29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všichni, začal nám nový školní rok a s ním i spousta nových kroužků pro děti. Potřebuji si pořídit nový diář, kam si všechno zapíšu, ale ráda bych, aby nebyl jen do prosince – ideálně nějaký, který začíná teď v září a pokryje delší období, třeba na 18 měsíců. Máte prosím tipy, kde něco takového sehnat? Díky moc za pomoc!
Není tady
Ahoj, já mám podobný problém Taky hledám 18měsíční diář, protože se mi líbí, že mám díky němu všechno na jednom místě. Zkoušela jsem už několik eshopů a nejvíc se asi mi líbí nabídka notique
Mají teda neskutečné diáře, to mě zaujalo hned
Máte s tímto shopem někdo zkušenost?
Není tady
Ahoj, no... Zkus vybrat takový, který má dostatek prostoru na zápisky a případně i sekce na rozvrh. A jinak ano, s tímto shopem zkušenost mám Nabízejí různé typy diářů, které jsou skvělé na školní a pracovní poznámky. Měla jsem od nich diář a byla jsem moc spokojená s tím, jak je praktický a přehledný – ideální pro rozvrh i další poznámky 📚✨
Není tady
Zkus se podívat na diáře z eshopu Notique, mají nabídku 18měsíčních diářů, které jsou praktické a přehledné. Ideální pro plánování kroužků a rodinných aktivit. Mnoho lidí si je chválí!
Není tady