29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
chci se zeptat jaky mate nazor na polykani spermatu...
,,chutna" vam nebo vam to prijde nechutne...???
Není tady
Ne že by mi to zrovna chutnalo, nebo bylo po*né, ale prostě nepolykám. Nevím proč , ale je to tak a přáteli to nevadí.
Není tady
já jo a vůbec mi to nepřinde špatný. máš to o důvěře a prostě když temu partnerovi hdoně věříš a je pro tebe hoodně moc blízkej tak proč ne
Není tady
jo ja souhlasim s nexxi...treba s mym bejvalym, se kterym sem byla asi jen 3 mesice, bych si to nedovedla ani predstavit, natoz to provest...
ted je to ale v poho...ze zacatku nic moc, pak mi to nevadilo a ted i docela rada...
Není tady
Nevěřím, že když nepolykáš, že to příteli nevadí!?
Není tady
sellme ale přesně.. ještě ted mi běhá mráz po zádech při představě něčeho takového u mého bývalého.. brr.... a taky se zněj vyklubal prvotřídní debil.. ale teď mám suepr vztah kde je důvěra a všecko co má bejt.. přítel mě do ničeho nenutil až k temu tak nějak došlo a mě to vůbec nevadilo
Není tady
to kalik:je to pro chlapa takovej rozdil ,,kam to jde"...???ja nevim, nikdy sem se neptala...
to nexxi:z toho myho bejvalyho taky...asi tak..ani sem nevedela a bylo hotovo:) navic miluje kdyz se na me muze divat:)
Není tady
sellme asi nejlepší bylo že sem nevěděla jak to dopadne tak sem jenom čekala a bála se (to víš hodně lidí na netu ti to znechutí aniž bys chtěla) a ono se kupodivu nic špatnýho nedělo
Není tady
Kalík a kdyby ti na přítelkyni hodně záleželo tak bys ji nutil nebo opustil?
Není tady
No tak ja polykala i s klukama, se kteryma jsem nechodila, a prislo mi to stejne jako s pritelem, akorat jemu to delam radeji, protoze vim, ze z toho ma radost:).. a jak to chutna? nevim, pokazde jinak, nekdy to je horke, nekdy kysele, ale vetsinou bych rekla ze to nema zadnou chut.. pry to zalezi na tom, co ji.
Není tady
Sellme napsal(a):
to kalik:je to pro chlapa takovej rozdil ,,kam to jde"...???ja nevim, nikdy sem se neptala...
to nexxi:z toho myho bejvalyho taky...asi tak..ani sem nevedela a bylo hotovo:) navic miluje kdyz se na me muze divat:)
Ono jim nejde ani tak o to, kam to jde, ale když to vyplivuješ, připadá mu to, jako že ho nepřijímáš. Jako kdybys vyplivávala jeho celého. Představ si, jak by ses cítila, kdyby Tě lízal a ihned po tom by si běžel vypláchnout pusu a vyčistit zuby
Není tady
Tara napsal(a):
a jak to zhruba chutna?!?
Pokaždé jinak, záleží, co jí. Ale nikdy ta chuť není tak výrazná, aby byla po*ná.
Upravil(a) mashanka (12. 5. 2006 21:39)
Není tady
jako teda já si myslím, že když už to máš v puse tak stejně tej chuti se nezbavíš když to vyplivneš. to ti už vynde nastejno ne?
Není tady
nexxi, řekl jsem snad někde, že bych dívku do toho nutil???
Souhlas s mashankou
Není tady
Kalík já se jenom ptala!
Není tady
Tak promiň, jinak jsem to pochopil. Ale jinak plně souhlasím s mashankou.
Není tady
Kalík no možná sem to blbě napsala a blbě to vyznělo.
Není tady
me to chutna porad stejne...
asi na tom neco bude (mashanko)...
spis sem myslela jestli je pro ne prijemnejsi kdyz to holka polkne nebo kdyz tesne ,,pred" uhne...
Není tady
to neřeš, já nejsem citlivka
Jak by ses cítila, kdyby tě tvůj miláček lízal a pak by odběhnul si vypláchnout a při tom by děla xichty? Přesně jak psala mashanka.
Není tady
Kalík nevím nám tohle nevadí ani jednomu i si klidně pak dáme pusu. dyt je rovnoprávnost. a já se za to nestydím
Není tady
a za co by ses měla stydět???
Není tady
já se nestydím za nic ale přinde mi, a teď se prosím neuražte!!. ale že někteří si přímo vsugerujou že to je něco špatného o čem se nemluví a co se nedělá.
Není tady
ja ho pak vzdycky schvalne velmi ,,hluboce" libam...mame z toho srandu..
rekla sem mu, ze mu nekdy trochu necham...
Není tady
nexxi, souhlasím s tebou. Chápu, že chuť spermatu asi není nijaká unikátní, ale to jsem si o pivě myslel taky a jak mi teď chutná
Není tady