6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím eny, byly jste darovat vajíčka? Já nad tím v poslední době uvauji, protoe jetě zatím splňuji věkový limit pro darování vajíček, ale je to u buď teď nebo nikdy :-D Přijde mi to jako taková dobrá věc, kdy tím můu někomu pomoct a ta finanční kompenzace taky není k zahození. Budu ráda za vae názory a osobní zkuenost :-)
Není tady
Ahojky, já jsem do toho la, protoe vagrová měla problém otěhotnět a dost jsme to v rodině řeili a proívali, tak tohle byl pro mě impuls k tomu někomu taky pomoct. Spousta lidí se na to dívá negativně, musí to mít sama v sobě srovnané, aby tě neovlivňovalo. Já jsem si nala podle recenzí kliniku IVF ve Zlíně a byla to super volba. Ve mi tam ochotně vysvětlili a i kdy ten zákrok není něco, na co by se člověk vyloeně těil, tak jsem se tam cítila příjemně a vůbec se nebála. A za odběr dávají a 33 000 Kč, coe je taky fajn kompenzace podle mě.
Není tady
Chtěla jsem pomoci, protoe vagrová měla problémy s otěhotněním a hodně jsme to v rodině řeili. Abyste nebyli ovlivněni její nepříznivou pověstí, musíte ji ovládat. Po přečtení recenzí jsem jako dobrou volbu zvolila zařízení IVF ve Zlíně. basketball stars
Upravil(a) ratketyree (5. 11. 2024 8:02)
Není tady
Problematiku darování vajíček zajímavě popisuje kniha Pavlíny Čikovské Kde jsem se tu vzala.
Není tady
I wanted to help because my sister-in-law had trouble getting pregnant, and we dealt with it a lot in the family. To avoid being influenced by her bad reputation, you must control her. After reading reviews, I chose the IVF facility in Zlín as a good option. basketball stars
Monkey Mart
Upravil(a) alanhsmiate (12. 11. 2024 5:23)
Není tady
If supported in the online version, consider upgrading to access features like custom characters, ad-free gameplay, or unique scenarios bitlife online
Není tady