29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Judita napsal(a):
Manželé se věnují milostným hrátkám a najednou žena povídá: "hafni!" Manžel udělá: "haf!" "Hafni!" "Haf, haf!" Manželka si vyndá penis z pusy a povídá: "Zhasni, koukají se na nás děti!"
Není tady
serena napsal(a):
já polykám i nepolykám,.Když mám chuť mu to udělat až dokonce.,spolknu. Když ne nechám si to vystříkat do pusy, pak se zvednu a jdu to vyplivnout do umyvadla.
takže polykáš
Není tady
Holkýýýý, klucíííí, poprvé jsem to zvládla až do konce! Jsem velká holka, ne???
Není tady
právě teď jo ? :-)) jo jo véééélká
Není tady
No, určitě po tom nevyrosteš Teda proteiny to má...
Není tady
Me polykani prijde uplne normalni...delam to tak od zacatku a nedokazu si ani moc predstavit,ze by to slo nekam jinam nez do pusy,nebo primo do......))
Není tady
Ja to mam rada..hm nam nam ,ale neco necham i pro zadecek a do muslicky
Sellme napsal(a):
chci se zeptat jaky mate nazor na polykani spermatu...
,,chutna" vam nebo vam to prijde nechutne...???
nepolykám, je to nechutné, samo mi to přijde nechutné, a kdyby to příteli vadilo, má smůlu, řekla jsem to hned.
Není tady
Josephine napsal(a):
Sellme napsal(a):
,,chutna" vam nebo vam to prijde nechutne...???nepolykám, je to nechutné, samo mi to přijde nechutné, a kdyby to příteli vadilo, má smůlu, řekla jsem to hned.
a vyzkousela jsi to vubec nekdy anebo jen proste si myslis, ze to je nechutne? Ja bych zadnou slecnu do toho nenutil, ale zase rict o tom, ze je to nechutne kdyz to praktikuje nebal bych se rict skoro polovina paru... ( no mozna jsem trosku nadsadil )
Není tady
Určitě to není škodlivé, ale že by to člověk k životu potřeboval...to nééé
Když to polknu, škrábě mě v krku, a manžel se mi směje, že "to ty bičíky, to ty bičíky" (od spermií...)
No jo. Spolknout se to dá, ale jsou i lepší věci. Zapíjím, zapíjím. Vodou. Alkohol je lepší předtím, než potom.
Jenže ti chlapi to maj tak rádi, že když se umyjou, tak proč ne, klidně , není problém, vždyť mi manža oplatí stejnou mincí, neštítí se mě.
Upravil(a) Damila (18. 6. 2007 15:00)
Není tady
Dobré to není, ale pro mě je to vyjádření lásky. Přece se nebudu svého muže štítit, on se mě taky neštítí Ale tyhle věci jsou hodně citlivý a musí to fungovat na vzájemné dohodě, jinak je to špatný...
Není tady
No zjistila jsem, ze je to o tom, co ji, respektive pije... po pivu je to strasne nechutne.... nejlepsi je ale ananasovy dzus... Jeden muj znamy na to delal dokonce seminarku:-))))
Není tady
jj anananasovy dzus... sice moji partnerce to chutnalo skoro vzdy i bez toho dzusu, ale kdyz jsem den predem vypil tak litrik - vysledek byl znat
Není tady
Petrik napsal(a):
Josephine napsal(a):
Sellme napsal(a):
,,chutna" vam nebo vam to prijde nechutne...???nepolykám, je to nechutné, samo mi to přijde nechutné, a kdyby to příteli vadilo, má smůlu, řekla jsem to hned.
a vyzkousela jsi to vubec nekdy anebo jen proste si myslis, ze to je nechutne? Ja bych zadnou slecnu do toho nenutil, ale zase rict o tom, ze je to nechutne kdyz to praktikuje nebal bych se rict skoro polovina paru... ( no mozna jsem trosku nadsadil )
tak ať si to praktikují, já jim nebráním. a ano, vyzkoušela jsem to, je to nechutné. je to to nejpřesnější, co o tom můžu říct. a přítel je se mnou velmi spokojen v sexu, takže není důvod, aby neuznával dvě věci, které v normálním sexu prostě nedělám. nepolykám a nepraktikuji anál. řekla jsem to přímo, mohl nesouhlasit. přijal to. takže by měl smůlu. a kdyby se o to pokusil, tak mne urazí a naštve. když jsme se na něčem dohodli...
Není tady
hooolky...kluci aby nam sem nechodily nactileti,to by melo byt od 18 let
ale pridam se......
taaaaaaaaaaak........................take polykam
a prijde mi to uplne normalni
Není tady
jolka napsal(a):
hooolky...kluci
aby nam sem nechodily nactileti,to by melo byt od 18 let
ale pridam se......
taaaaaaaaaaak........................take polykam
a prijde mi to uplne normalni
tak to dělej, to je tvoje věc...
Není tady
no taky to delam a rada a pravidelne a kdyz jsem byla tehotna a manza mel strach aby neublizil malemu,tak jak se to hodilo akorad mi z toho ted nejak zlenivel a oralek umim asi fakt dobre a jen by si to uzival
a uz by ani poradne nesexoval,aby se nahodou nezadychal
Není tady
moncik.71 napsal(a):
Manželovi jsem to nikdy nedělala ,ale současnému příteli jo ,ale na chuť jsem tomu nepřišla i když kouřím ráda.
já taky ráda, skvěle při tom šílí.... ale polykat ne...
Není tady
Aqvamarín napsal(a):
No zjistila jsem, ze je to o tom, co ji, respektive pije... po pivu je to strasne nechutne.... nejlepsi je ale ananasovy dzus... Jeden muj znamy na to delal dokonce seminarku:-))))
jeee, tak uz konecne vim, proc mi to u meho ex nechutnalo... ja kourim a polykam...a u sveho soucasneho polykam rada, protoze chutna velmi dobre...
Není tady
já teda dřív polykala, i když teda chuťově nic moc a vždycky mě natáhlo,bléé, ale přišlo mi, že to k tomu nějak patří, a teďkom mi můj přítel vyloženě brání, i když bych chtěla, tak se odtáhne a nechce...a přitom když jsem si jednou lízla, tak zrovna to jeho mi chutnalo! No ale zas tak moc že bych měla na to chuť, abych to řešila to zas ne;)
Není tady
ta seminárka by mě teda hoooodně zajímala!!
a metodika výzkumu taky;)
Není tady
btw, mozna tady uz ta otazka padla, ale co s tim delate, pokud nepolykate???
Není tady
zajimava otazka...tak ja si pockam na vas holky nejdrive
Není tady
no když teďkom nepolykám,tak záleží na poloze,ve které jsme,někdy skončí semeno u mě na bříšku,to asi nejčastěji, pak třeba u něj na bříšku, u mě na krku a ve vlasech (to není zrovna dobré,ale stane se) někdy prostě v ruce....no je to takové nešikovné...
Není tady