Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 26. 7. 2024 19:34

Sonuli
♥♥-----

Krásné vlny

Ahojky, mám na vás dotaz ohledně trojkulmy. Chtěla bych si pořídit nějakou kvalitní, která mi vytvoří krásné a dlouhotrvající vlny. Máte nějaké tipy na nejlepší značky nebo konkrétní modely? Jaké jsou vaše zkušenosti s trojkulmami? Drží vlny opravdu celý den? A je trojkulma snadno ovladatelná? Budu moc ráda za všechny rady a doporučení!

Není tady

#2 6. 8. 2024 10:54

Flow
♥------
Web

Re: Krásné vlny

Na značce moc nezáleží. Všechny dělají v podstatě totéž. Trojkulmy jsou snadné na použití. A to jak dlouho vlny vydrží záleží na mnoho faktorech, jako jsou přípravky na vlasy, počasí, vlhkost vzduchu.

Není tady

#3 11. 10. 2024 11:27

Lena009
♥------
Web

Re: Krásné vlny

Za mě bych zvolila nějakou známou značku, koukni na recenze na klasických velkých webech a pak se podívej zda nenajdeš jinde levněji. Já mám nějakou starší rowentu a je v pohodě, slouží už pár let, ale i s jinou známější značkou určitě nešlápneš vedle.
Co se týká samotných vln, tak drží většinu dne, teď na podzim spíš méně, ale je to dost individuální.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí