6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj vem, měla bych dotaz na IVFko. S manelem jsme se dozvěděli, e musíme na vyetření a já se fakt bojím, co se dozvíme. Jak jste se s tím smířily vy? Podle čeho jste vybíraly kliniku, kam zajít? Děkuji moc.
Není tady
Ahojky chápu tvé obavy, je to opravdu náročná situace Prola jsem si jí, take vím... My jsme si také proli vyetřeními a nejistotou. Důleité je si uvědomit, e to, co zjistíte, vám můe pomoci najít tu nejlepí cestu k otěhotnění Tak to musíte brát Kliniku jsme vybírali podle několika kritérií: doporučení od známých, recenze na internetu a také podle toho, jaký jsme měli pocit z úvodní konzultace. Bylo pro nás důleité, aby nám lékaři i personál byli sympatičtí a abychom cítili, e nám opravdu chtějí pomoci. Drím palce!
Není tady
Ahoj, můu se zeptat, na které klinice jste byli? A za jak dlouho se ti podařilo otěhotnět?
Není tady
Ahoj, já jsem podstoupila umělé oplodnění na klinice IVF ve Zlíně. Podařilo se mi otěhotnět na druhý pokus, co si myslím, e je super, ale byla tam i kamarádka a té se zadařilo hned napoprvé :-) I kdy to ale nejde hned, tak se člověk nesmí vzdávat a musí se snait myslet pozitivně. Vím, jak je to těké, ale je to i pro ten úspěch hrozně důleité. Na této klinice ale mají tak lidský přístup a o pacienty se starají i po té psychické stránce. A odborníci, jako lékaři, tam jsou světoví.
Není tady
Zralok napsal(a):
Ahoj vem, měla bych dotaz na IVFko. S manelem jsme se dozvěděli, e musíme na vyetření a já se fakt bojím, co se dozvíme. Jak jste se s tím smířily vy? Podle čeho jste vybíraly kliniku, kam zajít? Děkuji moc. snow rider
Chápu, e strach z neznáma a vyetření spojených s IVF můe být náročný. Já sama jsem si tím také prola a vím, jak je těké přijmout, e tato cesta je nutná. Co mi pomohlo, bylo si o celém procesu zjistit co nejvíc informací a mluvit s lidmi, kteří si tím proli vědomí, e v tom nejsme sami, je obrovská úleva. Ohledně kliniky jsme se rozhodovali na základě doporučení od známých, recenzí na internetu a hlavně přístupu personálu během první konzultace. Bylo pro nás důleité, abychom se cítili v bezpečí a měli důvěru v lékaře. Drím vám moc palce, určitě to zvládnete!
Není tady