Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 26. 8. 2024 14:47

Teri17
♥------

Udělala jsem něco špatně?

Ahoj, docela se mi líbí spolužák, který se mnou chodil do vedlejší třídy.
Často byl se svým kamarádem, a jako holce se mi nechtělo chodit takhle mezi dva kluky nebo se spolužačkou či partou. Na těch školních výletech se na něho hrozně lepila jedna blondýna z jeho třídy. Měli jsme ale společnou hodinu konverzace němčiny. Museli jsme i spolu se bavit německy, když jsme se střídali ve dvojicích, tudíž mě zná od pohledu, i jsem mu něco říkala v němčině při té hodině. Máme se na messengeru. Jednou mu učitelka řekla, aby mi napsal, že zítra odpadá němčina. Tak mi napsal jednou větou: Ahoj, všem němčinářům odpadá němčina. Já jsem napsala Ahoj, moc ti děkuji za zprávu. Na to mi zase napsal, že rádo se stalo. Tím ale konverzace skončila.
Nevím prostě z pozice holky mu jentak napsat: Ahoj, nechceš jít do kina trochu trapné. Co mi říkala mamka, tak prostě je ti kluci někdy v 80. létech naháněli, zvali ven a prostě se snažili…
Nebo mu v létě napsat, že jestli nehraje někdo stolní tenis, že bych si šla ráda zahrát…zase když ale se nesnáží o žádný kontakt se mnou? Přijde mi to takové trapné.
Po hrozně dlouhé době, co jsme odešli z gymplu, jsem se mu ozvala, viděla jsem, že kliká na jednu fb akci. Tak jsem mu napsala: Ahoj, nejde někdo na tuhle akci?. A on: Ahoj, nevím o nikom, kdo by tam šel.

Nemá a neměl zájem? Udělala jsem něco špatně?

Není tady

#2 26. 8. 2024 18:24

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Re: Udělala jsem něco špatně?

Teri, upřímně nevím, co si mám myslet... toto je už několikátý příspěvek na téma "má zájem?". Přesně na toto ses ptala už začátkem roku, padlo pár odpovědí.... téma je tu znovu. Nezkusila jsi nic? Nepohlo se to nijak? Pak opravdu asi zájem nemá - to už se psalo myslím v tom prvním příspěvku. Nic zájmu nenasvědčuje. A znovu tento dotaz, přestože před pár dny jsi psala, že máš nějakého nového přítele a i na něj se ptáš.... nemyslím ve špatném, jen se v tom ztrácím :-) Osobně bych se na spolužáka vyprdla a už ho neřešila. Anebo pokud stále doufáš, tak už to ale rozsekni - buď mu napiš nebo na něj zapomeň. Ale x měsíců stále stejné téma a nic se nepohlo, škoda času.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#3 28. 8. 2024 17:07

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Udělala jsem něco špatně?

Teri, potácíš se pořád v nějaké nejistotě... stolt
Jinak úplně souhlasím s Lennnou.

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí