29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nevím, jestli jsem to napsal do správné poradny, ale chtěl bych se zeptat. Vedle nosu se mi udělal uhřík, když jsem se ho pokoušel vymačkávat, tak jsem trochu hnisu vymačknul ale pořád cítím, když na uhřík šáhnu tak že tam ještě hnis asi je. Mám takový dotaz, co s tím, bojím se, aby se mi to nepodebralo a neudělal se příště na stejném místě.
Není tady
Tvoje problémy bych chtěla mít. Vlastnit jeden uhřík je vyloženě obrovská pohroma. Vydesinfikuj to. Víc s tím stejnak neuděláš.
Není tady
Ponožko, proč jsi taková? Třeba jiné problémy Alk nemá.....ale tento problém se mu může zdát velký......proč mu neporadíš třeba brát Pangamin, čistit plet stahující vodou, která se zakoupí v drogerii ? Alk, záleží, kolik je ti let, jakou máš hladinu hormonů...je tam více možností, proč se to dělá.....kdyby to bylo tak jednoduché, měli by všichni pěknou, čistou plet., já tě chápu, také mám problémovou plet a vadí mi, když mám někde na obličeji bolák ano, dezinfekce je dobrá..., udělej si pealing, pletovou masku /i muži si dělají/ . Ponožka, nemá asi problémy s pletí, ale sama ze sebou, měla by na sobě pracovat.........
Není tady
Aneri, spíš mi jeho dotaz přišel jako vtip.
Není tady
já si můžu na xicht patlat co chci, stravovat se zdravějc než zdravě a cpát se béčkem. stejně mi nic nepomhlo. nejvíc mi pomáhá, když se nesleduju v zrcadle, nevymačkávam a necham akné napokoji...
Není tady