Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 23. 6. 2024 23:15

Zralok
♥♥-----

Lupy

Holky, prosím o radu. Poslední dobou bojuju s lupy. Je to hodně, fakt hodně nepříjemné. Kolikrát i trapné... A tak jsem se chtěla zeptat... Jaký šampon proti lupům je podle vás nejúčinnější?

Není tady

#2 24. 6. 2024 23:00

Sonuli
♥♥-----

Re: Lupy

Zdravím, já jsem taky měla hodně velké problémy s pokožkou hlavy, lupy a sem tam už i nějaké menší ložisko seborey. Vyzkoušela jsem všechno možné, od konopných šampónů až po návštěvu na kožním. Tam mi řekli, že za všechno může to, že mám moc vlasů a mám je moc dlouhé a proto se mi hodně potí hlava a mám kvůli tomu takové problémy a že dokud se neostříhám, tak mi ty problémy nikdy nezmizí :-D Ostříhání jsem striktně odmítla a paní doktorka mi dala vzoreček tohohle šamponu od Vichy https://www.notino.cz/vichy/dercos-anti … ti-lupum/. Po pár použitích jsem měla po problémech. Sice ho teď musím používat už asi napořád, protože jakmile si vlasy umyju nějakým jiným, tak se lupy hned znovu objeví, ale mít zdravou pokožku hlavy mi za to stojí a na tento šampon nedám dopustit.

Není tady

#3 14. 11. 2024 10:16

desquamate
♥------

Re: Lupy

Ahoj Sonuli, díky za tip! Já jsem měla podobný problém s lupy, taky jsem vyzkoušela spoustu různých šamponů, ale nic mi pořádně nepomohlo. Nakonec jsem se rozhodla zkusit šampon od Head & Shoulders na citlivou pokožku a musím říct, že jsem byla příjemně překvapená. Po pár týdnech používání mám pokožku hlavy mnohem klidnější a bez svědění. Neříkám, že je to univerzální řešení pro všechny, ale pro mě to opravdu fungovalo. A ještě mi přijde, že mám vlasy po něm i hezčí, takové jemnější a zdravější. Takže doporučuji vyzkoušet, jestli by ti taky sedl. smile

Zdraví dětí je to escape road nejcennější, co máme.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí