Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 31. 10. 2024 12:17

Kulíšek93
♥------

Darování vajíček

Zdravím ženy, byly jste darovat vajíčka? Já nad tím v poslední době uvažuji, protože ještě zatím splňuji věkový limit pro darování vajíček, ale je to už buď teď nebo nikdy :-D Přijde mi to jako taková dobrá věc, když tím můžu někomu pomoct a ta finanční kompenzace taky není k zahození. Budu ráda za vaše názory a osobní zkušenost :-)

Není tady

#2 1. 11. 2024 16:24

Zralok
♥♥-----

Re: Darování vajíček

Ahojky, já jsem do toho šla, protože švagrová měla problém otěhotnět a dost jsme to v rodině řešili a prožívali, tak tohle byl pro mě impuls k tomu někomu taky pomoct. Spousta lidí se na to dívá negativně, musíš to mít sama v sobě srovnané, aby tě neovlivňovalo. Já jsem si našla podle recenzí kliniku IVF ve Zlíně a byla to super volba. Vše mi tam ochotně vysvětlili a i když ten zákrok není něco, na co by se člověk vyloženě těšil, tak jsem se tam cítila příjemně a vůbec se nebála. A za odběr dávají až 33 000 Kč, cože je taky fajn kompenzace podle mě.

Není tady

#3 5. 11. 2024 8:01

ratketyree
♥------

Chtěla jsem pomoci, protože švagrová měla problémy s otěhotněním a hodně jsme to v rodině řešili. Abyste nebyli ovlivněni její nepříznivou pověstí, musíte ji ovládat. Po přečtení recenzí jsem jako dobrou volbu zvolila zařízení IVF ve Zlíně. basketball stars

Upravil(a) ratketyree (5. 11. 2024 8:02)

Není tady

#4 6. 11. 2024 20:27

Niky123
♥♥♥♥♥♥-

Problematiku darování vajíček zajímavě popisuje kniha Pavlíny Čikovské Kde jsem se tu vzala.

Není tady

#5 12. 11. 2024 5:22

alanhsmiate
♥------

I wanted to help because my sister-in-law had trouble getting pregnant, and we dealt with it a lot in the family. To avoid being influenced by her bad reputation, you must control her. After reading reviews, I chose the IVF facility in Zlín as a good option. basketball stars 

Monkey Mart

Upravil(a) alanhsmiate (12. 11. 2024 5:23)

Není tady

#6 28. 8. 2025 2:32

mikehalloween
♥------

This discussion about egg donation is really thought-provoking. It's interesting to hear personal experiences and the emotional aspects involved, as well as the practical considerations like financial compensation and clinic choices. The mention of the book by Pavlína Šikovská also adds a valuable perspective. For anyone looking to express themselves creatively, I've found a great tool: AI Cartoon Generator. You can create fun images quickly and easily.

Není tady

#7 28. 8. 2025 2:33

mikehalloween
♥------

This is a really interesting discussion about egg donation and the personal experiences involved. It's clear from the posts that it's a decision that requires a lot of thought. I found the book recommendation helpful, and the mentions of IVF clinics are valuable for those considering this path. Thinking about character development, I find myself inspired. Character Headcanon Generator, AI Beauty Rating, Markdown to Word, Merge JPG

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí