíme jak
Není tady