6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím vechny,
Zajímá mě, jak dobře ChatGPT zvládá zpracování a porozumění různým jazykům a kulturám. Jako nástroj, který byl trénován s daty z celého světa, se ptám, zda má ChatGPT nějaká omezení, pokud jde o pochopení a interakci s uivateli z různorodého jazykového a kulturního prostředí.
1. Kolik jazyků ChatGPT podporuje a je schopen rozumět místním jazykovým variantám?
2. Byl ChatGPT trénován tak, aby rozpoznával a respektoval kulturní rozdíly?
3. Jaké výzvy ChatGPT čelí při interakcích s jazykem nebo kulturou, pro které nebyl důkladně trénován?
Těím se na vae názory a zkuenosti týkající se této problematiky. Velmi děkuji!
Není tady
ChatGPT má jednu velkou chybu, neumí napsat "NEVÍM" a tak radi plácá hlouposti. Za mě v tomto ohledu dobrá hračka, nebo výpomoc, ale určitě ne spolehlivý nástroj. Vdy se musí ve ověřovat/upravovat. V četině neumí měnit průběně názvosloví. V souvislém textu pouívá stále jedno a to samé. Pro představu: ranní - časné, brzké, za kuropění, po probuzení.. a on si pořád bude opakovat ranní, ranní, ranní, ranní.. to nebaví pak nikoho
Není tady
If you want Chatgpt to understand more broadly, you should use ChatGPT 4 or Chatgpt 4-o. Those chatgpts have a new data system, it's quite similar, you should try it.
Není tady
Palomita napsal(a):
ChatGPT má jednu velkou chybu, neumí napsat "NEVÍM" a tak radi plácá hlouposti. Za mě v tomto ohledu dobrá hračka, nebo výpomoc, ale určitě ne spolehlivý nástroj. Vdy se musí ve ověřovat/upravovat. V četině neumí měnit průběně názvosloví. V souvislém textu pouívá stále jedno a to samé. Pro představu: ranní - časné, brzké, za kuropění, po probuzení.. a on si pořád bude opakovat ranní, ranní, ranní, ranní.. to nebaví pak nikoho
chatgpt 4 vylepuje, e protoe nyní jsou data otevřená, lze informace shromaďovat více a rychleji.
Není tady
BBW sex dolls also have no emotional or financial needs, making them simpler and more humane.
Není tady