Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 12. 5. 2006 11:26

Daroly
♥♥♥----

Nejen pro Spoluzávislé

Hezký den všem hjarta
Nedávno jsem si v knihovně půjčila knížku, kterou jsem přečetla za jedno odpoledne a večer.
Napsala ji Kateřina Janouchová a pojmenovala ji "Nejbližší". Popisuje v ní svůj život s alkoholikem a narkomanem. Myslím, že ta kniha je úžasná především proto, že v ní popisuje vše přímo. Svoje omyly, tápání, hrůznost situací, lhaní sama sobě, jak to dopadá na děti atd., popisuje naprosto bez zábran.
Podle mě může kniha zaujmout nejen spoluzávislé(jak říká partnerům závislých), ale i ostatním. Popisuje jak dlouho si namlouvala, že o nic nejde, potom, že  manželovo pití přejde, že za něho možná může sama, protože se měla chovat "lépe" atd. Přijde mi, že tyto situace se dají vztáhnout nejen pro život s alkoholiky.
Mějte se fajn smile , D.

Není tady

#2 12. 5. 2006 12:26

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Nejen pro Spoluzávislé

ještě že to není o závislosti na babinetu..tonguelol

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#3 12. 5. 2006 13:18

gemi
♥♥♥♥♥♥-

DAROLY,   dík  za tip, popisuješ  to výstižně ,    brzo půjdu taky do knihovny rodna

Není tady

#4 13. 5. 2006 11:45

Daroly
♥♥♥----

Myslím, že si z téhle knížky může "něco" odnést skoro každý smile ... Měj se hezky, D.

Není tady

#5 13. 5. 2006 22:00

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Darolko, tak to můžu také napsat knihu - to mám za sebou a bylo to moc zlé období - život s alkoholikem je hrůza !!! Raději nevzpomínat !!!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí