|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
a ktory preferujes? damsky alebo pansky?
ale zase si neviem predstavit, ze by nieco taketo "spachali" manzelia po 20 rokoch vztahu... to by sa na nich asi naozaj velmi divno pozerali "spolukupujuci" a musela by ich umravnit nejaka "zlozka"...
Není tady

sunny, to je jedno jakej, ale asi pánský, asi bych se na dámském cítil divně 
Vidět to být zase nemusí, když budou tešně u sebe 
Není tady

sunny, a ty preferuješ jaké záchodky? 
Není tady
hlavne aby boli verejne, Kalik.... 
Není tady

No, ale nesmíš u toho být moc hlučná, to by tě pak vyhodili 
Není tady
do certa, tak potom asi radsej samotu, lebo ja som veeelmi hlucnaaa. ja to maaam tak rada...
(na vyske sa nam smiali, teda partnerovi, ze co so mnou robil, ked ma bolo pocut z tretieho poschodia na sieste - SLEPA ZAAAAVIST
)
Není tady

jj, taky mám rád hlučné baby
Pak může chlap machrovat před kámošema, jak se to partnerce líbí 
Není tady
No nevim. Radit tu "sáhnout rukou do kalhot a políbit" není asi to pravý ořechový. Po 20 letech manželství je to prostě jiné. A myslím, že by to spíš pána rozesmálo nebo by si klepal na čelo. Tohle možná funguje u nových párů nebo takových vyjímek, co prostě můžou pořád a pořád a je jedno, zda jsou spolu rok nebo 20 let. Ale to asi není případ Honey.
( Mě tohle přesně vzrušuje taky, ale dovedu si to představit jen s někým cizím. To je rajcovní. Kdyby mi tohle udělal můj přítel, nevím, co by se stalo, asi by záleželo hodně na momentální situaci, ale obávám se, že by mě to nevzrušilo. Bylo by mi to zprvu dost divný a myslela bych si, že se zbláznil.
)
Není tady

A co by si tedy doporučila dvojici po 20ti letech? Jestli nezabere tohle, tak pak už snad nic 
Není tady
...jenže pak jsou taky mladí muži, kteří po akci navrhovaný Kalikem tu ženskou sprdnou jak malý dítě a uraženě odkráčej věnovat se nějaký ušlechtilejší činnosti, třeba četbě, nebo sledování filmu... A co pak...?! A to nemluvim o padesátníkovi, kterej by na to snad měl právo, ale o svý drahý polovičce, s věkem lehce nad dvacet... 
Není tady

Terez, já jsem tím chtěl říci, že jestli nezabere dráždění (jedno jakého druhu), tak pak ten dotyčný asi není na sex a těžko se s tím něco dodatečně udělá.
Není tady
Kalik, to je teda vyhliadka do buducnosti, co? 
Není tady

sunny, to teda jo 
Není tady
Tak si rychlo podme uzivat, pokial sme mladi, aby sme mali v starobe na co spominat...
Není tady
Když jste mladí tak si užívejte.Neříkám ,že jsem stařík(bude mi 40 let za pár :p)))) a cítím se mladá aspoň myšlením.Ale vemte si ,že jsem v nej...létech a mám o 7 let steršího partnera a on moc nemusí.A když mě vyjde vstříc,nevím jestli má strach abych si nenašla někoho vedle,nebo se zapře a snaží se mě z "lásky "uspokojit.a snažíte se s tím vyrovnat a nejde to.Asi je to po 20-ti letech stejný,ale věty typu"znáš to"mě neuklidní.Znám páry,který si padly do noty,ale moc jich není......nejsem pesimista.
Není tady
Sunny2
máš plnou složku
musíš ty milostný romány od Kalíka smazat :-)))
Není tady
Zkusím navázat na první a pak asi Tvůj čtvrtý příspěvek. ...SEBEVÉDOMÍ...podle mne je hlava to místo kde vzniká funkčnost chlapa/samozřejmě kromě určitých fyzických problémů- srdce, kardio problémy .../ a i po těch 20 letech, pokud to vůbec jde,je nutno odtud začínat.Pokud jste spolu delší dobu zkusil bych po delší odmlce nějaký příjemný výlet, večeře, zajít na bowling - prostě změnit zaběhnuté schema života včetně dostatku volného času a za druhé to sebevědomí. Každému chlapovi dělá dobře lichotka, a to jak lichotka týkající se sexu, tak lichotka ohledně jeho práce, koníčků atd. No a ty lichotky jsou zadarmo, takže nešetřil a nešetřit.Přiznám se, že v této situaci je každá rada drahá a i já se potýkal s obdobným problémem, ale naopak, ale snažil jsem se prostě někde začít a konstruktivně Ti poradit.
Není tady
KALIK napsal(a):
A co by si tedy doporučila dvojici po 20ti letech? Jestli nezabere tohle, tak pak už snad nic
Nabídnout mu trojku, když už mu jedna ženská zevšedněla..
Není tady
a ty jsi to udělala ???
Není tady

To by asi ten stařík dostal infarkt. Krásná to smrt 
Není tady
vašek napsal(a):
a ty jsi to udělala ???
Nenabídla, souhlasila, nezevšedněla, jestli myslíš tohle...
Není tady