Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 7. 10. 2024 23:07

beruska001
♥------

Jak se uvolnit behem sexu

Jsem kratce rozvedena. Nechci se tady rozepisovat ohledem meho manzelstvi. Problemy byly uz davno, pak prisla nevera z obou stran. manzel ale zacal prvni a ja mu to oplacela. Mame dve dcery, ty ted bydli se mnou. Ja mam ted noveho partnera a exmanzel ma taky partnerku. Ale zvlastni je, ze zatim co dcery jsou v pohode s tim, ze jejich otec ma partnerku, nemaji rady meho partnera. Tvari se, jako kdybych mela zustat sama do konce zivota.
A ted k memu problemu. Muj pritel je naprosto skvely, miluji ho. Vsechno je ve vztahu fajn. V posteli je bajecny, nemam si naco stezovat. Je mladsi, krasne staveny, svalnaty, mohutny hrudnik, pekny zadek (tak rada ho mackam), proste perfektni. Plny muzne sily, jestli mi rozumite. Je o 1000 % lepsi nez muj ex. Hrozne se mi libi, pritahuje me. Jenze behem sexu, kdyz uz se pomalu blizim k orgasmu, se mi casto stava, ze si najednou vzpomenu na me dcery. A tehdy ze mne opadne vsechno vzruseni. A pritel se muze snazit, jak jen chce. Musim myslet na to, ze ho nemaji rady a odmitaji ho akceptovat jako meho partnera. Mam dokonce pocit, ze behem sexu sedi vedle nas a koukaji na nas. Tehdy muze pritel delat vsechno na svete, muze se snazit se vsech sil, chut na sex je pryc, dosahnout vyvrcholeni je nemozne. Nejhorsi je, kdyz jsem s pritelem v loznici a dcery jsou doma. Maji svoje pokoje v jine casti domu, ale ja stejne musim myslet na to, ze nas mozna prekvapi nebo ze nas poslouchaji za dvermi. Taky kdyz jsme trochu hlucnejsi, hned musim myslet na to, ze nas mozna slysi a pak jsem nervozni. Sve dcery miluju, udelala bych pro ne vse, ale sveho partnera se nevzdam.
Poradte mi, jak se mam uvolnit behem sexu.

Není tady

#2 8. 10. 2024 15:23

kubeveru2015
♥------
Místo: Praha
Web

Re: Jak se uvolnit behem sexu

Je důležité si vytvořit klidné prostředí a najít způsob, jak si mentálně oddělit čas s partnerem od starostí s dcerami. Zkuste si stanovit hranice, například čas, kdy jsou dcery mimo domov, abyste se cítila pohodlněji. Meditace, dechová cvičení nebo rozhovor s partnerem o vašich pocitech mohou také pomoci snížit stres a zlepšit uvolnění během intimních chvil.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí