18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já jsem taky spokojená, koupila jsem si u nich kozačky a velmi dobře mi v zimě poslouily.
Není tady
tchán si u nich koupil botky a e si je hned obuje a nedoel ani domů,rozlepily se mu doslova na nohou.Ale tchýně je kupuje a je spokojená.Tak je to asi od kusu na jaký natrefíte.
Není tady
Já mam dvoje a jsem spokojená.Teď jsem si vyhlídla koený sandálky za pět stovek a dneska pro ně zrovna jedu.
Není tady
KLuk si tam koupil sněhule a vydreli celou zimu co za danou cenu je víc ne adekvátní :-D
Není tady
Mám od nich sandálky z loňska a drí suprově. Větinou mám s botama patné zkuenosti, ale tyhle se váně povedly. A nebyly drahé. Tuím, nějak kolem pětikila.
Není tady
Já mám jen dobré zkuenosti kupuju tam boty u léta (jezdíme větinou do německa)pro sebe i pro děti nejsou drahé a dost vydrí. A hlavně já mám irí nohu take dostat se do nějakých páskových sandálů byl vdycky problém ale tady mi padnou skoro kadé.
Není tady
Zítra jedu koupit dětem sandálky,mají dobré ceny.Jed jednou jsme reklamovali botasky-byly rozlepené,ale reklamace vyřízena v pohodě.Já jsem spokojená.
Není tady
Koupila jsem si tam asi před měsícen dvoje polobotky, ale zatím jsou fajn. Chodí se v nich dobře, tak snad to tak zůstane.
Není tady
Já mám taky jen dobré zkuenosti. Kupuju tam boty svému skoro 2 letému chlapečkovi a jsem nadmíru spokojena. Jak s kvalitou, tak hlavně cenou. Protoe v některých obchodech chtějí i 1000,- Kč za boty pro tak malé dítě, které z nich stejně za chvíli vyroste, a to se mi opravdu dávat nechce
Není tady
taky mám kozačky a poslouily
Upravil(a) Lele (14. 5. 2006 23:41)
Není tady
Tak vám vem děkuji za příspěvky. Myslím, e mne dostatečně přesvědčily a koupím si tam nové botky, které mám vyhlídnuté
Není tady
Já s nimi tedy zrovna moc spokojená nejsem. Dost často boty reklamuji, je ale pravdou, e mají celkem pěkné boty za rozumnou cenu. Ale bohuel, já mám velikost 35 a na mě boty nemají. Při reklamaci mi ale vdy vrátí peníze hned a to se mi líbí. Nejsem ten typ, který má 10 párů zimních bot, 10 párů jarních bot, mám jedny a kvalitní a právě kdy jdu reklamovat, tak u jiné boty nemám a musím si půjčit od mamky. Take jsem ráda, kdy mi při reklamaci vrátí hned peníze a já si hned ten den můu koupit boty nové.
Není tady
Já jsem tím obchodem prostě nadená - takový výběr a za rozumné ceny - zrovna včera jsem si koupila pantoflíčky na léto
Není tady
Ahoj já jsem si tam koupila dvoje boty jedny drí do ted uplně dobře a ty druhé se během dvou dnů rozlepily. Tak záleí asi jak kde chytnete jaké zboi.
U jsem si u nich koupila troje botky a naprostá spokojenost.
Není tady
Spokojená s botami jsme u vesele tkanicky, je tam velký výběr a kvalita je taky jiná proti jiným obchodům. Na hodně vyí úrovni.
Není tady
U nich jsem byla na eshopu a výběr tam mají hodně velký. Právě se dívám na nové boty na zimu, protoe máme synovi u vyrostla noha z těch starých a teď se hodně ochladilo.
Není tady
Kvalita odpovídá ceně, ale pokud chcete boty na normální noení a trefíte kousek, který se Vám hodí a je pohodlný, tak jsou přijatelné.
Není tady
Přesně, taky bych řekla, e kvalita odpovídá ceně. Ale zase jak které boty, některé kvalitní jsou za dobrou cenu. Záleí jaká firma.
Není tady
No já nevím já si v Deichmannu nikdy nic nevyberu, se mi moc ten jejich styl bot nelíbí. Minule jsem listovala tento jejich magazín http://www.letakomat.cz/deichmann/shoe- … 16/?page=2 koukám, e jak to mají pěkně vechno pokombinované, fakt jsem si říkala e waw, eby konečně měli lepí kolekci a i já bych si něco vybrala. Opravdu s velkým očekáváním jsem tam naklusala, ale zase jsem odela na prázdno. Pro mě je lepí obuví CCC, tam si nikdy nemám problém vybrat a také s kvalitou jsem velmi spokojená.
Upravil(a) Marie90 (5. 1. 2017 12:25)
Není tady
Deichman nemá patnou obuv a rozhodně má velmi dobré ceny.... jako není to na několikaleté noení, ale 1-2 sezony ty boty vydrí, záleí, jak často je nosí
Není tady
Deichman nebrat. mají tam sice i koenou obuv, ale velice málo. Zato např. zimních bot z umělé hmoty měli teda hodně. zkusila jsem si je dát na nohu - no něco neskutečného....
Není tady
ccc ma pekny boty
Není tady