Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 31. 10. 2024 12:17

Kulíšek93
♥------

Darování vajíček

Zdravím ženy, byly jste darovat vajíčka? Já nad tím v poslední době uvažuji, protože ještě zatím splňuji věkový limit pro darování vajíček, ale je to už buď teď nebo nikdy :-D Přijde mi to jako taková dobrá věc, když tím můžu někomu pomoct a ta finanční kompenzace taky není k zahození. Budu ráda za vaše názory a osobní zkušenost :-)

Není tady

#2 1. 11. 2024 16:24

Zralok
♥♥-----

Re: Darování vajíček

Ahojky, já jsem do toho šla, protože švagrová měla problém otěhotnět a dost jsme to v rodině řešili a prožívali, tak tohle byl pro mě impuls k tomu někomu taky pomoct. Spousta lidí se na to dívá negativně, musíš to mít sama v sobě srovnané, aby tě neovlivňovalo. Já jsem si našla podle recenzí kliniku IVF ve Zlíně a byla to super volba. Vše mi tam ochotně vysvětlili a i když ten zákrok není něco, na co by se člověk vyloženě těšil, tak jsem se tam cítila příjemně a vůbec se nebála. A za odběr dávají až 33 000 Kč, cože je taky fajn kompenzace podle mě.

Není tady

#3 5. 11. 2024 8:01

ratketyree
♥------

Chtěla jsem pomoci, protože švagrová měla problémy s otěhotněním a hodně jsme to v rodině řešili. Abyste nebyli ovlivněni její nepříznivou pověstí, musíte ji ovládat. Po přečtení recenzí jsem jako dobrou volbu zvolila zařízení IVF ve Zlíně. basketball stars

Upravil(a) ratketyree (5. 11. 2024 8:02)

Není tady

#4 6. 11. 2024 20:27

Niky123
♥♥♥♥♥♥-

Problematiku darování vajíček zajímavě popisuje kniha Pavlíny Čikovské Kde jsem se tu vzala.

Není tady

#5 12. 11. 2024 5:22

alanhsmiate
♥------

I wanted to help because my sister-in-law had trouble getting pregnant, and we dealt with it a lot in the family. To avoid being influenced by her bad reputation, you must control her. After reading reviews, I chose the IVF facility in Zlín as a good option. basketball stars 

Monkey Mart

Upravil(a) alanhsmiate (12. 11. 2024 5:23)

Není tady

#6 5. 12. 2024 3:01

Joel Clements
♥------

If supported in the online version, consider upgrading to access features like custom characters, ad-free gameplay, or unique scenarios bitlife online

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí