Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 26. 8. 2024 12:38

alice26
♥------

Sportovní šerm

Ahoj všem,smile

uvažuji, jaký sport by byl nejlepší pro moje dítě, a momentálně mě velmi zaujala možnost sportovního šermu. Tento sport se mi zdá jako zajímavá volba, protože kombinuje fyzickou aktivitu s rozvojem taktiky a koncentrace.

Při hledání informací jsem narazil na blog https://www.5mfencing.com/video-navody/, který nabízí spoustu užitečných videí a návodů ohledně vybavení pro šerm. V prvním videu je přehled základního vybavení, což mi pomohlo lépe pochopit, co všechno bude potřeba.

Chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti: Jaké máte názory na sportovní šerm jako volbu pro začátečníky? Je to dobrý sport pro děti, nebo byste doporučili něco jiného? Jaké aspekty bych měla zvážit, než se rozhodneme? Budu vděčná za jakékoli rady a doporučení! Děkuji!hjarta

Není tady

#2 28. 8. 2024 6:12

Liminie374
♥------

Re: Sportovní šerm

Hi there! Fencing sounds like an excellent choice—it's great for building both physical and mental skills. As you explore different activities for your child, have you heard about Papa’s Pizzeria? It's a fun game that can help kids develop quick thinking and multitasking skills in a playful way. Plus, it’s a nice break between their fencing practice! 😊 As for fencing, it’s fantastic for focus and discipline. Just ensure proper safety gear and a good coach to guide them. Best of luck with your decision!

Není tady

#3 2. 9. 2024 10:58

zapalka9
♥------
Web

Sportovní šerm je skvělá volba pro děti, protože nejenže podporuje fyzickou kondici, ale také rozvíjí koncentraci, taktiku a rychlé rozhodování. Pro začátečníky, zejména pro děti, může být šerm skvělým způsobem, jak se učit disciplíně a respektu k soupeři. Důležité je zvážit, zda vaše dítě má zájem o tento druh sportu a zda bude mít k dispozici kvalitní trenéry a vybavení. Pokud jde o výbavu, určitě je dobré se podívat na videonávody, které jste zmínili na blogu, a máte jasnou představu o tom, co bude potřeba. Přeji vám hodně štěstí při rozhodování!

Není tady

#4 20. 9. 2024 12:03

martina023
♥------
Místo: Praha
Web

Šerm je výborný pro děti—posiluje kondici, soustředění a taktiku. Zájem dítěte je však klíčový.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí