18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím, snaím se v poslední době něco zhubnout a tak celkově víc řeit, co jím, nejen z toho hlediska hubnutí, ale taky s ohledem na zdraví. Odjakiva ale bojuji se závislostí na sladkém. Prostě kadý den, třeba po obědě, potřebuju alespoň nějaký malý "zákusek". Řeím to hlavně tak, e místo sladkostí si dám třeba ovoce, ale poohlíím se po nějakých alternativách, protoe občas si člověk prostě potřebuje dát něco sladkého, ale nechci sáhnout třeba po čokoládě. Co takhle mlsáte, aby vám to nerozhodilo ten zdravý jídelníček?
Není tady
Já kupuju "zdravý" mlsky a různé zdravé potraviny, ze kterých vařím, včetně koření, na alpiku. Je to takovej bio obchůdek a dají se tam najít supr věci. Z těch sladkostí mám nejradi kokosové chipsy, ovocný lava (to je taková ovocná dřeň bez přidaného cukru čistě jenom z ovoce) nebo taky miluju araídové máslo - to je ale teda hodně kalorický, take to bohuel člověk musí jen tak po trokách. Jak to píu, tak jsem hned dostala chu :-D
Není tady
Holky, já si kupuju dobroty od ketodiet. Mám nízkosacharidový stravovací reim a tam moc moností na mlsání není (kromě bobulovitého ovoce), take si od nich kupuju třeba oplatky, krémy, tyčky nebo oříky v čokoládě. Uspokojím svou chu na sladký a nenaruí mi to můj reim :-)
Není tady
Zdravím, je skvělé, e se snaíte zlepit své stravovací návyky a zároveň hledáte zdravějí alternativy ke sladkostem. Závislost na sladkém je běná, ale dá se zvládnout. Ovoce je určitě dobrá volba, ale pokud hledáte dalí monosti, můete zkusit například ořechy obalené v hořké čokoládě s vysokým podílem kakaa, co je méně sladká, ale stále chutná varianta. Dalí moností jsou proteinové tyčinky nebo domácí zdravé dezerty, jako jsou například ovesné suenky slazené medem nebo datlemi. Tyto alternativy uspokojí chu na sladké, ani by naruily vá zdravý jídelníček.
Není tady
Google Chrome's Dino Game is a hidden gem that appears when your internet goes out. Guide the T-Rex through a pixelated desert, avoiding cacti and pterodactyls in this simple, but surprisingly addictive endless runner.
Není tady