29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pan, nic nelustruj a vynes si koš
Není tady
Fe, já a) ty b). Normál .
Feuria napsal(a):
No, mě to právě teď jeden pán taky říkal (to bude asi nějaký nový způsob balení)
Asi tak před třemi lety, mě chlapi přestali balit na formulku, že jsem krásná a začali s formulkou, že jsem moudrá![]()
![]()
Jo, oni to ti holomci asi dělají podle věku. Já mám novinku, mně te´d říkají, že jsem famózní
Není tady
lvice napsal(a):
Fe, já a) ty b). Normál
.
Tak zase tak moudrá nejsem tomuhle jsem nerozumněla
Není tady
Nety a mě říkají, že jsem šukézní horší bude, až budou říkat, že jsem obézní
a ještě blbá
Není tady
Až tohle začnou říkat, tak už Ti to víceméně bude asi jedno, protože z nich budou vypelichaná šidítka
Šukézní ? A doprčic, to se přeci nemá říkat nahlas a ještě navíc - nejni to sprostý ???!!!!
Není tady
šukézní, to je ako pojebateľná, že?
Není tady
Dobrý doplněk na téma jak se mít ráda ,
sunny2 napsal(a):
šukézní, to je ako pojebateľná, že?
No jo spíše ojebatelná
Není tady
nieeee, to sa nemôžeš nechaaať..... lepšie byť pojebaná - pár krát ako raz ojebaná, však?
dúfam, že ma tu teraz niekto scenzuruje za vulgarizmy....
Není tady
sunny2 napsal(a):
nieeee, to sa nemôžeš nechaaať..... lepšie byť pojebaná - pár krát ako raz ojebaná, však?
![]()
![]()
![]()
dúfam, že ma tu teraz niekto scenzuruje za vulgarizmy....
Jaké scenzuruje, akorát dostaneš A je to
Není tady
Nety napsal(a):
Jo, to je jako "k pomilování" , vy šťuňata. Mluvte slušně!
nechaj mi troška radosti, toto je jediné miesto, kde sa môžem do sýtosti vynadávať.... niektorí ľudia z môjho okolia to priam neznášajú a "neželajú si to"...
Není tady
Sunny, počkej až tě zase nějaký kolík bude citovat jako Chomáčka na Sexuologické
Upravil(a) lvice (8. 12. 2006 9:28)
myslíš tie vulgarizmy, či to že sa môžem do sýtosti vynadávať len prostredníctvo internetu?
nech si cituje čo chce, ja ho potom udám.... čím chceš byť, čím chceš byť? UDAVAČ UDAVAČ...
Není tady
Záleží na tom o čem bude psát ...
písať bude určite o blbostiach, keď nevie ani uviesť zdroj a upozorniť na to ľudí, prípadne si vypýtať ich dovolenie....
Není tady
Jo, člověk se někdy nestačí divit......
Axi napsal(a):
Když vy vysíláte: "žádný muž pro mě není dost dobrý", to se pak nedivte. Jedna moje moc chytrá a moc hezká kamarádka vysílá: "miluju všechny chlapy". A všichni muži milují jí. Včetně mě, pochopitelně ;-)
Jé, čau tati! Já tě taky moc miluju
A s tím vysíláním máš absolutní pravdu - taky jsem vysílala tenhle signál (chlapi jsou debilové). No a debilové mi chodili. Pak jsem si řekla, že bude asi problém ve mně a že ty chlapi asi tak špatní nejsou a šup, přišel normální mužskej. Měj hezké vánoce a zase se někdy ukaž.
Není tady
Svata pravda Axi a spol
Kos jsem vynesla, schranku konecne zvetsila na maximum, takze lvice do toho
Není tady
Axi, a já si tvým příspěvkem uvědomila jak moc máš pravdu. Ale já si nemyslím, že všichni chlapi jsou blbci , začínám je mít čím dál víc ráda a začínám si jich vážit. Ovšem když mě včera otravoval opilý houmlesák o drobné před Priorem, myslela jsem si něco jiného
Lvice, třeba to byl ON A ty děláš osudovou chybu
Judito
Ne, jdu na to .