|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj,
dlouho jsem tu nebyla, ani nevím, jestli jsem se tenkrát registrovala. Tak mi odpusťe.
Pomozte! Lezu po stěně touhou, a manžel nic! Žijeme jako bratr se se sestrou, nebo jako důchodci... Mám ho opít? Nebo co mám dělat?
Kolik vám je ? Nemůžeš ho nějak vzrušit ... běhat v prádle po bytě atd.... ? Nemáte nějaké problémy ???
Není tady
46, problémek bytu byl...

tak sem s ním.
Není tady
Ten problémek se může dotýkat jeho sebevědomí, ale může to být složitější. Rozhodně je jinak pozorný

Hali, jednak se, prosím, zaregistruj, a druhak nám řekni trochu víc, z toho Tvého popisu nejde celkem nic vyčíst... Hm?? 

Není tady

Hali napsal(a):
Ahoj,
dlouho jsem tu nebyla, ani nevím, jestli jsem se tenkrát registrovala. Tak mi odpusťe.
Pomozte! Lezu po stěně touhou, a manžel nic! Žijeme jako bratr se se sestrou, nebo jako důchodci... Mám ho opít? Nebo co mám dělat?
Vyprdni se na stěnu a zkus lézt touhou po něm - přece Tě neshodí 
Není tady
Jenže se taky stane,že lezeš touhou místo po stěně po něm a on tě shodí....a to potom hodně bolí
(((((
Na druhou stranu - sedávej panenko v koutě...a zůstaneš tam. Já jsem pro to zkusit lézt po něm!
(ale s mírou...nebo s Mírou...nebo vlastně po Mírovi....? Teda né že bych chtěla navádět k nějakému Mírovi, ale když .....kde nic není, ani smrt nebere....)
Není tady
Tak si stanovte napr. 3 dni v týždni kedy sa bude sexovať a hotovo. Zvyšné 4 dni sú pre neho, kedy sa nesexuje.
Marťula napsal(a):
Jenže se taky stane,že lezeš touhou místo po stěně po něm a on tě shodí....a to potom hodně bolí
(((((
Není tady

Dyť je takových mopžností, ženský to mají v tomhletom jednodušší. Co zklusit nějaké erotické prádálko a nenápadně se před ním ohnout
Nebo např. mě vždycky vzruší líbání a podobně 
Není tady
Kalik, ty si taky nenarocny....
tak teda
uz si vzruseny?
Není tady

jejej, a pořádně 
Není tady
Ahoj, zkus nějaká afrodisiaka.
Sice nemám osobní zkušenost, ale četla jsem různý rozbory dostupných afrodisiak bez lékažskýho předpisu...vyšly z toho nejlíp španělský mušky.
Není tady
Víte,někdy mám pocit,že to není jen čistě o sexu ,ale o tom že vás ten druhý chce.Můžu mít sex každej den,ale když budu cítit,že ten druhý leží vedle mě jako andula,žádná vášeň a po aktu věta typu : Zase mám na 14 dní pokoj
....tak to nikomu rozhodně nepřidá.A určit si dny v týdnu,to jo,ale je to takový.....aby partneři spíš nevyschli 
Není tady
Už jsem se zaregistrovala.
Problém je v tom, že chci, aby se choval dominantně. Není to něco, co by mu nebylo vlastní, naopak, to od něj jsem ten nápad pochytila. Jenže máme za sebou 20 let úplně jinejch zkušeností.
A já taky nejsem žádná puťka.
Není tady
no nějak se musí začít tak si urči ty dny třeba
Po - 3
Ut - 2
St - 5
Ct - 2
Pa - 3
So - 5
Ne - 5 krát
to snad zvládne ne :-)))
Není tady

Hali, mě by taky asi brzo přestalo bavit být pořád dominantní.
Není tady
je pravda že stereotip zabíjí tak přijď s aktivitou ty ....
Není tady
Tak zrovna jsem se ptala mého kolegy,který je už taky nějaký rok ženatý,co by dělal kdyby se před ním nenápadně procházela manželka ve spodním prádle.Prý by řekl: Tobě je takový horko,že tady takhle chodíš? 

A k těm určeným dnům bych ještě navrhla......jednou na mě skočíš ty ,podruhý já 
Není tady

Honey, kdyby si to udělala tak, jak si napsala, tak bych ti odvětil stejně 
Není tady
Takže by to Kaliku bylo v rovnováze
Takhle se mě to líbí.......
Není tady

Mě by třeba dostala dominantnost ženy. Přišla by ke mě strčila mi ruku do kalhot a přitom by mě vášnivě políbila
To by bylo, aby se chlap neprobudil 
Není tady
A najlepsie by bolo keby ti to urobila v kancelarii, pripadne niekde v hypermarkete... tych prebudenych chlapov by tam potom bolo habadeejeej.
Není tady

to každopádně sunny, ale rozhodně by mě to dostalo a museli bychom zajít společně na záchod 
Není tady