29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kalik tak to sem ráda že se mnou souhlasíš. když mě to vážně takhle přijde že je to všechno ovlivněno tím, že se chcou lidi neustále někomu pdobat a bejt jako on a nevyobočovat z řady. tudíž když se dočtou v mnoha diskuzích že tohle je něco špatného (a že těhlech názorů sem viděla hdoně) tak prostě zapracuje psychika a ty baby si to prostě znechutí
Není tady
to je jak okdyz nekdo ji neco co jinejm nechutna...
kazdyho volba...
Není tady
Mě taky nějak zvlášť nechutná ženskou lízat, ale baví mě to, baví mě, jak se jí to líbí, jak je u vytržení. A o tom to jem, že? Ne o chuti.
Není tady
to je pravda...
je to o prozitku...
me bavi ho u toho poslouchat...
Není tady
jde hlavně i o to začít myslet svojí hlavou a nechat působit city a vykašlat se na skupinovej tlak a mínění většiny
Není tady
Nevím proč, ale prostě ženský jsou nějaký víc vedený diktátem většiny, prostě jak jste to tu už psali. Je zajímavé, že chlapi tohle vůbec neřešej!
Není tady
Kalik ale jo. jako a myslím si že to je hodně velkej problém. že my ženský jsme hodně podezíravý a neustále máme strach, že když uděláme něco co se vymyká usedlému normálu tak za to budem "mravně" odsouzeny.
Není tady
Jsem rád chlapem, jsem rád, že nemusím takovéhle prkotiny řešit. Až přijdou pořádný problémy, tak je přes ty prkotiny neuvidí.
Není tady
Kalik třebas jo. já už to třebas vidím taky jako blbost, myslím že o tem svědčí i ten citát co tam mám ne?
Není tady
nexxi, mám to vypnuté, takže žádnej citát nevidím
Není tady
Kaliku - " Je lepší litovat, že jsme něco udělali, než litovat, že jsme něco neudělali."
Není tady
nexxi, ani nevíš, jak je to příhodné heslo do mé situace
Není tady
Kalik jo? to to tak moc sedí?
Není tady
Víc už to sedět nemůže
Není tady
Kalik -
Není tady
nexxi, přijedeš na pařbu?
Není tady
Kalik - co to?
Není tady
zajeď si na psychologickou, ju?
Není tady
a v psychologické kam?
Není tady
to poznáš
Není tady
Sellme napsal(a):
ja ho pak vzdycky schvalne velmi ,,hluboce" libam...mame z toho srandu..
rekla sem mu, ze mu nekdy trochu necham...
Správně - chlap, který si to neochutnal, není hoden polykání
Není tady
sperma je dobry na plet??? je to nejak overeny...?
Není tady
no radim uzel tvrdil ze ejakulat obsahuje vyzivnych latek asi tolik co vajecny bilek a dobre pusobeni spermatu na plet je povera, docela bych tomu verila...
Není tady
nemuzu rict, ze by se mi nejak zlepsila plet...od ty doby co to polykam se toho moc nezmenilo...
tim nechci rict ze bych s pleti mela nejakej extra problem...
Není tady
nexxi napsal(a):
.....kdyby ti na přítelkyni hodně záleželo tak bys ji nutil nebo opustil?
Ne, nikdy bych nikoho k ničemu nenutil.. Nikdy. Jenže nejde o opuštění nebo nucení, ale pokud je člověk dlouhodobě nespokojený a neuspokojený, může to vést ne přímo k rozchodu, ale k vážným neshodám a roztržkám, které možná skončí všelijak.. Už se budu asi opakovat, ale mám kolegu, který tak dlouho neúspěšně žadonil (nenutil!), až to skončilo tak, že si občas chodí tuhle "službu" kupovat do soukromého penzionku. Manželka si myslí, že už ho to přešlo (to by snad ani nešlo, ach ta naivita..) a on se prostě mezitím zařídil jinak - docela radostné, co? A taky mám známého, resp. více známých, kteří mají milenku jen proto, že si tohle prostě nechtějí nechat ujít a užívají si to alespoň takto.. Taky se zařídili a taky radostně, že jo?
mashanka napsal(a):
Ono jim nejde ani tak o to, kam to jde, ale když to vyplivuješ, připadá mu to, jako že ho nepřijímáš. Jako kdybys vyplivávala jeho celého. Představ si, jak by ses cítila, kdyby Tě lízal a ihned po tom by si běžel vypláchnout pusu a vyčistit zuby
Mashanko, stoprocentní souhlas !!
Sellme napsal(a):
spis sem myslela jestli je pro ne prijemnejsi kdyz to holka polkne nebo kdyz tesne ,,pred" uhne...
Hm, neznám v sexu nic tak nepříjemného, než když to holka utne těsně před... To už je lepší, když to nebude stupňovat až do onoho okamžiku anebo snad i kdyby to nedělala vůbec, než takhle... Ten pocit je v té chvíli dost mrtvičný Takže buď nedělat anebo jen jako předehru, kdy se s nedokončením počítá a pokračuje se dál jiným způsobem. A když už teda orál do konce, tak se vším všudy
Upravil(a) klokan (13. 5. 2006 23:44)
Není tady