18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky, mám na vás dotaz ohledně trojkulmy. Chtěla bych si pořídit nějakou kvalitní, která mi vytvoří krásné a dlouhotrvající vlny. Máte nějaké tipy na nejlepí značky nebo konkrétní modely? Jaké jsou vae zkuenosti s trojkulmami? Drí vlny opravdu celý den? A je trojkulma snadno ovladatelná? Budu moc ráda za vechny rady a doporučení!
Není tady
Za mě bych zvolila nějakou známou značku, koukni na recenze na klasických velkých webech a pak se podívej zda nenajde jinde levněji. Já mám nějakou starí rowentu a je v pohodě, slouí u pár let, ale i s jinou známějí značkou určitě nelápne vedle.
Co se týká samotných vln, tak drí větinu dne, teď na podzim spí méně, ale je to dost individuální.
Není tady