18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Aaaaa Tak je to tady budu se vdávat! Po dlouhých 10 letech mám jistotu, e je to na celý ivot, a teď začínám plánovat svatbu. Momentálně hledám svatební salon, kde nám nejen pomohou s výběrem svatebních atů a obleku, ale kde se nám budou věnovat a zajistí, abychom se cítili pohodlně a krásně. Máte nějaké tipy na solidní svatební salony, kde mají skvělý přístup a iroký výběr? Budu moc vděčná za vae doporučení. Díky! 🌸👰🤵
Není tady
Ahoj holky, kdy se tady řeí téma okolo svatby, tak se dovolím připojit s dotazem na svatební účes. Já bych si moc přála mít na svatbě dlouhé vlasy, jemně navlněné, prostě chci být taková víla :-) Bohuel moje vlasy nejsou stejného názoru :-D nemám je ani moc husté, ani moc dlouhé. Take můj dotaz se týká clip in vlasů na svatební účes, co na to říkáte? Já jsem nikdy clip iny neměla, ani nijak jinak prodlouené vlasy, take jednak bych musela najít kadeřnici, která s tím umí pracovat a taky si nejsem úplně jistá, jestli do toho jít takhle poprvé na takovou událost, jako je svatba, kdy fakt chci, aby bylo ve dokonalé. Hlavně mám asi obavu, aby nebylo poznat, e vlasy nejsou moje a aby mi příčesky nespadly.
Není tady
@Lizzie Čauky, nevím, jak dlouho má do svatby a kolik času má jetě na řeení toho účesu, jestli má jetě čas clip iny zkouet a zvyknou si na ně, a se v tom účesu pak na svatbě cítí sebejistě. Taky ty clip iny jsou celkem investice, tak by to chtělo zváit, jestli je vyuije i na dalí noení nebo to fakt chce jen na ten jeden den, to by asi bylo lepí vyuít slueb kadeřnice, která ti clip iny půjčí, a je nemusí kupovat kvůli jednomu dni. Já clip iny pouívám i na běné noení, né kadý den, ale celkem často a měla jsem je i na svatbě, ale tak to byla jasná věc, protoe jsem s nimi uměla pracovat a měla s tím zkuenost. Pokud bude kupovat, tak můu doporučit od clipinhair, ty jsou fakt kvalitní. Jo a určitě koupit z pravých lidských vlasů. A tak obecně je to za mě fajn si takhle vytunit účes, mně by nikdy nenarostly dlouhé a husté vlasy podle mých představ, tak je fajn, e si k nim můu takhle dopomoct.
Není tady
Já jsem měla k ruce tento diář https://www.tyano.cz/produkt/originalni … o-nevestu. Je dokonalý, navrený opravdu lidmi, co se svatbám věnují. Teda jako myslím, protoe ten diář myslí na ve... I na odpočinek v plánování Krásně tě provede a na nic nezapomene. Jsou tam i super tipy
Není tady