29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, tak už i mě dohnalo šílenství kolem kolagenu a rozhodla jsem se taky nějaký vyzkoušet. Na trhu je toho ale tolik, že moc nevím, který vybrat. Není to pro mě úplně levná záležitost, protože ho chci vyzkoušet brát dlouhodobě, abych viděla nějaký efekt, tak nechci šlápnout vedle. Doporučíte mi prosím nějaké značky, které máte osvědčené a jste s nimi spokojené? Mám problém s kolenem, jsem po operaci, takže bych byla ráda, kdyby mi kolagen pomohl i po této stránce, ale taky na tu krásu :-) jako prevence proti vráskám a abych měla hezčí pleť.
Není tady
Já momentálně kolagen neberu, ale taky jsem to zkoušela a upřímně jsem na té pleti nezaznamenala žádný viditelný rozdíl. Ale na vrásky můžu doporučit kosmetiku iuvenio. Hlavně je potřeba používat každý den, i když nesvítí sluníčko krém s SPFkem, ten mám od nich rovnou 50tku a pak pravidelně používám sérum NANO a oční sérum CROSSLINKED. Pleť mám pěkně vypnutou, hydratovanou a rozzářenou. Navíc je to česká značka a vhodná o pro citlivou pleť, protože neobsahuje žádné složky, které by mohly pleť podráždit.
Není tady
Já beru kolagen od kolagendrink.cz. Vybrala jsem si ho hlavně kvůli super složení a taky tomu, že je bez příchuti, protože nemám ráda ty umělé chutě. Dávám si ho do jogurtu nebo přidám do smoothie a nemusím ho pít takhle úplně zvlášť.
Není tady
Dále tělu doplňuji kolagen od kolagendrink.cz, abych zabránil stárnutí pokožky a měl krásnější, pružnější pokožku.
Není tady
Kotkope napsal(a):
Ahoj, tak už i mě dohnalo šílenství kolem kolagenu a rozhodla jsem se taky nějaký vyzkoušet. Na trhu je toho ale tolik, že moc nevím, který vybrat. Není to pro mě úplně levná záležitost, protože ho chci vyzkoušet brát dlouhodobě, abych viděla nějaký efekt, tak nechci šlápnout vedle. Doporučíte mi prosím nějaké značky, Incredibox Colorbox Mustard které máte osvědčené a jste s nimi spokojené? Mám problém s kolenem, jsem po operaci, takže bych byla ráda, kdyby mi kolagen pomohl i po této stránce, ale taky na tu krásu :-) jako prevence proti vráskám a abych měla hezčí pleť.
Doporučuji Garden of Life Grass-Fed Collagen Beauty. Tento ochucený kolagenový prášek je navržen tak, aby podporoval pružnost a hydrataci pokožky a přispívá k zářivé pleti.
Není tady