Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 24. 8. 2024 20:02

Kulíšek93
♥------

Zdravé mlsání

Zdravím, snažím se v poslední době něco zhubnout a tak celkově víc řešit, co jím, nejen z toho hlediska hubnutí, ale taky s ohledem na zdraví. Odjakživa ale bojuji se závislostí na sladkém. Prostě každý den, třeba po obědě, potřebuju alespoň nějaký malý "zákusek". Řeším to hlavně tak, že místo sladkostí si dám třeba ovoce, ale poohlížím se po nějakých alternativách, protože občas si člověk prostě potřebuje dát něco sladkého, ale nechci sáhnout třeba po čokoládě. Co takhle mlsáte, aby vám to nerozhodilo ten zdravý jídelníček?

Není tady

#2 26. 8. 2024 0:13

Zralok
♥♥-----

Re: Zdravé mlsání

Já kupuju "zdravý" mlsky a různé zdravé potraviny, ze kterých vařím, včetně koření, na alpiku. Je to takovej bio obchůdek a dají se tam najít supr věci. Z těch sladkostí mám nejradši kokosové chipsy, ovocný lavaš (to je taková ovocná dřeň bez přidaného cukru čistě jenom z ovoce) nebo taky miluju arašídové máslo - to je ale teda hodně kalorický, takže to bohužel člověk musí jen tak po troškách. Jak to píšu, tak jsem hned dostala chu :-D

Není tady

#3 28. 8. 2024 22:44

Sonuli
♥♥-----

Holky, já si kupuju dobroty od ketodiet. Mám nízkosacharidový stravovací režim a tam moc možností na mlsání není (kromě bobulovitého ovoce), takže si od nich kupuju třeba oplatky, krémy, tyčky nebo oříšky v čokoládě. Uspokojím svou chu na sladký a nenaruší mi to můj režim :-)

Není tady

#4 31. 8. 2024 8:14

pazitka20
♥------
Web

Zdravím, je skvělé, že se snažíte zlepšit své stravovací návyky a zároveň hledáte zdravější alternativy ke sladkostem. Závislost na sladkém je běžná, ale dá se zvládnout. Ovoce je určitě dobrá volba, ale pokud hledáte další možnosti, můžete zkusit například ořechy obalené v hořké čokoládě s vysokým podílem kakaa, což je méně sladká, ale stále chutná varianta. Další možností jsou proteinové tyčinky nebo domácí zdravé dezerty, jako jsou například ovesné sušenky slazené medem nebo datlemi. Tyto alternativy uspokojí chu na sladké, aniž by narušily vᚠzdravý jídelníček.

Není tady

#5 12. 10. 2024 8:57

bekean
♥------

Google Chrome's Dino Game is a hidden gem that appears when your internet goes out. Guide the T-Rex through a pixelated desert, avoiding cacti and pterodactyls in this simple, but surprisingly addictive endless runner.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí