6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, mám jeden dotázek. Nemáte některá z Vás zkuenosti se idličkama Neonato Multiplo nebo Cam Campione? Jsou dost drahé, tak bych chtěla vědět, zda jsou tak dobré jak slibují.
Není tady
Eliso,před nedávnem jsem se v televizi dívala na pořad Testoviny a tam testovali právě idličky pro děti.Ani jedna i sebedraí neprola testy,a na jednu a to tu nejlevnějí.Je to idlička z Ikei za cca 350Kč a k ní se dokupuje nástavec asi za 200Kč.Jedině tato prola.Dívala jsem se na internetu na stránky Ikei a mají ji tam.My pojedeme v červnu do Prahy a zajedeme si ji tam koupit.Je sice úplně obyčejně vypafající,ale jediná bezpečná pro dítě.Já u jsem rozhodnutá,je to výhodné i finančně,tak proč ne.Přeji astnou ruku při výběru,pa Iva.
Není tady
Ivule chtěla jsem napsat to samé, e jsem shlédla ten pořad.. Nicméně, my zřejmě koupíme takovou tu dřevěnou, co se dá i rozloit na malou idličku se stolečkem a stojí cca 700kč od českého výrobce..
Není tady
Upravil(a) madlička (17. 12. 2009 16:03)
Není tady
Já nevím, moje ségra má sedačku Cam Campione a neměla s ní sebemení problém, děti jsou ivé, při kadé je určité nebezpečí kdy se nedává pozor no nevěřím, eby pustili na trh něco nebezpečného take my jsme zatím taky rozhodnuti koupit idličku Cam kdy Ami podroste
Není tady