|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Zdravim pratele, dlouho jsem na foru nebyl, nejsem aktivnim ctenarem, ani prispevatelem ve foru, ale v minulosti jsem dost dikutoval. Rad bych vyrazil na tury s nekym, kluk, holka, je to fuk. Samotneho me to sice bavi, ale precejen je lepsi kdyz se kraci ve dvojici. Bohuzel moje pritelkyne neni uplne tip na tury a moji kamaradi se kterymi jsem v minulosti slapal jsou taky nekde v trapu, bud se ozenili, nebo se vykaslali na zivot v Cesku a jsou nekde mimo republiku. Je mi 55, relativne vitalni, nic uz nehrotim, jen proste hledam partaka/partacku. Kdyztak mi napiste do SZ, forum moc nesleduji, S diky Morpheus
Není tady
Ahoj Morpheusi, dřív jsme chodili na tůry parta kamarádů, ale jak šel čas, každý si začal žít svoje a člověk najednou zůstane sám. A přitom je škoda sedět doma, když tu máme tak krásnou přírodu, místo abychom jen hráli něco jako geometry dash lite na mobilu. Taky už nehrotím žádné výkony, spíš si užít cestu, popovídat, dát si někde kafe nebo pivo. Takže jestli budeš mít chuť a nebude ti vadit ženská společnost (je mi 50), klidně se ozvi. Přeju ti, ať se ti parťák nebo parťačka brzy najde!
Není tady