29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hezký den všem
Nedávno jsem si v knihovně půjčila knížku, kterou jsem přečetla za jedno odpoledne a večer.
Napsala ji Kateřina Janouchová a pojmenovala ji "Nejbližší". Popisuje v ní svůj život s alkoholikem a narkomanem. Myslím, že ta kniha je úžasná především proto, že v ní popisuje vše přímo. Svoje omyly, tápání, hrůznost situací, lhaní sama sobě, jak to dopadá na děti atd., popisuje naprosto bez zábran.
Podle mě může kniha zaujmout nejen spoluzávislé(jak říká partnerům závislých), ale i ostatním. Popisuje jak dlouho si namlouvala, že o nic nejde, potom, že manželovo pití přejde, že za něho možná může sama, protože se měla chovat "lépe" atd. Přijde mi, že tyto situace se dají vztáhnout nejen pro život s alkoholiky.
Mějte se fajn , D.
Není tady
ještě že to není o závislosti na babinetu..
Není tady
DAROLY, dík za tip, popisuješ to výstižně , brzo půjdu taky do knihovny
Není tady
Myslím, že si z téhle knížky může "něco" odnést skoro každý ... Měj se hezky, D.
Není tady
Darolko, tak to můžu také napsat knihu - to mám za sebou a bylo to moc zlé období - život s alkoholikem je hrůza !!! Raději nevzpomínat !!!
Není tady